За Павел- Моля, помогнете със знанията си с информация за евентуално лечение !!!

• 61 748
  • 359
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Мисля, че всички събрахме тази огромна сума, на първо място, защото ни трогна историята на това прекрасно малко Българче, но най-вече- защото искахме да повярваме, че Доброто побеждава злото, че могат да стават чудеса...

Вероятно никой не е очаквал такава развръзка.

Дано родителите бързо да се окопитят, и дано Павелчо да е в ... що-годе ... добро състояние, за да опитат и на друго място.
Събраната сума е много голяма, трябва да се направи всичко възможно с тази сума.

Всички искаме ЧУДОТО  да стане!
Ще се моля за Павел и ще изпращам цялата си положителна енергия на майка...

# 136
  • Другата България
Току що го прочетох в групата във фейсбук.
Каквото и да кажа, ще е не на място, малко, банално, клиширано, не знам и аз, рядко съм безмълвна....
Постът им звучи така, като че ли са се предали. А не бива, трябва да се опита всичко, колкото и да казва света, че няма изход, до последно да се борят, и съм сигурна, че след първоначалния шок след съобщаването на резултата ще опитат, трябва да опитат.
Бог да е с вас, мили хора, и с това невинно малко същество. Hug

# 137
Не са се предали. Лелята на детето публикува съобщение в една от Fb групите

"Мили хора, решението на родителите на Павчо да се върнат в България не е предизвикано от отчаяние! Надежда има! Моля ви, нека им оставим малко време да си отпочинат от болничната обстановка, преди да ги обсипваме с възможни алтернативни лечения.

Искам да знаете - ние сме вярващо семейство. Вярваме в Бог. Надеждата и упованието ни е в Господа. Вярваме, че само Той е способен да извърши това чудо, за което се молим и надяваме.
Най-голяма подкрепа за Павчо в момента е усърдната молитва.

Бени и Мирко не са се предали! Господ им дава много сили. Както пише в Библията "Никакво изпитание не ви е постигнало освен това, което може да носи човек; обаче, Бог е верен, Който няма да ви остави да бъдете изпитани повече, отколкото ви е силата, но заедно с изпитанието ще даде и изходен път, така щото да можете да го издържите."

Бог е верен!"

# 138
  • Другата България
Скрит текст:
Не са се предали. Лелята на детето публикува съобщение в една от Fb групите

"Мили хора, решението на родителите на Павчо да се върнат в България не е предизвикано от отчаяние! Надежда има! Моля ви, нека им оставим малко време да си отпочинат от болничната обстановка, преди да ги обсипваме с възможни алтернативни лечения.

Искам да знаете - ние сме вярващо семейство. Вярваме в Бог. Надеждата и упованието ни е в Господа. Вярваме, че само Той е способен да извърши това чудо, за което се молим и надяваме.
Най-голяма подкрепа за Павчо в момента е усърдната молитва.

Бени и Мирко не са се предали! Господ им дава много сили. Както пише в Библията "Никакво изпитание не ви е постигнало освен това, което може да носи човек; обаче, Бог е верен, Който няма да ви остави да бъдете изпитани повече, отколкото ви е силата, но заедно с изпитанието ще даде и изходен път, така щото да можете да го издържите."

Бог е верен!"
Дано!
Всички ще се молим за това дете! Praynig

# 139
Дано, все пак , се излекува Павчо!  Praynig  Heart Eyes

# 140
Много сили, много вяра и надежда за семейството! Ще се моля да се случи чудо Praynig

# 141
  • Русе
Какво е състоянието на Павчо? Последно писаха, че бързо се е влошил преди заминаването. Как е сега, стабилизиран ли е, някой ако знае?

# 142
Последно писаха, че се чувства добре и има апетит.  Те са страхотно семейство. Интелигентни и умни хора са. Знам, че няма да спрат да търсят решение. Ние сме зад тях!

# 143
Когато снощи чух по новините , че в Израел са отписали детето се почувствах така сякаш чувам присъда над моето дете.
Никоя майка не трябва да чува това.
Никое дете не трябва да бъде лишено от надежда. 
Не може да няма начин да се помогне.

Заковете темата на първа страница.

Нека заглавието да звучи като покана към хората преборили тази коварна болест да помогнат с информация за лекари, болници, алтернативни форми на лечение, съвети за нещата от ежедневието които помагат и които пречат на възстановяването.

Това прекрасно момченце трябва да получи подкрепа и шанс да порасне.

Парите са събрани.
Сега трябва да помогнем на семейството да намери специалистите които ще стабилизират и лекуват детето.
Сами няма да могат, защото и без друго в момента не са на себе си, а и трябва да са колкото е възможно повече време със сина си.
Ние можем да им помогнем.
Да потърсим в интернет полезна за тях информация. Ако родителите не владеят езици няма да имат достъп до тази информация която се публикува в чудите сайтове, но сред нас сигурно има хора които боравят с чужди езици и имат възможност да потърсят информация за новостите в лечението, за клиники които предлагат нещо ново, защото дори и експерименталното лечение е за предпочитане пред диагнозата от Израел и отказа им да лекуват детето.
Бях чела за случай на дете в последен стадий на болестта на което са предложили напълно безплатно експериментално лечение от американска болница /може и руска да е било/. За съжаление лекарката която го е лекувала не е предоставила медицинската документация и детето не е могло да се възползва от тази възможност и е загубило битката, но вярвам че неговите близки биха подкрепили родителите на Павел и биха ги насочили. Може би чрез интернет могат да бъдат открити. Доколкото си спомням детето е било пациент на д-р Христозова от Варна /има лекарка с такава фамилия и в София/.
Четох че сребърната вода помага - безобидна е и я продават в аптеките на съвсем прилична цена. Може да се слага във водата на детето.
Положението е на етап на който семейството е длъжно да опита всичко - хомеопатия /лекар на който вярвам ми разказа за пациентка с рак на шийката на матката в напреднал стадий излекувана напълно от хомеопат и ми даде телефонния му номер/, барокамера /ако лекарите преценят чесъстоянието на детето позволява да се опита/, вяра /в църквата редовно да четат молитви за здраве и киприяновата против урочасване/.
В интернет бях попаднала на историята на 8г. дете преборило болестта и довечера ще я потърся защото май беше написано и името на лекаря на детето. Не е в България, но пари има събрани така че могат да го заведат.
За Павчо и неговите борбени родители много прегръдки, надежда и сила.  Hug

# 144
Рори72, вече стотици хора дадоха съвети и напътствия за всякакъв тип лечение на страницата във Фейсбук. Дори малко се прекали, това е личното ми мнение. Трогателна е огромната подкрепа и загриженост от толкова много хора!

# 145
Дори малко се прекали, това е личното ми мнение.
И на мен.

# 146
Хора с добри сърца помогнаха както можаха. Може в един от тези съвети да се крие точното лечение. Дано! Аз вярвам! Не може всичко да приключи. Надежда винаги има. Семейството са млади, интелигентни хора владеещи чужди езици. Както се вижда никой не е застрахован. Нека им дадем време да избистрят умовете си и да продължат с нови сили. Никоя майка не би се примирила. Всеки ще търси "чудото".

# 147
И аз да дам идея: лечителят Алекс Орбито.

Доколкото си спомням, той беше идвал в България.

Семейството разполага с достатъчно средства да му плати посещение в България специално за Павчо.

Трябва да се опита всичко!! Дано, дано, дано да се намери алтернативно лечение  newsm17

# 148
Да, Алекс Орбито вече е около 50- 100 пъти предложен. Аз лично днес, от коментарите, чух за него за първи път и гугълнах, за да разбера кой е.

# 149
В новинарските сайтове току-що прочетох, че български лекар от Франция предлага лечение. Дори да е експериментално, струва си да се опита.

Общи условия

Активация на акаунт