Звездни компромати - 260 част

• 96 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • addicted
Забавно видео - актьори, четящи злобни туитове за себе си в шоуто на Джими Кимел. Реакциите на всички са уникални, но може би любими са ми на Бенедикт Къмбърбач и Емили Блънт Simple Smile

# 481
Все пак не можем да не отчетем факта, че Домусчиева можеше лесно да бъде заменена я с някоя куха плеймейтка,  чалгарка или моделка, но Домусчиев е железен...е, никога не е късно да станеш за резил, но поне досега нищо не се е чуло, че има афинитет към горепосочения типаж като почти всички родни богаташи.

# 482
Че той Домусчиев точно това е направил. Заменил е първата си съпруга с модел - новата г-жа Домусчиева.  Laughing

# 483
Че той Домусчиев точно това е направил. Заменил е първата си съпруга с модел - новата г-жа Домусчиева.  Laughing
...която вече не е първа младост, но все още не е заменена с някоя 25 годишна актуална бръмчалка.

# 484
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изглежда ми да си бръмчи качествено жената въпреки годинките, защо му е да я заменя с друга от същия тип newsm78

# 485
  • София
Изостанала съм с новините. Кога се е развел с Ирина Домусчиева? Какво ли е станало със самочувствието на госпожата?

# 486
Ето ги настоящата и бившата - Кремена и Ирина, всъщност са сходен типаж. Мисълта ми беше, че Домусчиев няма да го видим с някоя като Златка, Мара Отварачката или Гонзовица.

# 487
Че за какво я е сменял?! newsm78

# 488
И на двете снимки е Кремена, новата съпруга. На втората е с ужасен грим и бременна.

# 489
На снимката с черната рокля дори помислих, че е Банева с изправена коса.

# 490
И на двете снимки е Кремена, новата съпруга. На втората е с ужасен грим и бременна.

В такъв случай Ирина няма как да я видим, google само тази снимка ми изплю за нея  newsm78

# 491
И аз съм ровила и не съм намирала снимка на Ирина Домусчиева.  Peace

# 492
С какво се занимава Ирина Д.? Коя е бившата му съпруга?

# 493
Ирина е бившата, рускиня. Бях чела някъде, че нейния баща бил тясно свързан с руската мафия и Домусчиев се замогнал благодарение на бившия си тъст, и направил първия си милион в Русия.

# 494
Ирина е бившата, рускиня. Бях чела някъде, че нейния баща бил тясно свързан с руската мафия и Домусчиев се замогнал благодарение на бившия си тъст, и направил първия си милион в Русия.

Съвсем ги омотах, хитрец е Домусчиев. Ако твърденията са верни разбира се.

А с какво се занимава сегашната, най-вероятно с благотворителност?!

Общи условия

Активация на акаунт