Звездни компромати - 260 част

• 96 575
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
И не на последно място - невероятно кичозен.
О, да..))

# 466
  • София
На мен и като кухня не ми харесва спрямо цената си. Не мисля, че е най - доброто място в София.

# 467
На мен и като кухня не ми харесва спрямо цената си. Не мисля, че е най - доброто място в София.
Кой е казал, че е най-доброто в Сф?

# 468
Скрит текст:
Направи ми впечатление как са поставени вилиците на масата на вечерята на Домусчиеви. Не съм виждала подобна подредба, но скоро не съм ходила и в толкова скъп ресторант де.  Wink
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/120525 … 97622859766_o.jpg
Харесва ми Кремена.

И на мен ми стана интересно за приборите. Някой ще сподели ли повече инфо за тази подредба?  Blush
Френски тип.
Те винаги сервират с изпъкналата част на приборите. За да се различават от английския тип, с който сме свикнали  Mr. Green
Благодаря Богиня. Не го знаех, научих нещо ново.
Иначе за троен прибор сме чували, не е като да не сме се хранили и ние навън  Wink

# 469
  • София
Е, добре де, от най - добрите Grinning Повече ми е скъп и кичозен, отколкото добър. Но пък много го рекламират. Аз само заради снимките с десертите в списанията на България Еър отидох.

# 470
Е, добре де, от най - добрите Grinning Повече ми е скъп и кичозен, отколкото добър. Но пък много го рекламират. Аз само заради снимките с десертите в списанията на България Еър отидох.
Ами те претендират, че е най- добрия ресторант в София. Ама не е дори от добрите. Peace

# 471
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Супер претенциозен и скъп ресторант.
От видяното по снимките ми се струва, че това е най-точното определение. Не харесвам новобогаташка помпозност.

# 472
Натали Портман - не знаех, че пуши ...

Бен Афлек със слоган на тениската , насочен към някого вероятно

# 473
И в Есте използват чужди снимки в секцията за тортите!
Една от показаните е на Буболинката! Grinning

# 474
  • Вестерос
Те повечето пушат и актьори, и певци.

Рийз

Скрит текст:

и Алиса

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 23:19 от Tiffany Aching

# 475
  • Варна
И за мен е кич, та дрънка.

# 476
Те повечето пушат и актьори, и певци.

тя е вегетарианка ,
малко странно... и Нина Добрев е веге  , а пуши ....

# 477
  • Ямбол
Кремена била 4 години по-голяма от Кирил, т.е. 65-а година. По-млада изглежда, факт.

Грешка, първата му жена, рускинята, била по-голяма от него с четири години.

Доста е груба за мен. Ама евала за тялото Simple Smile На тези години с 3 деца.Браво, браво!
Скрит текст:

# 478
  • Варна
Всъщност е на 40г. с близнаци, ама пак си е ок в тяло.
Дори една идея слабичка... напомня ми за Виктория Бекъм.

# 479
  • София
Последно, ще уточните ли на колко години е и колко деца е родила?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт