Звездни компромати - 260 част

• 96 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Харесвам ми как се облича г-жа Домусчиева, винаги е елегантна. Ще кажете с толкова пари, има си хас и да не е, но примери на богати и кичозни - бол.
Но първо ми е прекалено слаба, второ корекциите по лицето й са крайно несполучливи. Носът й все едно аз съм го правила. Домусчиев можеше да я заведе при някой по-кадърен лекар. Освен, че никак не ми харесва в лице, за което тя не е виновна (изначално причината е в природата, после в хирурга), няма хубаво излъчване. Студена е, като замразена риба от щанда в Хит.

# 451
  • Варна
Абе, аз ли се обърках или първата му съпруга е около 50-те години
на Домусчиев, тази беше по-млада значително и му роди близнаци.

# 452
Кремена била 4 години по-голяма от Кирил, т.е. 65-а година. По-млада изглежда, факт.

Грешка, първата му жена, рускинята, била по-голяма от него с четири години.

# 453
  • Once there was a Hushpuppy...
Ресторантът е тяхна собственост, така че не им е струвало много. Peace

Е, мерси. Аз не знаех.

# 454
50 000 са събрали, ако не стигнат Домусчиеви ще поемат останолото.

# 455
Направи ми впечатление как са поставени вилиците на масата на вечерята на Домусчиеви. Не съм виждала подобна подредба, но скоро не съм ходила и в толкова скъп ресторант де.  Wink
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/120525 … 97622859766_o.jpg
Харесва ми Кремена.

И на мен ми стана интересно за приборите. Някой ще сподели ли повече инфо за тази подредба?  Blush

# 456
Нормална - за всяко ястие трябва да си има отделни прибори. Явно е тристепенно менюто.

# 457
  • бургас
Ресторанта е" Монтесито" мисля и доколкото знам е на Красимир Антонов.

# 458
Да, това ясно, но досега не съм виждала вилиците да са обърнати със зъбците надолу. Peace

# 459
  • Once there was a Hushpuppy...

Не е. Казва се Есте, като комплекса Peace

# 460
Да, това ясно, но досега не съм виждала вилиците да са обърнати със зъбците надолу. Peace
Само предполагам, така е по-удобно - взимаш я и директно бодеш в чинията, не е нужно да я въртиш по ръцете  Joy

# 461
Кремена е 75 или 76 набор,родом е от Ямбол доколкото знам. Peace

# 462
  • Варна
Направи ми впечатление как са поставени вилиците на масата на вечерята на Домусчиеви. Не съм виждала подобна подредба, но скоро не съм ходила и в толкова скъп ресторант де.  Wink
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/120525 … 97622859766_o.jpg
Харесва ми Кремена.

И на мен ми стана интересно за приборите. Някой ще сподели ли повече инфо за тази подредба?  Blush
Френски тип.
Те винаги сервират с изпъкналата част на приборите. За да се различават от английския тип, с който сме свикнали  Mr. Green

# 463

Да Есте е. Супер претенциозен и скъп ресторант.

# 464
  • Варна

Да Есте е. Супер претенциозен и скъп ресторант.
И не на последно място - невероятно кичозен.

Общи условия

Активация на акаунт