Звездни компромати - 260 част

• 96 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Вестерос
Защото е слаба скумрия .

Луси Хейл

Скрит текст:

# 421
Не и бях забелязала колената, ужасни са поне да напълнее малко.  Blush

# 422
Много ми е красива Кали - и в сериала, и на тази снимка. Пищна и женствена. Heart Eyes
Винаги съм се изкушавала да напиша, че като те видя на снимка ми напомняш на нея, но не знаех дали я харесваш и не смеех  Blush
Това е изключително мило! Blush Никога не съм си и помисляла да се сравнявам с нея... но наистина е приятно да напомняш на някого на човек, когото много харесваш.
Благодаря, Човече!  Hug

# 423
  • София
Не се сдържах и разгледах албума, колЕнцата на
г-жа Домусчиева са плашещо ръбати.
https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/ms.c.eJxllEmOYDEIQ2~;U … =3&permPage=1
А тази дама в бяло коя е?!
https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/ms.c.eJxllEmOYDEIQ2~;U … =3&permPage=1

Уаа и защо трябва да облече тази рокля като подчертава тези ужасни коленца Sick #Crazy

# 424
И аз съм слаба скумрия, но коленете ми не са такива!

# 425
  • Вестерос
Е тогава тя е сушена скумрия  hahaha Ужасни са й колената .

Скрит текст:
Бербатов

# 426
# 427
# 428
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Новата на Леонардо е огромна стъпка надолу от обичайния му стандарт.

# 429
Борил прилича на Диляна, не на Асен според мен и, честно казано, ми се струва в повече всичко около него все да е на корица. Нужно ли е чак такава показност?

# 430
Новата на Леонардо е огромна стъпка надолу от обичайния му стандарт.
Ми то по-хубавките от този типаж отдавна минаха през леглото му, сега само такъв стандарт са останали....

# 431
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, има ги още, но той вече не става за някоя Кандис да речем Laughing

# 432
Борил прилича на Диляна, не на Асен според мен и, честно казано, ми се струва в повече всичко около него все да е на корица. Нужно ли е чак такава показност?

И аз това се зачудих, като видях корицата. Диляна и бебето са много красиви, спор няма.
Но вече ги видяхме на корица, преди това нея бременна... не знам какво я храни тази показност.
В никакъв случай не казвам, че трябва да го крие или да се срамува, не, но и нейното ми е малко странно. Ок, всички разбрахме, че е майка и е родила дете на мъж, който се върна при жена си.

# 433
Какво храни тази показност?-суета и пари...

# 434
  • Пловдив
Запис по темата с North  bouquet

// много ми е красиво това детенце Crazy

Общи условия

Активация на акаунт