Звездни компромати - 260 част

• 96 503
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
тези мернахте ли ги...
С какво русото Миме е толкоз известна ooooh!

Е, как - освен Господарите и Екс Фактор, то няма реклама на кренвирш, сирене или суджук, от която да не изскача Игнатова.

# 586
А и живее от години с Рачков, което не е за подценяване.

# 587
То лесно ли е да изброиш 70 знаменитости в България?  Mr. Green Някой доста се е озорил, докато ги събере в списък. Кой знае какви по-големи недоразумения има в това топ 70.

# 588
  • Варна
А дали в темата е ставал въпрос за развода на Гуен Стефани? Мернах нещо, но не останах с впечатление за голяма достоверност.
Да, коментираше се преди няколко теми, лятото Simple Smile
Звучеше достоверно, май Simple Smile

# 589
С какво русото Миме е толкоз известна ooooh!
Стартира на звездния небосклон като гадже на Александър Сталийски младши. И от там пое нагоре към върха на звездната си кариера през Петко, та до Рачков. Онзи с годежа и диаманта не помня как се казваше

# 590
Есмер пуснала клипче на домашния им любимец и я питат какво ще го правят като порасне, на което отговаря, че е част от семейството им и винаги ще е с тях. Мислех, че само Бг мутрите държат диви животни в тях.

# 591
Есмер пуснала клипче на домашния им любимец и я питат какво ще го правят като порасне, на което отговаря, че е част от семейството им и винаги ще е с тях. Мислех, че само Бг мутрите държат диви животни в тях.

То нормално момиче може ли да хареса Благо ?!?

# 592
  • Бургас

То нормално момиче може ли да хареса Благо ?!?

Задължително трябва да е глупаво,ама много глупаво!

# 593
  • София
Няколко пъти писах коментар, ама ще излезе хейтърски, а пък аз не съм Flutter

Само ще кажа:горкото животинче, станало играчка на някакви примитиви Rolling Eyes Cry

Софи Елис Бекстър - бременна с четвърто дете Heart Eyes има лице на порцеланова кукла Heart Eyes

# 594
  • bad@ss

Говори се, че е подарък е от Рамзан Кадиров.
Е, връща ли се подарък, и то от Кадиров  Mr. Green

# 595
  • София
Стартира на звездния небосклон като гадже на Александър Сталийски младши. И от там пое нагоре към върха на звездната си кариера през Петко, та до Рачков. Онзи с годежа и диаманта не помня как се казваше
Плюс опит за поп певица под името Мари. Виждала съм клип.

# 596
Софи Елис Бекстър - бременна с четвърто дете Heart Eyes има лице на порцеланова кукла Heart Eyes
Прилича ми на Галка от Каризма. Rolling Eyes

# 597
И аз помня клипа на М. Игнатова, добре направи, че се отказа от музикална кариера, беше пълна скръб.

# 598
Игнатова не почна ли от тото шанс или нещо такова, аз от там я помня с едни сиво-руси кичури. После заглади косъма и стайлинга, като отиде в Господарите.

# 599

Говори се, че е подарък е от Рамзан Кадиров.
Е, връща ли се подарък, и то от Кадиров  Mr. Green

Смее ли  Joy

Жени Калканджиева изглежда доста по-умна жена, без постоянно да натяква за изпити, 5 образования, право, мраво и сие. Нямам нищо против Антония Първанова, но точно интелект от нея не ми лъха. Абсолютен кич и ретро попфолк е тя. Тотално повлияна от руските новобогаташки.
Моля, моля Тоца е Антония Петрова – Бередин  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт