Хелоуин

• 3 229
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Аз май измислих костюма за тази година. Полу-ангел полу-демон. Основна тема в черно и бяло и лицето ще го разделя на половина, още изпипвам детайлите по грима.
Момичета някоя знае ли как се изрязват тиквени фенери? В интернет намирам единствено някакви мноого сложни обяснения.
Нищо по-лесно от това-режеш капаче,т.е горната част,изгребваш семките,грабваш здрава метална лъжица и дълбаеш самата тиква,сама си прецени колко дебели да са стените на фенера.После си харесваш от картинка в Интернет формата на очите и устата,рисуваш ги с обикновен химикал(стават едни вдлъбнати линийки),с малко остро ножче ги изрязваш,пъхаш свещичка и готово-фенерче.Щом аз с двете леви успявам,мисля,че всеки ще може.Смело си купи тиква и ще видиш,че е лесно Hug

# 16
Здравейте, някой знае ли дали ще има някъде в София нещо организирано за децата? В мол Парадайз май ще има наобяд нещо тематично, някакви други идеи къде да заведем децата?

# 17
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ей сега излезе, че Икеа организират парти в събота сутрин. Не ми харесва обаче, че ще бъде в гадното пространство след касите  Tired

# 18
# 19
  • София
Помагайте.Откъде в София  в реален магазин мога да купя хартиени формички за мъфини на хелоуинска тематика.В Джъмбо няма Crazy

# 20
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
AromasHouse имат реален магазин.
В момента само за тях се сещам  newsm78

P.S.
Но сега като разгледах, май са им останали хелуински само за мини мъфини.  ooooh!

# 21
Запис!  Peace Честит Хелоуин!

Ние сме обзавели в малко страховита обстановка, понеже малката много харесва празника, но тази година за пръв път иска да се маскира, та заведох я при една моя близка приятелка да я направят / ще сме котка тази година  Simple Smile / , добре се получи.  Laughing

Колкото до мен, аз си прекарвам много празнично.  Crazy

Опекох едни сладки с формата на тиква, получиха се много сполучливо. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт