VIP Brother - Сезон 7, Тема 2

• 122 426
  • 4 374
  •   1
Отговори
# 360
  • София
а може и да се окажат двамата с Луна лика-прилика. Той тъкмо има нужда от кака да го отрака. Е, тя малко леля пада, ама карай!

# 361
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ма кога го е галила така жена Джоджо, бе  hahaha , как няма да я гледа влюбено  Mr. Green .
Чумич, къде е морското свинче  Crossing Arms
У дрешника Joy hahaha Нещо ме фанаха щурите и глей кво стана Mr. Green
Тва за домашно за разгадаване на същността ми.

Джоджо е истински мачо, като почне да рути Кица ше видите Naughty
Тя му се прай на недостъпна, ама колко се прай...скоре ще падне под неустоимия му чар Mr. Green

# 362
# 363
Аха, да, той й говори на Кица на Вие, със сигурност ще я рути, де  hahaha  Joy
Милото, геронтофил го изкарахме  hahaha

# 364
Аха, да, той й говори на Кица на Вие, със сигурност ще я рути, де  hahaha  Joy
Само глей кво ше стане Party Party Party Тя Кица ревнува от Луна та за тва му говори служебно, ма той като истински ерудит е възпитам много ясно. hahaha hahaha

# 365
Гласувах за Джорджано и двете анкети. Няма как, ако отново няма намеса на продуцентите, да не изхвърчи.

Малко отклонение. Няма лошо всеки да пише каквото си иска, но всичките купчини емотикони и думи, завършващи на n на брой гласни, както и на благозвучното "оууу", друга  удължена гласна буква, направо ме побъркват. Все имам чувството, че съм влязла в някой тийн форум. Naughty

# 366
  • through the wormhole
За мен днес на преден план ми седи въпросът какво е провокирало скандалите в къщата? Thinking Кой ядоса Здравеца, Люси, летяха едни води към Гъмов?, изстреляни от Деян. Ще си ходи ли Лудна, няма ли да си ходи? Mr. Green

# 367
И на мен ми е любопитно какво е това между Гъмов и Топалски. Дали е изрязано от контекста или наистина имат някакви дрязги ?  Thinking Сетих се как Джейсън нещо си, нещо си изля купа вода върху Райна. Simple Smile

# 368
  • 2860 км северно от Екватора
Аз не мога да разбера, след като беше обяснено толкова пъти, и в  подфорум "правила" има дискусия, и някои потребителки ми размахваха показалката, защо аджеба 5 поста по нагоре пак един емотикон се мъдри. Thinking

# 369
Нагласено ми се струва това с Гъмов и Топалски. И се надявам да е  Laughing

# 370
Вероятно е. Днес, докато течеше живото предаване, си говореха съвсем спокойно.

# 371
За мен днес на преден план ми седи въпросът какво е провокирало скандалите в къщата? Thinking Кой ядоса Здравеца, Люси, летяха едни води към Гъмов?, изстреляни от Деян. Ще си ходи ли Лудна, няма ли да си ходи? Mr. Green
Информационна агенция '' баклава с бозица пия, тъй няма да се напия'' донесе следните извънредни клюкини Laughing
1- Здравко е напрегнат, защото Джоджо не му казва кой му прави аранжето на песните и подскача.
2- Люси е напрегнат, че Джоджо отказал да му прави клип, не бил достатъчно компетентен.
3- Гъмов отказа да блъска крушата на боеца
4- Боеца е напрегнат на Гъмов, че не уважава крушата, а цял ден седи опнат като преоценена наденица
5- Луна разбрала, че ще я местят в натурала и в ужас повтаря мантрата "Аз не съм за тук...не не съм за тук"

# 372
  • 2860 км северно от Екватора
Луна може да издаде нова песен на тема, вече мога да правя кафе и то не на джезве. Mr. Green

# 373
Луна може да издаде нова песен на тема, вече мога да правя кафе и то не на джезве. Mr. Green
Да, може да покани Марко и Снеги и да спретнат ремикс на вечния си хит "Секс на екс" (правя всяка сутрин рано, така се пееше в песента  Mr. Green ) , като добавят и кафето, което вече не е от джезвето. Дали ще поканят Люси да направи клипа  Thinking

# 374
  • София
Да, може да покани Марко и Снеги и да спретнат ремикс на вечния си хит "Секс на екс" (правя всяка сутрин рано, така се пееше в песента  Mr. Green ) , като добавят и кафето, което вече не е от джезвето. Дали ще поканят Люси да направи клипа  Thinking
Люси с тия "липси в устата" няма да иска да и прави клипа.

Общи условия

Активация на акаунт