С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?

• 25 952
  • 90
  •   1
Отговори
Мен винаги са ме привличали по-възрастни мъже, шанса да "обърна" крехко агнешко, никога не ме е блазнил. Grinning

# 1
С 12години по-голям от мен.
Аз също харесвам по-големи мъже. Само веднъж си бях паднала по мъж мой набор, но доста бързо изгубих интерес Blush

# 2
  • В.Търново
Отворих темата от любопитство, но няма много коментари.Знам за една двойка, при която мъжа е с около 30г. по-голям от жената.  Sick Ужас...!Потресаващо е...!

# 3
Пусни анкета  Mr. Green
5 години
10години
20години
30години...

# 4
Година и няколко месеца. Не обичам големите разлики.

# 5
12г по-голям от мен. Но много хубав и годините никога не можеш да му ги дадеш. Сигурно затова ми харесваше толкова. Иначе имах една позната преди години, която беше леко извратена според мен, защото спеше само с някакви дърти, които даже и от баща й бяха по -големи. Говоря за следното - тя на 16 те на 46-50. Направо й се чудех на акъла, защото наистина ги харесваше. Не е било заради пари, защото не бяха някакви чичко-паричковци. Ужасно и гадно.

# 6
винаги съм била с 4-5 г по-млади
 Hug

# 7
15 години, огън ви казвам!

# 8
8 години. Аз бях на 20.
Имах забежка и с 11 години по-голям, но там нещата приключиха доста рано и до секс не се стигна.

# 9
  • София
Може ли да се включа и аз в темата?  Wink
Бях на 22, а тя на 35... и тук ме навежда на мисълта, че жените след определена възраст, започват да търсят по-млади мъже. Всички знаем, че дъртите играчи, колкото и да са играли не са така физически издръжливи като младите спортисти Simple Smile

# 10
Може ли да се включа и аз в темата?  Wink
Бях на 22, а тя на 35... и тук ме навежда на мисълта, че жените след определена възраст, започват да търсят по-млади мъже. Всички знаем, че дъртите играчи, колкото и да са играли не са така физически издръжливи като младите спортисти Simple Smile

Какво значи дърт играч, като години?

# 11
1. аз 18 , той 34
2. аз 22, той 33
сегашният,  аз 25, той - 29

# 12
  • Пазете Гор
Де да знаех...

# 13
Била съм с 23 години по-голям. Имах дългогодишна връзка с него, но тогава аз бях на 20-24 години, та той си бе млад реално. Сега като съм на 40 някак не се виждам с 63 годишен мъж пък било то и добре поддържан ...

# 14
  • ...на безопасно
+18 год.
Но и аз бях младичка и не се усещаше.
Но сега - абсурд!

Общи условия

Активация на акаунт