С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?

• 25 952
  • 90
  •   1
Отговори
# 30
+12.
Със сегашния ми мъж. Обаче според мен младото си е младо  Naughty

# 31
С 8 години - мъжът ми.  Wink

# 32
Само един път съм била с мъж по-голям от мен.Иначе нямам интерес към такива.Предпочитам мой набор или малко по-малки.

# 33
  • София
Може ли да се включа и аз в темата?  Wink
Бях на 22, а тя на 35... и тук ме навежда на мисълта, че жените след определена възраст, започват да търсят по-млади мъже. Всички знаем, че дъртите играчи, колкото и да са играли не са така физически издръжливи като младите спортисти Simple Smile

Какво значи дърт играч, като години?
    Значи прехвърлил вече 49 години. За превръщането на секса в спорт е необходима добра физическа подготовка,  е ако не държиш ти да си активната в повечето случаи. Simple Smile А не ви ли се е случвало при гаф (дори битов) да ви наказват със секс. За сутрин,  за обед и преди вечеря..

# 34
Може ли да се включа и аз в темата?  Wink
Бях на 22, а тя на 35... и тук ме навежда на мисълта, че жените след определена възраст, започват да търсят по-млади мъже. Всички знаем, че дъртите играчи, колкото и да са играли не са така физически издръжливи като младите спортисти Simple Smile

Какво значи дърт играч, като години?
   Значи прехвърлил вече 49 години. За превръщането на секса в спорт е необходима добра физическа подготовка,  е ако не държиш ти да си активната в повечето случаи. Simple Smile А не ви ли се е случвало при гаф (дори битов) да ви наказват със секс. За сутрин,  за обед и преди вечеря..

Да нямаш предвид липса на секс?
Щото иначе говориш за изнасилване, което си е наказуемо със  затвор.

А защо трябва да превръщаме секса в спорт? Ти някакви нормативи ли гониш? 50 кле.ания в секунда?

Никога не съм била с по-възрастни от мен. Не ме привличат никак.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 00:20 от Сирена

# 35
  • Варна
С 20+ .Кратка, разбиваща и прекрасна връзка или по точно романс за две седмици. Бях малка и имам чудесни спомени от този мъж.

# 36
С максимум 3 години от горе .

Може ли да се включа и аз в темата?  Wink

Без да има засегнати , ама аз сега съм на 30+  и като видя някой по - млад изобщо не ми прави впечатление . Даже ми се струват някак недорасли , недооформени .

# 37
дълга връзка със +15 год....аз бях на 21....но имаше какво да се желая от към секс
била съм и със 5  год. по-млад....е няма такъв кеф....ама то това си зависи от човека,не от годините

# 38
    Значи прехвърлил вече 49 години. За превръщането на секса в спорт е необходима добра физическа подготовка,  е ако не държиш ти да си активната в повечето случаи. Simple Smile А не ви ли се е случвало при гаф (дори битов) да ви наказват със секс. За сутрин,  за обед и преди вечеря..
[/quote]

Да превърнеш секса в спорт? Това обяснява твърденията ти. А пък за секса като наказание съвсем не мога да взема отношение, защото аз го възприемам като удоволствие.

# 39
Попрницп това за агнешкото  го забелязвам и при мой доста по млади приятелки . Поне 3 познавам който са на 20 и ходят с макс 2 години по малки момчета от тях . Моя съученичка вече бивша е на 18 и ходи с една година по-малко момче от нея.Въпрос на усещане и лична нагласа е . Лично на мен не ми пука дали е по млад важното е годините ако е по малък да не му личи ако е по-голям да се държи зряло . Иначе имала съм чисто сексуални отношения и в двете крайности с 2 години по-малък от мен и сегашната ми полвинка е 8 година по-голям от мен .

# 40
  • София

Да превърнеш секса в спорт? Това обяснява твърденията ти. А пък за секса като наказание съвсем не мога да взема отношение, защото аз го възприемам като удоволствие.
[/quote]
Може би защото бившата ми приятелка бе нимфоманка, та се бе разчупило ежедневното ми битие повече повече отколкото трябва.  Необходимо е да влизам в релси вече..

# 41
  • Euskal Herria
Може би защото бившата ми приятелка бе нимфоманка, та се бе разчупило ежедневното ми битие повече повече отколкото трябва.  Необходимо е да влизам в релси вече..
А, да, даже и тема имаше. Явно сте се разделили, така че наистина влизай в релси  Wink.

# 42

[/quote]

О, явно не ти е лесно! Mr. Green

# 43
Максимум 5 г. в полза на мъжа  Peace
Никога не съм харесвала по-възрастни, напротив - на моите години или по-млади.
За физическо общуване и за връзка  Peace

# 44
  • където ми харесва
Като гледам, 12+ преобладава. И при мен това е най-голямата разлика. Аз на 21, а той на 33. Секса беше божествен, обаче човека не беше подходящ за партньор. За това останахме приятели до ден днешен. Мъжа ми е три години по-голям от мен.

Общи условия

Активация на акаунт