Искам да кажа ... (55)

• 44 952
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ели, и ние имаме списък, но без пустите тетрадки.

# 166
  • някъде ... тук ...
Госпожата ги е забравила явно Simple Smile

# 167
  • София
Девойки, някой да е поръчвал торта с Елза за рожден ден? Къде са хубави тортите?

# 168
  • някъде ... тук ...
Аз харесвам тортите на Лагуна, но нямам идея имат ли с Елза. Отдавна не съм поръчвала детска торта.

# 169
  • sofia
Тонка, споко, ще влезеш в крачка. За догодина ще си наясно.
Доста зорко следях учебния процес, че даже на големия съм му казвала (предричала) кога ще им даде контролно, кога ще изпитва, но госпожата си следваше един ритъм на преподаване и всичко беше ясно.
Има много "разпилени" учители, като преподаване.
Моят малкия много се стресираше (рев, сълзи, сополи), ако нещо не му е наред с учебните материали. Даже се е случвало госпожата да го успокоява, че не е станало нищо страшно.

Бърди, точно с Елза не съм, но в работата редовно "уважаваме" торти Чочко (просто са ни близо). Имат с разнообразни пълнежи и вкусове. Не са прекалено сладки (като на Неделя)

# 170
  • Бургас
Давали ли ли сте Имунокинд? Доволни ли сте?

# 171
  • София
Неделя имат хубави детски торти, но дали имат Елза - не знам. Даже не знам коя е Елза Simple Smile.

Каталогът им:

http://nedelya.com/торти/

# 172
Някой май искаше котенце? Моя приятелка ми писа, че подаряват три женски малки котенца - синя руска е породата. Ако някой се интересува, защото са много сладки  Heart Eyes Че аз имам ембарго на котенцата, докато сме в апартамент.
Скрит текст:

# 173
  • София
Аууу, да, вярно, Чочко - на един детски рожден ден ядохме такава и я запомних като една от най-скусните торти напоследък! Благодаря за подсещането, сега ще ги видя!

Иначе погледнах Лагуна, имат, даже избор от Елзи има  hahaha Божеее, боже, кога се случи това, да търся торта с анимационен герой отново!

# 174
  • Пловдив
Някой май искаше котенце?
Аз, ама вече си имам Въглен.

# 175
  • София
Бърди, всяка една себеуважаваща се сладкарница трябва да има торти със Замръзналото кралство!!!  Grinning Изобщо не мога да допусна обратното. Препоръчвам ти Росита и Лагуна. Чочко също са добре.

# 176
  • София
Тони  hahaha Знаех си, че ще срещна разбиране  Laughing

# 177
  • Пловдив
Ако себеуважаващата се сладкарница няма гормити, бакугани, нинджаго, батман, спайдърмен и фатстичната четворка - изобщо не ми я хвалете Joy

# 178
  • София
Янтре  Joy Joy Само допреди някакви 8-9 години поръчвах същите и аз  Joy
Не мога да си кривя душата, че сега ми е по-приятно  Heart Eyes

# 179
  • Пловдив
Ами няма у нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт