Искам да кажа ... (55)

• 44 931
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Жармен, дъщеря ти е"УАУ"  Hug!  Като нарисувана е, прекрасна!
Изглежда  толкова щастлива, да й е на късмет и успехи новото място!   bouquet Ти,не тъгувай  Hug
Вадихме зъб вчера-предкътник, голям корен и чудо,но моят гък не каза  Hug,на мама смелото момче  Crazy.  
Свита ми е душичката и ми е ревливо,няма конкретна причина, ама де да видим  ooooh!

От днес започвам да водя младежа на подготвителния курс по математика...въобще 4 от 5 дни го вземам в 15.30 от училище,очевидно стартирането на работа пак ще остане за друг път  Whistling .
Хем саклетясах,хем...как да стане  ooooh!.Не че имам нещо конкретно предвид...ама да си измрънкам.

# 151
  • София
Добро утро!
Жармен, при това щастливо момиче, нямаш право да страдаш.  Wink Може само да се радваш заради нея.

Мда, и мой колега каза, че синът му до трети клас имал тетрадка по четене. Вай, вай, пак се изложих.  Laughing

# 152
 Благодаря Гена  Hug

Скрит текст:
Откриване на новата учебна година ГПЧЕ - Преслава и директора й
Скрит текст:
беше отишла да си види приятелите и учителите и я поканили да каже няколко думи
 Дъщеря ми по принцип си е винаги така усмихната -а сега няма как да не е щастлива. Но си е стрес за нея все пак .
  Намериха си хубава квартира на центъра на града и са с българчета - едното момче много им помага - и имат група /чат във фб *Всички обичат Рей*  / така се казва момчето / Рейхан му името/ /
Скрит текст:
От както живея по този край срещам доста турци с огромни сърца - и реално на мен те са ми помагали повече - от българи само лошо или интриги съм видяла.
Благодарна съм на  това момче ,че така помага на момичетата ни - да е жив и здрав   bouquet

# 153
  • sofia
Здравейте дами!
Тази седмица хем кратка, хем мъчителна. Още не мога да вряза в ритъм. Поне и двамата са първа смяна.

Жармен, много щастие и успехи на дъщеря ти! Много е красива, една такава екзотична и нетипична красота.

# 154
Жармен, сигурно ти е много мъчно.  Hug

Добро утро! Дано днес да се вредя да подам документи за детски, че е ужас в социалното. Добре, поне, че е в нашият блок.

# 155
vanini*  Hug Тъжна съм и щастлива - смесени чувства - още ми е едно объркано.
  Пусто ми е и тук / в апартамента и на село / там пък я няма свекърва ми / и не ме свърта никъде.
  На село правя разни конфитюри и компоти и туршии да се намирам на работа и така е по -леко.
  Засега ви казвам чао   bouquet  излизам малко да оправя това-онова и пак сме на село уикенда.
  Крушата тази година е отрупана и мисля да правя разни нектари и сладка и ябълки има и няколко щайги чушки - разни - тях пък идея нямам какво да правя - напълних фризерите с печени и рязани и буркани правих/ той само мъжа ми яде чушки и туршии -ама аз правя като за цял взвод  hahaha /

# 156
  • София
Здравейте дами!
Тази седмица хем кратка, хем мъчителна. Още не мога да вряза в ритъм. Поне и двамата са първа смяна.

И аз така. Организмът ми отказва да повярва, че се върна от почивка и е в офиса  Tired

# 157
Жармен, много е лъчезарна дъщеря ти, все хубави неща да са й по пътя  Grinning
Аз не мога да осъзная, че е петък, имам чувството, че е средата на седмицата. Днес си забравих служебния телефон Tired Много съм отвеяна тия дни.
Довечера - пак излизане, днес поне станах навреме  Crazy Утре мисля да се отдам на мързел, може малко на пазар за есенни дрехи и обувки да излезем, до Икеа искам да отида, че нещо ме сърби да сменям интериора в спалнята, аз постоянно сменям нещо по стаите, цвета най-малко, да е различно, омръзва ми, а спалнята е така поне 2 години.

# 158
  • дядовата ръкавичка
Жармен, дано дъщеря ти е винаги така усмихната и обградена с добри приятели. В кой град са?
А ти не тъгувай. Аз съм спокойна и щастлива, когато знам, че близките ми хора са добре, без значение къде са /е, досега не ми се е случвало децата да са далеч за повече от 2 седмици/.

# 159
  • Sofia
Ооооо,туршии  ooooh!,верно,бе...бях забравила,че ще правя  Rolling Eyes
Пишмян консерватор съм и аз  Crazy.Обещала съм да правя,няколко години се получаваха добре  Blush,та...ще се наканя тия дни.
Ама,все си мислех,че им е рано на камбите,пък то... Thinking.За царска туршийка иде реч, с аспиринче, бързо,лесно вкусно  Mr. Green

# 160
Жармен, много е хубава дъщеря ти - "слънчево момиче"
Много успехи ѝ желая.

Четенето не е ли Литература. И голямата рисуваха картинка според урока. Много весела тетрадка беше.

Gena, и ние вчера вадихме първия предкътник  Laughing
Беше паднал в училище, но останало едно парченце, та се наложи и зъболекар да посетим.

# 161
  • Euskal Herria
Искам да кажа, че броените дни бързо минават  Mr. Green. Видяхме се с близките, с някои приятели, с някои съфорумки. Отметнах част от задачите, но... другия път повече  Mr. Green.

# 162
  • София
Добър ден.
Като чета - много неща са се променили, откакто аз съм била ученичка. Български език и литература се изучаваха като отделни предмети. Имала съм по 2 тетрадки за (почти) всеки предмет - една за работа в клас, друга - за домашна работа. Не си спомням учителката ни да е събирала тетрадките за работа в клас да ги проверява. Родителите ми ги проверяваха. А сега, какво е това чудо - тетрадки за четене, тетрадки за писане, тетрадки за не знам си какво, 4 тетрадки, 6 тетрадки.

# 163
  • София
Оф, вярвате ли ми, че луднах с тетрадките. Това нямаше да е така, ако госпожата на родителската среща ни беше обяснила по колко тетрадки по предмет трябва да има и как да бъдат надписани. Плюс тетрадките за занималня - колко броя, по какво и т.н. В крайна сметка ми остана да разбера за тези по занималня и написах въпрос към пом. възпитателя в тефтера на дъщерята. Яд ме е, че тези работи не се уточниха в самото начало и сега всяка вечер разлепям етикети и сменям с нови, защото съвсем се обърках коя тетрадка по какво и за какво е.  Crazy

# 164
  • някъде ... тук ...
Предметът Литература се появява като такъв в 5 клас. От 1 до 4 клас са БЕЛ и Четене. Честно казано не помня кога се появи отделно Литературата по мое време.
Тази година различното при Гого е още една тетрадка - за диктовки, иначе досега бяха 1 за в клас, 1 за домашно, 1 за развитие на речта (преразкази) и 1 по четене.
Тони, странно, особено за 1 клас newsm78
Винаги са ни давали списък с необходимите тетрадки, помощни средства, помагала и т.н. Това до 4ти клас, де Simple Smile После се оправяме каквото е разбрал калпазанинът/ката Crazy

Общи условия

Активация на акаунт