Искам да кажа ... (55)

• 44 905
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Софи, много са красиви. Сигурно и вкусни. Никога не съм яла cupcakes.

# 556
  • Sofia
О,софи,много ефектно и сладурско  Peace

blackcat, пилешките филенца с корнфлейкс са "моето" откритие  Hug и у нас се ядат сегиз-тогиз.
Заинтригувахте ме с готвенето с пепси/кола  newsm78. Крилца няма кой да яде, ама бутчета може да им направя  chef.

Не обичам да ходя по пазара  Crossing Arms.Аз за това и не ходя, де,веднъж дваж -годишно.Верно,че има богат  избор, ама няма къде да паркирам,влача някакви торби, лепкаво по пода  Confused.

И започнах и да кашлям  ooooh!,че и да ме понаболяват гърдите  Confused.Пфу, в събота вечерта понастинах, вечеряхме на полу-открито,че да мога да пуша.Ей ми сега,пишмян пушачка.

Утре ще ходя при личната за здравната карта на синковеца, ще се цаня да ме прегледа  Rolling Eyes.

# 557
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Софи, "сръткаво" значи пипкаво, нещо, което изисква търпение, защото става бавно.
Помислих си го, защото трябва да наредиш всичките тези листенца...

# 558
Ужасни сте значи. Вчера пържих картофи. Сега казах на мъжът ми, че ще му направя крилца с кола. Погледът му беше безценен  Mr. Green

Софи и на мен ми е интересна инициативата в училището. Сигурно ще са много красиви децата.

Установих, че трябва да си купя някакво яке за този сезон. Имам кожено и зимно само. Утре ще ходя на лов.

# 559
Гена, я припомни рецептата за филенцата. Аз ги правя, ама ги пържа. Всъщност ще погледна и в готварската книга, дали ги има.

Редактирам - има я  Peace

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 19:01 от vanini*

# 560
Сега, не, че нещо, амо октопода ми стана фантастичен! Не мога да ви опиша колко крехък и вкусен!
Казвам как, ако някой реши да купи от лидълския на промоция, нищо че е замразен стана си баш, като пресен. Значи измих добре и махнах там отгоре на главата едно, като пластмасово, в самата дупчица е.
Кипнах вода със сол, потапях октопода 4 пъти по 3 секунди, след което го оставих във врящата вода заедно с две коркови тапи и половин шише кола, около 250 грама. Вря на силен огън точно един час и беше мозък! Охладих и сотирай в тигана с масло и малко чесън. Мъжът ми е в екстаз, целуна ми и двете ръце и за пореден път ме провъзгласи за топ готвач Joy Така че не се чудете, а утре изненадайте съпружието с морски дарове, нали и афродизиак уж:)
Освен октопда направих и супа от миди, рапани, калмари и скариди, страОтна  chef  chef

Софи, много са красиви тези, както там се казваха:)

Ще пробвам крилцата с пепси, ама и люто ще сложа, ние сме като огнедишащи дракони, ядем люто много!

# 561
  • Sofia
Жаки,как си го разказала,приказно картинно  Laughing Сега след тия афродизиаци... Flutter Whistling...ще взема да сменя и аз утрешното меню от...пълнени чушки  Joy.

# 562
Софи  Rolling Eyes Точно по новара ми мания "уадри"!
Купих си боти, но установих, че шопингът ме изнервя - за пореден път, накрая исках просто да ги взема, каквито и да са и да си ръгна  Crazy

# 563
  • Sofia
Аз да кажа,че са набедили тая девойка за дебела  Shocked

http://life.dir.bg/gallery.php?id=20146130&page=14#topnav

# 564
  • София
Жаки, нави ме! Аз октопод не ям, ама мъжа ми обича, ще взема да направя уикенда.
И крилцата звучат много добре.
Такива рецепти обичам аз, семпли, с един продукт. Харесвам го Джейми Оливър, ама като вземе да слага, слага, безброй продукти, братче, то накрая не знаеш какво ядеш.

# 565
  • Пловдив
На мен Джеймито не ми харесва защото ползва неща, които се намират много трудно. Като каже " в супермаркетите" и си викам " да бе да, я мини през кварталния, да си говорим пак".

# 566
  • София
Ами според мен със сравнително нормални неща си готви, ама като почне: ще готвим леща, сложете леща, картофи, спанак, малко чоризо накрая ... Е, извинявай, Джейми, ама за мен това са 3 манджи  hahaha

# 567
  • Пловдив
От къде купуваш така любимата му хариса?

# 568
Да кажа, че ние не направихме крилцата - пепсито било с лимон... реших да не го ползвам. Аз понеже не пия коли и други подобни не съм и обърнала внимание, а соев сос специално купих, да не би да не ми стигне наличния. Беше ми неудобно да разкарвам мъжа ми за безалкохолно за готвене, исках да е мааалко с елемент на изненада, та утре, вдругиден, когато ходим до магазина и заредим, макар и малкото необходими продукти ще ги приготвя Simple Smile
Ние например в момента нямаме и типично квартален супермаркет, имаше, но сравнително наблизо има големи супермаркети и не могат да удържат... а до големия супер без кола не ми се ходи. Като отида все вземам и нещо други и нещо друго и накрая ми се опъват ръцете с торбите до глезените.

Думата "сръткаво" мъжа ми я ползва, точно за в случай, когато нещо на вид супер елементарно като действие, но отнемащо време, търпение и ставащо бавно значи е сръткаво  Mr. Green;

Погледнах октопода в Лидл и видях, че има миди. Вземал ли е някой, хубави ли са, евентуално да взема от тях, че сина ми обича миди.

# 569
  • Пловдив
На мен квартален супер до блока ми е голяма Билла, та не е точно малък квартален Simple Smile

Аз взимам замразени миди от Лидъл, редовно и по много. Да, хубави са, досега не е имало фал.

Общи условия

Активация на акаунт