Варна - колоноскопия, амбулаторно - къде?

• 15 842
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте , някай правил ли си и виртуална колоноскопия в Сити клиник Варна ?  И Фиброколоноскопия къде се прави във Варна ?Тъй като сега заради коронавируса всички планови операции и процедури са спрени , трябва някъде на частно да търся.

# 16
Здравейте , някай правил ли си и виртуална колоноскопия в Сити клиник Варна ?  И Фиброколоноскопия къде се прави във Варна ?Тъй като сега заради коронавируса всички планови операции и процедури са спрени , трябва някъде на частно да търся.

Здравейте!
Намерихте ли кой и къде да направи колоноскопията?
И аз се интересувам.
Благодаря!

# 17

Здравейте!
Намерихте ли кой и къде да направи колоноскопията?
И аз се интересувам.
Благодаря!
Не не съм , по принцип имахме записан час в Терапията Варна но ,заради коронавирусът спряха всичко.Сега не знам кога ще възобновят дейност , и тъй като при нас не се води спешен случай сигурно ще чакаме доста.

# 18
Здравейте, и аз се интересувам от колоноскопия. Виждам, че скоро никой не е писал.... Някой да си е правил скоро? Може ли да разкаже малко повече. При кого? Как стигнах те до лекаря?

Общи условия

Активация на акаунт