Отговори
# 285
Здравейте  Hug Hug Hug Hug

Първите 2 части от 14 епизод на Ашка са качени в Бокса  Peace
http://vbox7.com/play:00f3dd4506

тези пък от кога превеждат Ашка  Rolling Eyes  преди се дърпаха,пък сега бързат  Crossing Arms дорде не го зарежат като Ягодките  Naughty
аз ги видях и пуснах да видя,ами не са направени хубаво тайминга им куца нещо  Naughty и се отказах да гледам, ше чакам превода на Ева
Здравейте девойки  Hug влизам само да ви кажа, че се успокоих, че това не е вашият превод  ooooh! Бях изумена вчера, защото не съм видяла на кой е превода. Толкова правописни грешки, че ме хвана срам. На вас благодаря за превода и приятно гледане на "Ягодките"   bouquet

# 286
  • В света на мечтите... ❤
Май ще почнем направо след озета  Thinking  рекламите по-късно ще са,защото вече стана 9  Thinking

# 287
# 288
Ели, къде превеждат рускините, не мога ги намеря  ooooh!

# 289
ауу почна  Grinning

# 290
голяма актриса Чаплата  Sick ма как се строили всички и ще му се карат  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ауу сега иска да си ходи, ми за какво дойде въобще!?  Crossing Arms Grinning

# 291
аййй сладуритеееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Привет, мацки  Hug

Малко закъснях  ooooh!

# 292
Майка му и тя колко разстроена,сякаш са изпуснали английската кралица за снаха  ooooh!

Майка й на Чаплата й вика повече да не й говорела и да се виждала с Бурак.
Тоз пък баща му уж беше по-разбран  ooooh!

# 293
искат да и се извиняваааа ooooh! брей още малко насила ще го накарат  #Cussing out

# 294
Утре да идел сутринта при Чаплата и да й се извинил,да й поискал прошка  ooooh!
Бурак вика,че няма да го направи,че не я иска,баща му вика: Стига вече,аз какво ти казвам,ти какво говориш  ooooh!

# 295
Тез ся обсъждат, че гаджето му било сервитьорка и се чудят  Laughing

# 296
въх тая пък кво ще говорят  Grinning

# 297
аууу знаех си , че тя ще разбере първа беее  Laughing вика стой далеч от него май  Sick #2gunfire

# 298
Била разбрала, че Аслъ е момичето на Бурак
Сакъну да не се опитвала да я излъже

# 299
Тази па и тя вече,като почнат се превъзнасят,все едно като е сервитьорка и ходи да рови по кофите за смет  ooooh!

Много ме дразни и таз леля  #2gunfire
И право в лицето й го изстреля,момичето,с което се среща Бурак си ти,нали.Да не смеела да я лъже  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт