Отговори
# 405
  • В света на мечтите... ❤
Рускините превеждст, че Чаплата иска да се срещнат като приятели  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И сигурно ще се обади по тел на Аслъ да ги види и това ще я разстрои и ще отиде при Волксн  newsm78

#2gunfire #2gunfire #2gunfire  Офф аман,тази серия спокойно можеше да я пропуснем  ooooh!

# 406
Аслъ още не е плакала на рамото на Волкан  Thinkingкакво или кой ще я разстрои толкова  newsm78
може и Ч нещо да е пуснала в интернет за нея  Thinking

# 407
как се наконтила  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 408
Я не се оплаквайте, че поне има АсБур

Ние с Диди кво да кажем за розите дето, в първия епизод за сезона, нямахме въобще Йомерлу, а общо за втория сезон имат 10минути заедно сигурно. Но в изобилие имаме Джихан и Гюлру, Йомер и Гюлфем, Медцинската сестра, Тъпите сестри на Гюлру, тъпите роднини на Йомер. Аз даже имах сериозни притеснения, че сме останали без главен герой защото той отсъстваше в първия епизод.

Не ми напомняй, Бу, че още ме е яд  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 409
Щяла да излезе с Тууче довечера,чакала много хубава новина.Пита мйака си какво щяла да прави,тя й каза,че щяла да си стои в къщи,Чаплата пита защо не излезела със Синан,тя й каза,че били се скарали малко със Синан,ама Чаплата я убеди,че той много я обичал и да не се отказвала от него,да му се обадила  Peace

# 410
Гонджа пак я гризе ревността  Grinning

Еда кани Аслъ на вечеря щели да бъдат с нейното семейство само.Ама Аслъ й каза,че имала планове вече.
Той Волкан крои плановете  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 411
Волкан много стричен бе, ще кажеш, че някой му е обещал нещо и го е излъгал  ooooh!

# 412
и кво пак ли прави същия номер, вика я , пък ще я срещне с Волкан Sick

# 413
Аслъ пък откъде я изкопаха тази рокля,все едно е с работна манта  ooooh!

# 414
Я не се оплаквайте, че поне има АсБур

Ние с Диди кво да кажем за розите дето, в първия епизод за сезона, нямахме въобще Йомерлу, а общо за втория сезон имат 10минути заедно сигурно. Но в изобилие имаме Джихан и Гюлру, Йомер и Гюлфем, Медцинската сестра, Тъпите сестри на Гюлру, тъпите роднини на Йомер. Аз даже имах сериозни притеснения, че сме останали без главен герой защото той отсъстваше в първия епизод.

Не ми напомняй, Бу, че още ме е яд  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
аз затуй го спрех още на 17 еп  Mr. Green

# 415
  • Под Сините камъни
ееее Бурак я излъга  ooooh!

# 416
направи грешка , че я излъга  Tired може да е разбрала и за това да плаче

# 417
Излъга я милия, че има работа тази вечер с Тургут бей  ooooh!
Сигурно ще ги види с Чала  #2gunfire

# 418
  • Керодиспансера
Тия погледи и забавен кадър не ми харесва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Вече сме гледали подобно нещо и последва дъъъъъъълга раздяла ooooh!

# 419
Бурак вече стана първи приятел с Ердем  Laughing

Питаха го да идат да отпразнуват довечера за новото заведение,ама той каза,че имал работа,че този от фирмата му бил дал някаква задача.Тя му каза,че била отказала на Еда вечеря,понеже мислела,че ще празнуват заедно.
Сега Аслъ ще разбере,че я излъгал и е с Чаплата довечера и ще стане големия скандал.
Обади се да приеме поканата на Еда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт