Отговори
# 495
Дани  Hug, Еви  Hug, много благодаря за превода и разясненията   love001  love001

# 496
  • Керодиспансера

Сериалът ,който трябваше да снима Кирето, засега се отлага  Thinking Mr. Green

# 497
Еви, Дани  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 498
Той Кирето има ли изобщо партньорка  Laughing Видех го сам у промото на Канал Д  Joy Joy Joy

# 499
Той Кирето има ли изобщо партньорка  Laughing Видех го сам у промото на Канал Д  Joy Joy Joy

Че с кой да бъде  Joy  Joy  Joy

# 500
Дани,Еви,благодаря ви за разясненията  newsm51 newsm51

Като цяло  ( да не повярва човек) серията не ме подразни  Mr. Green щото бях се настроила,че ще има игри на тъпата Чапла  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  само на финал тъпотията на Аслъ ме изнерви...за пореден път  Peace  ама ще го преживея,заради пикника няма я хокам много  Joy Joy Joy  И пак ще повторя - СЦ я правят прекалено повърхностна  Peace то не дразнещо,ами отблъскващо на моменти  Naughty

Иначе биваше епизодчето...изкефих се когато Елчин завари Синан с лудата  Joy Joy Joy не че харесвам това ку-ку,ама така и се падаше на червенокоска,дет му играе номера...малко и нея да я жегне викам  Laughing
Интересен образ й създават-хем вика на Чаплата не ходи след Бурак,не се занимавай с него,хем после тя върти подобни номера на Синан  ooooh! не ми го побира ума как здраво мислещ човек,който уж обича,ще се разсърди на любимия си заради грешките на някой друг,било му то и племенник  Naughty това ме разби направо  Shocked

# 501
  • Керодиспансера

За този сериал ,който ще се казва "Фирма на мечтите", се спрягат Аслъ Енвер или Фарах  Peaceснимането се отлага за ноември , а излъчването евентуално в края на декември  Peace
А Бенсу Сорал се присъединява към Серкер във филма "Добро утро ,любима" Heart Eyes Laughing

# 502

тез да не ни дразнят,ами да ни го пускат по жицата  Crossing Arms  Mr. Green

# 503

Луди за връзване  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 504
  • Керодиспансера

тез да не ни дразнят,ами да ни го пускат по жицата  Crossing Arms  Mr. Green
В петък ще има втори фрагман, а в понеделник - трети  Party Party Party Party
А в петък вечер вместо серия ,ще дадат избрани моменти от досега излъчените серии  Mr. Green

# 505
  • В света на мечтите... ❤

Че с кой да бъде  Joy  Joy  Joy

Той си е самосиндикален  Joy

# 506
  • В света на мечтите... ❤

А песента дето им пееха някой може ли да ме светне коя е  Hug

# 507

тез да не ни дразнят,ами да ни го пускат по жицата  Crossing Arms  Mr. Green
В петък ще има втори фрагман, а в понеделник - трети  Party Party Party Party
А в петък вечер вместо серия ,ще дадат избрани моменти от досега излъчените серии  Mr. Green

сюпер  Party Party Party Party само да не ни подхлъзват лекинко  Rolling Eyes

# 508

Много ми хареса тук Бурак  Simple Smile Досега изглеждаше някак по-лековато, тук беше сериозен, по-зрял, като че пораснал за една нощ  Heart Eyes

# 509
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт