Отговори
# 555
# 556
# 557
  • Под Сините камъни
Ани
Скрит текст:
Ние нито температура,нито хрема имаме.Ей така както си спинкаше и започна да повръща  ooooh!Питах го боли ли те нещо.Вика ми не.Странна работа.За това май го отдавам на храната.Вечера спагети ама лапа като за последно,и накрая една доста пикантна царевица.И май от там ще е  PraynigДнес още няма инциденти,че да видим

# 558

тази нова ли е  newsm78 с това бюстие май не си я спомням  Rolling Eyes

# 559
Ани
Скрит текст:
Ние нито температура,нито хрема имаме.Ей така както си спинкаше и започна да повръща  ooooh!Питах го боли ли те нещо.Вика ми не.Странна работа.За това май го отдавам на храната.Вечера спагети ама лапа като за последно,и накрая една доста пикантна царевица.И май от там ще е  PraynigДнес още няма инциденти,че да видим

може да си е претоварил стомахчето наистина...дано вс е минало  Hug

Рейтингът е добър  Peace

Смешно им е на тях,ама на нас -хич  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 560
Май е от промото на стар  Thinking

# 561
Еви  Hug, благодаря за превода  smile3525
Аз го изгледах на руски, сега ще си го преговоря  Laughing То вярно, че без пълнежи не може, но е хубаво да са по-смислени. Последните превземки на Кориш ми дойдоха в повече, все си мислех, че щото не разбирам ми е безсмислено, ама то с превод и без превод все си е тъпня  Mr. Green

Пепи  Hug, бързо да се оправя детенце, дано е само от храната.

Бу, каква е логиката да сменят деня на излъчване на сериал, който вече е набрал скорост, има своя публика, рейтинга е добър, за да сложат нещо друго, което тепърва ще показва става ли или не  newsm78 Тая програмна политика ми е доста странна, не виждам логика в такава смяна  Mr. Green

Йо: ...ти не правиш нищо лошо, ти си с мен...там,където трябва да бъдеш  
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ваййй бе  Crazy пак ми стана тъжно значи  Rolling Eyes да идва другия фраг и да ни разведрят малко

При нея прегръдка Дефо как измърка  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имам чувството,че чак на Борето му стана хубаво  Joy Joy Joy

ауууу,Верче,какви са тия мисли  Naughty пу-пу,никакви болести  Praynig Praynig Praynig  

Пепи,бързо да се оправяте...сега има някакъв вирус с висока Т,хрема и повръщане  Confused и моят синковец го мина,обаче не е повръщал толкова много Tired

Ани  Hug, на мен тая реплика не ми хареса  ooooh! Първо, Йо много самоуверен, и второ - прекалено пресира Дафинка  Laughing

# 562
Диди, никога не слагат сериали на ай япъм в събота или неделя  Laughing А и Кара Севда се очаква много   Crazy Crazy Crazy

# 563
Диди, никога не слагат сериали на ай япъм в събота или неделя  Laughing А и Кара Севда се очаква много   Crazy Crazy Crazy

То и ШМ се чакаше много и щеше да е бомба, ама се взриви на 13-та серия  Joy  Joy  Joy

# 564
Ма тва много ми се наби за врата бе тъй да го изпляскат насред епизода ни в клин ни в ръкав  Naughty
Щот той каза от време на време ме наболява врата... Демек не е само от тая вечер ами по принцип си го боли  Naughty и на никой не го бил казвал
А па майка му нали имала рак

Абе кат ми текне нещо на акъла и се хващам за най дребното  ooooh!

# 565
Ма тва много ми се наби за врата бе тъй да го изпляскат насред епизода ни в клин ни в ръкав  Naughty
Щот той каза от време на време ме наболява врата... Демек не е само от тая вечер ами по принцип си го боли  Naughty и на никой не го бил казвал
А па майка му нали имала рак

Абе кат ми текне нещо на акъла и се хващам за най дребното  ooooh!
Стига ма  ooooh! ooooh! Joy Joy

# 566

То и ШМ се чакаше много и щеше да е бомба, ама се взриви на 13-та серия  Joy  Joy  Joy
Сериала си беше много хубав  Peace

Но турците не разбират от сериали и това е

# 567

Сериала си беше много хубав  Peace

Но турците не разбират от сериали и това е

Щом казваш......... То  и аз съм от неразбиращите  Wink

# 568
В английската група във фб това за врата го бяха превели като че все едно има гъдел там  Joy Joy Joy Joy Joy
Не знам са рускини или други са по-правите в случая  Laughing

# 569
— By the way,I touch the back of the head
—What?
— You asked me to tell about the fact that nobody knows.Not so strange,but nobody knows about it.The habit of touching the back of the head (nape of the neck).Here...See you soon!

После пък друга версия пуснала  Joy Joy Joy Joy

Ако някой го преведе директно от турски най-добре, защото нещо като мине през 1 език и става  Rolling Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт