PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 4

• 60 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Тия дни Даяна направила нещо от сорта на аутване.
Казала следните думи в едно интервю:

"Sex is beautiful, experimentation is beautiful. Due to the experiences I’ve had in life, I’ve concluded that love can come to you in many different ways, not necessarily based on your typical sexual preference. I feel proud that we’re becoming more understanding and supportive of more than just social norms."

Има и едно ново блайндче за нея

http://blindgossip.com/?p=74564&cpage=1#comment-2143263

# 166
Нищо лошо стига да не бяха премерените думи и това, че го прави подобно на Харди за рекламата на филма.
Блайндчето и според мен е за Диана, а не за Лия или останалите предложения.

# 167
Може и за реклама да го прави,ще поживеем и ще видим. То остават само два дни до премиерата на Bare,напълно възможно е.
Аз съм убедена,че блайнда е на Ди,защото намесват инцидента с тениската...а както знаем,не Лия я облече онази паметна вечер.
Даяна нали ще изкарва още един лесбийски филм,Бог знае още колко неща ще чуем от нея.

# 168
Да бе хич не е за реклама, два дни преди премиерата  Joy
В блайнда за мен най-изненадващото е, че директно я наричат гей, а не би-, само това не ми се връзва.

Тоя сайт не можах да го схвана.  Blush
Доколко си наясно с другите СМ - Туитър, Инстаграм? за Фейса ясно, че си  Grinning

# 169
  • Berlin
Туитър не ползвам, Инстаграм да. Simple Smile

# 170
Вероятно фотосесията е слагана някъде по темите, но държа да я има и тук  Heart Eyes

Не е истина Кара, колко порасна за годината, откакто е с Ани, а Хидълса е прекраснейши  Flutter

Скрит текст:

Да, да, много хубава фотосесия.  Grinning

Ако Серена Уилямс не е бременна, как ще излязат от ситуацията пиарите й?  Thinking

# 171
Никак, нито тя, нито IMG не коментират, тя си туитва все едно нищо никъде не е излизало.
Плюс това за бременността е ПР на Дрейк.

# 172
Сигурно.
И все пак, знам, че е мръсна игра, но това ми се струва прекалено.  Rolling Eyes На същото мнение съм за бебето на One Direction, образно казано. Прекрачват някои граници.

# 173
Сигурно.
И все пак, знам, че е мръсна игра, но това ми се струва прекалено.  Rolling Eyes На същото мнение съм за бебето на One Direction, образно казано. Прекрачват някои граници.
Точно!
Грозно е, но явно в тая игра думата "морал" няма особена стойност.

# 174
Няма вече граници между сценарий и реалност, всичко е размито.

Ето и как в пълно безсилие се казва на бялото - черно, щеше да е невероятно смешно, ако всъщност не беше жалко до безумие
http://attitude.co.uk/us-boxer-says-he-was-drugged-after-footage … hreesome-emerges/

И тук оценявам професионализма на екипа на Тай, след Kissgate, ПР-ката и в нито един момент не отрече връзката с КК в прав текст, само каза, че предположенията са смехотворни, но не и какво им е смешното, игра на думи, която някога ще позволи на Тай да каже че никога не е лъгала, защото на практика и тя никога не е казвала че има връзка било с Джейк, било с Лаутнер, било с Хари, било с Лимона, всичко е препредадена иннформация.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 17:23 от Mrs. Swift-Kloss

# 175
# 176
Вчера било #NationalCatDay, чуден повод за самоирония на най-известната CatLady  Joy

И така Лимонът се появи за да бъдат прекратени слуховете, че с Тайчето ще скъсат заради тайландския масаж и веднага най-услужливата подлога сред изданията публикува романтична статия по въпроса http://hollywoodlife.com/2015/10/29/taylor-swift-plans-calvin-ha … r-1989-tour-ends/
И нито дума за това, че се е изнесъл от концерта и още преди края, без дори да говори с нея, че е отишъл веднага на летището и е летял със собствения си самолет за LA, тя също е летяла по-късно за LA с нейния самолет, че той е сниман от папараци самичък с бодигарда си да се шматка из LA и т.н. и т.н.

Как да не следи човек социалните медии, вместо жълтите такива?

PS След като подобри рекорда на Тай за брой гледания в един ден, Hello на Адел, подобри и рекорда на Майли за най-бързо достигнати 100млн. гледания.

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 10:12 от Mrs. Swift-Kloss

# 177
# 178
Изключително интересно четиво, повече тук http://www.vox.com/2015/10/29/9639638/taylor-swift-sexual-assault-lawsuit

Разказвала съм в темата неведнъж за Чели Райт, кънтри-певицата, която се аутна. Та тя, в биографията си, между другите интересни подробности за шоубизнеса и Нешвил, разказва за това как лейбълите поощрявали звездите си да купонясват и дори интимничат с радио DJ-и за да им пускат песните. Спомените на Чели са отпреди 10-ина-15 години, но явно този "мъжага" много се е объркал опитвайки се да налита, а сега и да се заяжда с Тайчето.
Ще следя делата с интерес.

По-късно ще поразкажа и за Кейша, как за нула време от изгряваща звезда отиде в небитието, след като обвини влиятелен играч от музикалната индустрия в изнасилване.

# 179
Последното изречение от горния пост за мен е ключово в случая. Ако си изгряваща звезда или просто никой, си зачеркваш бъдещето, когато посочиш извършителите. Според мен е погрешно да представят това дело като стъпка напред към еманципацията на жертвите, защото то си остава дело с профил А+ и няма да промени нищо за обикновените хора.
Отделно, подобни обвинения оставят у мен неприятно усещане. Много лесно може да се инициира лов на вещици и реваншизъм, когато няма доказателства. Става възможно и лесно просто да съсипеш живота на някого, с когото имаш лична вражда или не ти е симпатичен. Не казвам, че Тейлър лъже, но нищо добро няма да произлезе от това:
- Тормозените жени в зависима позиция няма да започнат да разкриват истината;
- Създава се благоприятна среда за измами.

Общи условия

Активация на акаунт