PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 4

• 60 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
За малко повече от 2 часа са му шатнали акаунта, това е положението.  ooooh!

Какво си говорехме за свободата на словото? И за качеството на адвокатите на Модест?

Тонка, намери ми друг хетеромъж с такъв мавзолей за апартамент и ще вдигна белия флаг, дотогава  Whistling

# 586
Толкова за "свободното" интернет пространство...

# 587
  • София
Бум, апартаментът на Джерко, който беше показала, е в Ню Йорк, а той там не пребивава много-много. Къщата му в ЛА е доста уютничка. С радост бих се паркирала в нея.  Grinning

# 588
За малко повече от 2 часа са му шатнали акаунта, това е положението.  ooooh!

Какво си говорехме за свободата на словото? И за качеството на адвокатите на Модест?

Аз на негово място хич не се бих дала и щях да си търся правата по законовия ред  Tired

# 589
Толкова за "свободното" интернет пространство...

Само, че фендъмите се научиха да правят скрийнкапи и да си правят собствени разследвания.
Информацията е налице.

Как беше - можеш да заблуждаваш всички хора за кратко време или малко хора за по-дълго, но не можеш да заблуждаваш всички задълго.
Опитите на ПР-ите продължават.

# 590
Аха. Сега можена да разберете защо фандома ги шипва толкова яростно (а не че им рови в чаршафите).
Между другото същия ден имаше фен рипорт, че са ги видели в пекарна и опровержение от пекарната в туитър, че не са били там.
Резултат: Луи скорострелно беше изпратен в Атланта и Даниел (и папараците) чакаше на летището.
 #Cussing out#Cussing out#Cussing out

# 591
  • Berlin
 #Crazy Игасиии
Ама тоя пич май не е бил голям фен, щом не е разпознал Луи или не е искал да го казва.

# 592
Не е бил фен,
Хари е несравнимо по-известен от Луис, заради Тайчето и Кени Дженър (сестра Кардашиянова).

# 593
Бумър, ако отидеш да работиш в щатите ще ги разбиеш като Бийтълсите Европа, както има един лаф  Mr. Green
Може ли малко инфо за един от моите любимци-Йън Сомърхолдър? Какво става с брака му сега? Нали Ники се оказа, че си пада по жени, а ти ми беше отговорила, че въпреки че е на корица на Out не е гей  newsm78

# 594
#Crazy Игасиии
Ама тоя пич май не е бил голям фен, щом не е разпознал Луи или не е искал да го казва.
Хари винаги е бил тикан напред като лицето на 1Д. Отделно край стънтовете и приятелствата си с разни известни личности (и публикациите за това) е най-разпознаваем.
Това беше една от теориите за бейби гейт, че двамата са се съгласили с него, за да вдигнат популярността на Луи и, между другото, подейства - според статистиките на Гугъл името на Луи беше второ по популярност в търсачката след мисията до Плутон: https://googleblog.blogspot.bg/2015/07/through-google-lens-searc … ends-july_17.html.

# 595
Може ли малко инфо за един от моите любимци-Йън Сомърхолдър? Какво става с брака му сега? Нали Ники се оказа, че си пада по жени, а ти ми беше отговорила, че въпреки че е на корица на Out не е гей  newsm78
Ники, не е гей, категорично, преди да се ожени за Йън хойкаше с Аарън Пол, нищо, че той е женен, в колекцията може да са и Кристен и Амбърчето, но момичето налита и на мъже.
Слуховете за Йън са като за Джерард от гей до непоправим женкар.
Проблемите в семейството идвали най-вече от това, че тя викала папараци едва ли не всеки път като излизат навън, а той уж не щял да го снимат постоянно.
Да видим колко ще изкарат...

# 596

Ники, не е гей, категорично, преди да се ожени за Йън хойкаше с Аарън Пол, нищо, че той е женен,

Какво, какво? Това докато е женен ли?

# 597

Ники, не е гей, категорично, преди да се ожени за Йън хойкаше с Аарън Пол, нищо, че той е женен,

Какво, какво? Това докато е женен ли?

Според клюкарите, да
http://www.crazydaysandnights.net/2015/02/blind-item-5-702.html

# 598
  • Berlin
Мерси, аз пък 1D ги запознах от темата. Laughing Т.е. преди това не знаех, че те пеят разни хитчета, които пускат насам-натам. Но пък само Хари и Луи разпознавам. Laughing

# 599
Всички откриваме по нещо, аз пък сега се запознавам отблизо с Черил.
На Girls Aloud харесвам една единствена песен и то в меш ъп с друга, а въпреки, че съм чувала за девойките отдавна, някак не се задълбочавах в проблемите по параваненията им, докато не стана истински дрррраматична ситуацията с теглото на Черил.

Общи условия

Активация на акаунт