Лидл ::70::

• 84 528
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Благодаря за новата тема   bouquet
Да ви питам нещо - някъде да сте видяли останали от соларните лампи? Rolling Eyes Преди около месец ги пускаха,по 60-70лв. бяха. На едната нещо не й работи датчика и искам да я сменя,но в магазините,които бях и на нац.тел. твърдят,че няма  Naughty Вие сте ми надеждата!  Hug

# 16
  • В една слънчева къща...
Тази сутрин бях първа при детските дрешки и ботушки. Ами какво да ви кажа - по 1 брой от номер/цвят. Ако не бях първа, нямаше да взема нищо. У дома ще ги преглеждам, че отпътувах за работа, пък ако са много големи - ще ги връщам...

# 17
Днес при нас дрешки за дъжд имаше по 2 бр.от размерче  Shocked и сигурно около 10 чифта ботушки,както и да е,аз се засилвам за другата седмица и се чудя от къде толкова пари за да купя всичко което искам,а то е якенце, ватирани панталонки, чоропогащник, жилетка,чорапки ииии  Crazy ooooh!
От препаратите съм много доволна от Спрея за Душ кабини, Спрей за фурни,магическа гъба ,разни таблетки за съдомиялна, верото на W5, един спрей за мивки,който е от постоянния асортимент и е във жълта прозрачна опаковка  Иначе и аз Ел.кана почиствам само със лим. к-на,едно пакчетче на 0,5 л вода и като заври е готова ,светиии Simple Smile
А за гръцката седмица да не говорим.. как можаха толквоа предпочитани и чакани неща да ги пуснат наведнъж Crossing Arms и аз ще пробвам,тахана със какаото,а този със мед,вече е редовно консумиран в къщи,защото е много полезен!!!

# 18
  • София
Ауу, детските якенца са супер. Моята дъщеря май ще намаже яке и жилетка. Ама чорапогащниците много са ги вдигнали. Добре че вече не им обувам под панталоните, ама пък щерката взе да иска само с рокли. Ще им взема и чорапки с противоплъзгащи бутончета, че пантофи не носят....
Ботите имаме от миналата година и още и стават, но се надявах да пуснат кожени, нищо ще чакам ботушки.

# 19
Писна ми от авточасти.  Якетата изглеждат хубави
Peace

# 20
  • София
Таблетките ги ползвам за  шварц машина, не бих казала, че виждам голям ефект Simple Smile
Якетата женските много кофти цветове... дечко пък си има якета, та май ще пропуснем.
От гръцката седмица само гиросите ме привличат. Все се надявах, че ще пуснат дрешля за по-големите деца, ама нъц, пак само за дребосъците.

# 21
Писна ми от авточасти. 

Кога е имало авточасти? Аз май съм проспала.

# 22
  • на последния етаж
Пак детски дрехи другата седмица. Ще се разоря...  Simple Smile

# 23
  • София
Благодаря за темата.
Някой има ли впечатления за фритюрника от следващата брошура?
Нашия започна да загрява много бавно и се оглеждам за нов.

# 24
Е добре де, не авточасти, но автоаксесоари или та какво се казват- калъфи за кола, разни спрейове, ароматизатори, кошници и какво ли не...доста често ги пускат

# 25
Все по-малко и по-малко неща си харесвам и купувам от нехранителните стоки (разните седмични оферти). Или са глупости, които импулсивно съм купила, или са некачествени. Има, разбира се и неща, които си струват. Едно време имаше едни немски магазини, не помня името им, те предлагаха някои ценни неща.

И при нас ще има гръцка седмица. Харесвам тези седмици, защото дават възможност да се опитат и опознаят (до известна степен разбира се) и нови вкусове и кухни.

# 26
  • Русе
Благодаря за темата   bouquet
Каната си я почиствам с таблетките от Лидл и съм доволна. Но не я пълня до горе точно с цел да не изкипи.
И аз питам за хлебопекарната дали е същата като предишните? Дано да успея този път да финансирам покупката, че нещо отъняхме този месец.

# 27
От магическата гъба съм много доволна, очаквам тахана с нетърпение - разкошен е.   bouquet

# 28
  • София
Онзи ден в Лидл в кв.Изток също имаше детско бельо, момичешко. Аз като ходих, беше останало много малко за момчета и все по-голям номер.
Сега ще видя брошурата.

Видях я. Харесват ми дрешките, но са големи все още за моят син. Чудя се дали да не му взема яке за другата година, че той сега има и якета, и грейки, скафандри.
Момичешкото с котетата е страхотно  Heart Eyes И обувчиците са симпатични.
Дали ще пуснат по-нататък и по-бебешки дрехи? До 86см.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 09:39 от Ирайн

# 29
От новата брошура ме изкушава само хлебопекарната, но не се знае ще успея ли да събера пари  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт