Лидл ::70::

• 84 526
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Е добре де, не авточасти, но автоаксесоари или та какво се казват- калъфи за кола, разни спрейове, ароматизатори, кошници и какво ли не...доста често ги пускат

Ааа, ясно. Аз помислих, че са пускали нещо по-хард и не съм забелязала.

# 31
  • Варна, Пловдив
Аз пък чаках с нетърпение гръцката седмица заради бонбоните с узо, а ги няма. Нищо не ме привлича освен хлебопекарната, но и аз чакам отзиви за нея.

# 32
  • Пловдив
Здравейте, благодаря за темата  Hug и отивам да гледам новата брошура, че нещо ви изпуснах в последно време Simple Smile

# 33
  • Русе
Е, добре де! Може ли такова нещо?! Якета до 116 и от 134. А 122/128 защо няма? Close

Харесах доста хранителни стоки.

# 34
  • София
Аз пък ще чакам подплатени панталони по-голям размер (134-146) - дали са пускали преди или да търся на друго място? Скоро минахме в по-голямата номерация и там не съм следила преди какво е било  Thinking

# 35
Хлебопекарната е различна, поне на външен вид,от тази, която пускаха през пролетта, иначе като показатели не знам как е.

Дрешките са хубави, но ще са ни големи , та ще се надявам да пуснат такива за най-малките. Щеше ми се да взема и от ботушките за дъжд, но малката носи 20 номер и няма смисъл да се запасявам за догодина.

За препаратите, харесвам спрея за петна "Pre-wash spray", махала съм петна от доматено пюре, вино и какво ли не. Пръскала съм дрешки с апликации и не поврежда нито тях, нито самата материя. Няма го в брошурата, но в магазина беше при останалите промоционални препарати. Харесвам и спрея с хлор, но този път го няма, дано следващият път го има, че ще ми свършат запасите.

# 36
Здравейте!!! Интересуват ме парфюмите в Лидл. Винаги ли  има от тях?  bouquet

# 37
Аз пък чаках с нетърпение гръцката седмица заради бонбоните с узо, а ги няма. Нищо не ме привлича освен хлебопекарната, но и аз чакам отзиви за нея.

Спокойно, има ги.

# 38
Аз от новата брошура харесах фритюрника (че нямам никакъв) и хлебопекарната, но не знам дали ще събера пари и за двете.

# 39
  • Пловдив
Оххх, добре, че ще има бонбони с узо  Party. Само не успях да видя сапуни със зехтин дали ще има. Миналия път си взех и се оказа много хубав

# 40
Точа зъби и нокти за идната седмица!
Май ще трябва отпуск да ползвам в понеделник, за да сваря нещо, че .....

Много грозни тези стикита бе!
Скрит текст:
Направо кошмари да сънуват децата.

# 41
  • Русе
Здравейте!!! Интересуват ме парфюмите в Лидл. Винаги ли  има от тях?  bouquet
Да.

# 42
Оххх, добре, че ще има бонбони с узо  Party. Само не успях да видя сапуни със зехтин дали ще има. Миналия път си взех и се оказа много хубав

Ще има  Mr. Green

# 43
Гръцка седмица!
С нетърпение я чакам, обожавам халвата с бадеми.

# 44
  • София
И аз взех ботушки и панталон. Единствените 86/92 и 24/25. И това в 9.15, при положение, че магазинът отваря в 9!
Яке не взех. Определено не си струва парите за мен. Прилича на тънка мушама.

Общи условия

Активация на акаунт