"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 394
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
То ясно че не даваш ма ooooh! ми кат ми дават да връщам ли ooooh! само пръчки връщам Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 451
Марго нема нужда да питаш дали искам хахаха

# 452
Само от обща култура- Верчето89 жива ли е още?толкова отдавна не съм надничала из темите , където пишеше , имаме с нея един неразделен Бу  Joy Joy Joy

# 453
Само от обща култура- Верчето89 жива ли е още?толкова отдавна не съм надничала из темите , където пишеше , имаме с нея един неразделен Бу  Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha малиииии...щерката гу закъса hahaha hahaha hahaha
Мичкееее, ай още една с ултарчи на БУ hahaha hahaha hahaha hahaha

Ух, че ми е веселоооо rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 454
Аууууууууу Mr. Green коя си била ти Party Party Party

# 455
Ха , да видим кой ще се сети....
Ренка общи приятели сме у фейса  Wink освен ако не те бъркам с другата Ренка , но едва ли

На тази вълна съм аз

# 456
Тука съм тука  Mr. Green

# 457
Ренка общи приятели сме у фейса  Wink
  Как беше на село  Mr. Green

# 458
Shocked Shocked Shocked Shocked Бубето е мой, мой, мой tantrum, даже и Верича не можа да излезе на глава с мен  Laughing та се виде у чудо и ми го предотстъпи Mr. Green Joy Joy
Ха, добре дошла Hug Hug Hug

# 459
Ренка общи приятели сме у фейса  Wink освен ако не те бъркам с другата Ренка , но едва ли

На тази вълна съм аз

newsm44 newsm44 newsm68 newsm68
Сал да не ми послегнеш на ГрейчУ, че кръв ше се лее Naughty

# 460
Тука съм тука  Mr. Green

smile3508 smile3508 smile3508 как ми липсват ваще спорове Mr. Green Party Party Party

Еве Hug кат спомена за Верето и ми светна Grinning

# 461
честно казано и аз не спомням стария профил и за това съм се регнала с този Joy какво ли не писах , но не и не.ужас хахахаха

Верчееее , кой друг се е накачил на Бу , че с още една да го делиш , охооо котката я няма и мишките царуват Mr. Green

Аз за една кръв ли съм , тука съм препани камък Twisted Evil навремето делих сега ТЦ

Ам , че няма ви светне , ние бяхме с нея хем сестри , хем врагове   Joy

# 462
Shocked Shocked Shocked Shocked Бубето е мой, мой, мой tantrum, даже и Верича не можа да излезе на глава с мен  Laughing та се виде у чудо и ми го предотстъпи Mr. Green Joy Joy
Ха, добре дошла Hug Hug Hug
тая па, тая па... ooooh! ooooh! ooooh! ай стига квича ма... ooooh!

# 463
  • София
Ей,браво,много се радвам,че всичко е минало добре с Габи  Party Party Party.
J"D,добре дошла, Hug
Релаксче,разказът  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 464
 Маргито  ooooh! ма ти колко порции кадаиф искаш бе    ша надИбилейш  Joy нали знаеш аз ква съм фиданка  Mr. Green

J"D добре дошла в диспансера  Hug

Мичонка  Hug Heart Eyes Наде  Hug Вери  Hug Зиз  Hug

Общи условия

Активация на акаунт