"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 488
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Супер  Party много се радвам за Габунка  Party  скорошно оздравяване   bouquet
тая па как улете Joy Joy кай здрасти ма Joy па раздай гушки Crossing Arms наиш ли Марги от кога чака Mr. Green
Тая па от вчера само забележки праи и се кара ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
то от любов ма Joy newsm47
Ко туй newsm78 Mr. Green

# 436
тая па как улете Joy Joy кай здрасти ма Joy па раздай гушки Crossing Arms наиш ли Марги от кога чака Mr. Green
Тая па от вчера само забележки праи и се кара ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
то от любов ма Joy newsm47
Ко туй newsm78 Mr. Green
гушки, цунки, корасони и те така Mr. Green не е кат ваща романтика hahaha hahaha hahaha

Hug Heart Eyes

# 437
Кажи й Ренку  Crossing Arms
Туй по важно ма Мимо  Naughty

# 438
Ай сега Здраствуйте  Hug
Гушки на все  Hug Hug Hug Hug

# 439
И аз се чух с Габунчи Party Party Party Party милата тя Heart Eyes Зизунка е казала вече, че всичко е ОК. По клинична пътека требе да седи 4 дни, ма тя се нада утре да я пуснат. Боли я, но то нормално...все пак е рязана, при това днес. Ще се оправи и ще отшуми болката бързо, бързо Party

Ренку Hug Heart Eyes Мире Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Феми Hug Heart Eyes
Мимче Hug и на появилите се след мен. Hug........Hug
Новината за Габи е чудесна. Party

# 440
  • Пришълец
ooooh! Shocked не си казала че искаш кадаиф    Naughty можи и си казала не съм те прочела
 ето за теб   Hug
доволна ли си баджаначке  Mr. Green
Недей,няма нужда Stop Не съм доволна,няма и да стана Mr. Green:първо,щот си го изпросих и второ,к'ви са тея мизерни порцийки ooooh! На едни тава,на други чинийки... smile3516 ПоЙче да'н повдигаме въпроса Naughty Сърдита съм Naughty

Добри новини за Габчето  newsm44 Да се възстановява бързо и да се връща при нас още по-оптимистично настроена Party

Верунка,гуш не щеш ли? hug Използвай докат съм в настроение Mr. Green

J"D,Заповядай при нас Hug,само пиши как да се обръщаме към теб...Тук има място за всеки,темите на разговор са много,а ритъмът...ще го хванеш постепенно.Правилно забеляза съставът на ФЕмирките.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 16:24 от Мaргарита Н.

# 441
Надникнах в темата от любопитство , лелеее ама то тука цялата пехота на АФК  Heart Eyes Hug
Изобщо не знам , за какво си приказвате , но ще чета , че да хвана ритъма

# 442
И аз се радвам за Гъбка  Party знаех си,че сичко ше е наред  Party

# 443
Отивам си купя сладко и цигари Laughing викам ротманс и тая дава ми цигарите и вади некви картончета Mr. Green айдаааа пак пръчка ooooh! Mr. Green да ама не Laughing пичелиш не пичелиш само Laughing викам си дано не е това Praynig Mr. Greenи извади запалка Crazy и аз у голем кеф Party

Надникнах в темата от любопитство , лелеее ама то тука цялата пехота на АФК  Heart Eyes Hug
Изобщо не знам , за какво си приказвате , но ще чета , че да хвана ритъма
Добре дошла Hug Heart Eyes

Марги hahaha hahaha hahaha hahaha

# 444
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Отивам си купя сладко и цигари Laughing викам ротманс и тая дава ми цигарите и вади некви картончета Mr. Green айдаааа пак пръчка ooooh! Mr. Green да ама не Laughing пичелиш не пичелиш само Laughing викам си дано не е това Praynig Mr. Greenи извади запалка Crazy и аз у голем кеф Party

Тая па с тия запалки ooooh! ooooh! ooooh! мене ми ги дават без да търкам нищо и си имам 2 smile3534

# 445

Тая па с тия запалки ooooh! ooooh! ooooh! мене ми ги дават без да търкам нищо и си имам 2 smile3534
Бана не ма ooooh! я пари не давам за тех Laughing

# 446
Тц, тц, карай другия път стика  hahaha hahaha hahaha

# 447
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Па яз да не би дъ даам ма... ooooh! ooooh! ooooh!

# 448
# 449

Па яз да не би дъ даам ма... ooooh! ooooh! ooooh!

То ясно че не даваш ма ooooh! ми кат ми дават да връщам ли ooooh! само пръчки връщам Naughty

Общи условия

Активация на акаунт