Нашите кухни - 61

• 106 556
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Моля, насочете ме към конкретни места в София, на които предлагат гръб за кухни. Шкафовете са от кремав гланц и стъкло с принт или нещо подобно би пасвало.
Ще бъда в София за кратко и няма да разполагам с много време за обикаляне.

# 542
  • Раковски
Моля, насочете ме към конкретни места в София, на които предлагат гръб за кухни. Шкафовете са от кремав гланц и стъкло с принт или нещо подобно би пасвало.
Ще бъда в София за кратко и няма да разполагам с много време за обикаляне.

Рали-М
Салекс
Нюман
Роси

# 543
  • Бургас
Мнение за този аспиратор - http://www.tehnomix.bg/bosch-dhl-555-b?

# 544
  • София
Като гледам е доста мощен. Иначе е добър избор. На вас какъв капацитет (m3/h) ви е нужен за помещението смятали ли сте?

# 545
  • Бургас
Изчислиха ни, че трябва да е над 600 кубика. Кухнята ще бъде заедно с хол и трапезария и искам добър аспиратор.

# 546
  • София
Изчислиха ни, че трябва да е над 600 кубика. Кухнята ще бъде заедно с хол и трапезария и искам добър аспиратор.
Значи показаният от теб е добър избор. Simple Smile
Скрит текст:
Вие и сами може да си го изчислите по фoрмулата площ умножено по височина умножено по 10 = капацитета. Съгласно европейския стандарт EN61591 аспиратова има 1м. вертикална тръба, 90грауса извивка и още метър хоризонтална тръба с 'фи' 120.

# 547
  • Бургас
Сметката е вярна.  Simple Smile А струва ли ти се шумен? Тези 60 децибела много ли са, малко ли са? Сегашния ми е Евролукс и страшно бучи. Не знам колко dB е, но повече шуми отколкото смучи.

# 548
  • София
Сметката е вярна.  Simple Smile А струва ли ти се шумен? Тези 60 децибела много ли са, малко ли са? Сегашния ми е Евролукс и страшно бучи. Не знам колко dB е, но повече шуми отколкото смучи.
Ниво на шум:
1 степен: 50 dB (re 1pW)
2 степен: 56 dB (re 1pW)
3 степен: 59 dB (re 1pW)
Интензивна степен: 70 dB (re 1pW)
Според мен е нормален на 3-та степен, има и по - шумни.

# 549
  • София
Ние първоначално харесахме този аспиратор, но на място в магазина разбрахме, че не е по нашите стандарти за горен ред шкафове, бил по италиянски стандарт, за по-дълбок шкаф. Не е фатално, но трябва да се има впредвид при проектирането на кухнята. В момента не мога да се сетя за каква дълбочина шкафове е.
На високите степени няма безшумни, такива са само на ниските.

# 550
  • София
38 см. е дълбок, 53 широк. Подробни размери.

# 551
  • София
На 38см дълбочина ще трябва към 45см дълбочина на шкафчетата. Май на Икеа е такъв стандарта. Тоест, ако горните шафове са дълбоки 30-35см, шкафа за аспиратора ще стърчи. Виждах някъде такова изпълнение, не седеше лошо.

# 552
  • Бургас
Шкафа, в който ще се вгради аспиратора е последен, точно до прозореца на кухнята. Ако е по-дъбок от останалите ще надстърча от едната страна. Но мисля, че няма да изглежда зле. Трябва да разбера точно колко му е размера, за да си направя проекта в такъв вариант и да преценя.

Още един въпрос - фурната ще бъде в колона. Обмислям под нея да сложа съдомиялната. Фурната обаче е с пролиза и предвид високите градуси това може ли да създаде някакъв проблем на миялната?

# 553

Можеш да си ги поръчаш онлайн от Икеа. Щом си ги харесала, какъв е проблема и защо търсиш на друго място? newsm78

# 554
Защото само дръжките на кухнята ми излизат 280лв. Исках да проверя дали няма някъде по-евтин вариант на тези?

Общи условия

Активация на акаунт