Нашите кухни - 61

• 106 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • вятърничава
http://www.ornament.bg/eshop/kitchen/sponge-holders-gaba/joey%20pump%203

http://www.ornament.bg/eshop/kitchen/sponge-holders-gaba?product_id=869

Мили дами, какво мислите за тези предложения.
А вие къде си държите гъбата и препарата за чинии? Ще имам съдомиялна, но все пак се налага и нещо на ръка за се измие. Приемам съвети и предложения и за отцедник малък за оборотните чашки и чинийки.

https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=39&pid=49949

mileneira вече ме е изпреварила  Embarassed

# 631
  • ВАРНА
Моля за съвет за водобранни лайсни - какви видове има?Виждала съм само 2 - едните са като триъгълни,леко вдлъднати,другите по-скоро по-високи,но с плитка основа и двата са май алуминиеви.С плот атакамска череша сме  и гръб бежови плочки и не ми се иска да са с метален цвят,нещо като имитации на дърво или друго да предложите?

# 632
  • София
Моля за съвет за водобранни лайсни - какви видове има?Виждала съм само 2 - едните са като триъгълни,леко вдлъднати,другите по-скоро по-високи,но с плитка основа и двата са май алуминиеви.С плот атакамска череша сме  и гръб бежови плочки и не ми се иска да са с метален цвят,нещо като имитации на дърво или друго да предложите?
Oт тези "вдлъбнатите" както казваш съм виждала най-различни цветове и имитации на дърво, камък и др. десени на плотове. Пластмасови с гума по края са, дори и сивите.

# 633
  • София
Моят дозатор за веро е от тези, които се вграждат на самата мивка до смесителя. Търся обаче нещо естетично издържано и практично, в което да държа гъба, телче и пр.

morgana07, в триъгълните лайсни можеш да вкараш кант с цвят по твой избор. Купуваш си лайсните, купуваш и нужната дължина и широчина ПВЦ кант в желания цвят, вадиш алуминиевия кант и слагаш този, който си взела.

# 634
Здравейте Simple Smile Знаете ли онлайн магазин, в който да продават чаши и чинии, подобни на тези в English home, но на по-достъпна цена?

За нещо подобно говоря:

# 635
  • София
Скрит текст:
Моят дозатор за веро е от тези, които се вграждат на самата мивка до смесителя.
Търся обаче нещо естетично издържано и практично, в което да държа гъба, телче и пр.

Скрит текст:
morgana07, в триъгълните лайсни можеш да вкараш кант с цвят по твой избор. Купуваш си лайсните, купуваш и нужната дължина и широчина ПВЦ кант в желания цвят, вадиш алуминиевия кант и слагаш този, който си взела.
Ето:
ЦЪК
ЦЪК
ЦЪК
ЦЪК
ЦЪК
ЦЪК
ЦЪК

# 636
  • София
Ооо, това първото от Амазон е супер! Мерси  bouquet

# 637
  • На брега
Или скрит органайзер в шкафчето под мивката.
http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-cabinet-interi … zers/23460/24591/

# 638
miss july и според мен, ама няма място над пералнята, там ще има бойлер и няма как да има сушилня. Така че, най-добре да намеря добър продукт.

Най-доброто в момента на пазара е  AEG 99695. Ползвам тази машина едва от няколко седмици, но я препоръчвам горещо. Изпробвах почти всички фунции и съм сигурна, че за хора, които перат доста често е от възможно най-добрите варианти. Пералнята е лесна за употреба, икономична и безшумна.
Малко по-голяма е от стандартните размери, но ние я я вградихме в новата кухня без проблем.  Peace

С риска да не съм прочела назад, но как я вградихте?

# 639
  • София
miss july и според мен, ама няма място над пералнята, там ще има бойлер и няма как да има сушилня. Така че, най-добре да намеря добър продукт.

Най-доброто в момента на пазара е  AEG 99695. Ползвам тази машина едва от няколко седмици, но я препоръчвам горещо. Изпробвах почти всички фунции и съм сигурна, че за хора, които перат доста често е от възможно най-добрите варианти. Пералнята е лесна за употреба, икономична и безшумна.
Малко по-голяма е от стандартните размери, но ние я я вградихме в новата кухня без проблем.  Peace

С риска да не съм прочела назад, но как я вградихте?

Всъщност икейският стандарт е по- различен от традиционния български, т.е. височината и дълбочината на плота позволяват монтирането на свободностояща пералня зад врата. При пералнята , която сме избрали се наложи да вкопаем 5 см. в стената отзад, за да могат свободно да се пуснат маркучите. Монтажистът се справи перфектно с тази задача и съм много доволна от резултата.

# 640
  • Раковски
Разликата в плотовете е 2см, при което няма как да скриеш обикновенна пералня с размер 60/60 зад врата, ако е 55/60 или 50/60 ще стане, има перални на които голямата врътка (програматора) стърчи с 1 см в повече.

# 641
  • София
Разликата в плотовете е 2см, при което няма как да скриеш обикновенна пералня с размер 60/60 зад врата, ако е 55/60 или 50/60 ще стане, има перални на които голямата врътка (програматора) стърчи с 1 см в повече.

Стандартният икейски плот е с ширина 64 см., отделно казах, че сме вкопали още 5-6 см, така че спокойно се затваря зад врата машина с дълбочина 60 см., при положение че  има още 10 см толеранс. Peace

Истината е, това беше най-конфликтния момент в цялата кухня, но с едно майсторско прецизно изпълнение нещата се получиха!

# 642
  • ту тук, ту там
В 60 см шкаф ли я вкарахте пералнята? Ако да, как сложихте вратичката? При нас пустата вратичка все още е проблемна, защото нямаме никакво допълнително място! С по-различни панти от икейските може би?

# 643
  • Раковски
Значи грешката е в моя телевизор, мислех, че са 62 см.

# 644
  • Бургас
Меденка, ще качиш ли една снимка да видим как се е получило? И аз искам да скрия пералнята по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт