Коледа 2015 - 1

• 107 978
  • 861
  •   1
Отговори
# 240
  • В една слънчева къща...
Облаче, би ли споделила какво си поръча Simple Smile

# 241
Облаче, би ли споделила какво си поръча Simple Smile

По лесно щеше да е : Какво не си поръча  Joy

Поръчах си резци за фондан - няколко модела, точилка с декорация за фондан, мисля 24 накрайника за пош, формички за коледни сладки, които тук не съм виждала, стойка за мъфини, празнични опаковки за мъфини + декорации иии вече не помня  hahaha

# 242
  • София
Ау, Мис Облаче, да показваш като пристигнат  bouquet Аз направих първата си поръчка от сайта (миналата седмица) - резци за снежинки и имел, дано пристигнат до Коледа  Laughing Ти кога направи твоята поръчка?

# 243
Ау, Мис Облаче, да показваш като пристигнат  bouquet Аз направих първата си поръчка от сайта (миналата седмица) - резци за снежинки и имел, дано пристигнат до Коледа  Laughing Ти кога направи твоята поръчка?
Дано да ви дойдат навреме и всички неща момичета.Аз все се изкушавам и си поръчвам разни неща.След това съжалявам.Май нямам поръчка да е дошла цялата  newsm78

# 244
Дано да ви дойдат навреме и всички неща момичета.Аз все се изкушавам и си поръчвам разни неща.След това съжалявам.Май нямам поръчка да е дошла цялата  newsm78
Моята от краят на септември още я няма ....

# 245
Ау, Мис Облаче, да показваш като пристигнат  bouquet Аз направих първата си поръчка от сайта (миналата седмица) - резци за снежинки и имел, дано пристигнат до Коледа  Laughing Ти кога направи твоята поръчка?
Дано да ви дойдат навреме и всички неща момичета.Аз все се изкушавам и си поръчвам разни неща.След това съжалявам.Май нямам поръчка да е дошла цялата  newsm78
Peace Joyнормално

# 246
Първо съжалих, че съм пропуснала да си накупя нешица, а сега се замислям, че ще е точно на време за Коледа 2016:)
Пожелавам прекрасни сладкиши с придобивките Peace

# 247
Ау, Мис Облаче, да показваш като пристигнат  bouquet Аз направих първата си поръчка от сайта (миналата седмица) - резци за снежинки и имел, дано пристигнат до Коледа  Laughing Ти кога направи твоята поръчка?
Дано да ви дойдат навреме и всички неща момичета.Аз все се изкушавам и си поръчвам разни неща.След това съжалявам.Май нямам поръчка да е дошла цялата  newsm78
Peace Joyнормално
То повече ме притесни факта, че ми изтече срока на защита, но с продавачът се разбрахме за още месец.

Дайте ми идея от къде да си купя форма със ринг, но 10 до 15см в диаметър.

# 248
  • Балчик
Май нямам поръчка да е дошла цялата  newsm78

Как така? Не ти слагат всичко , което си платила? или все пак може би имаш предвид, че не ти идват всички направени поръчки? Защото Али не е като сайт,в който всичко поръчано идва в един кашон, все пак са различни продавачи..

# 249
Май нямам поръчка да е дошла цялата  newsm78

Как така? Не ти слагат всичко , което си платила? или все пак може би имаш предвид, че не ти идват всички направени поръчки? Защото Али не е като сайт,в който всичко поръчано идва в един кашон, все пак са различни продавачи..

Знам Джемма отдавно си поръчвам от Али.Имам предвид че платения ми артикул не идва.

# 250
Скрит текст:
може ли линк за снежинките, търсих къде ли не  baby_neutral

# 251
  • Балчик

Знам Джемма отдавно си поръчвам от Али.Имам предвид че платения ми артикул не идва.
Ясно. Защото писа цялата и затова се зачудих как така само половината ти идва. Peace

# 252
  • София
sunny112233, ето ги снежинките. Те са доста популярни в България и мисля, че само аз ги нямам  Joy Не знам дали ще пристигнат до момента, в който ще украсявам меденките, но и да не дойдат, досега и без тях съм се справяла Simple Smile

# 253
Много ясно, че ще покажа  Peace   
Обаче съм допуснала грешка - поръчах ги от Ибей заради по кратките срокове  Tired  Но понеже гледах и алито и съм го написала в бързината, че бях толкова въудушевена от темата и поръчката  Blush  От ибей ще ми дойдат до към средата на Декември, до сега винаги идват по рано, рядко идват в крайният срок  Wink 
Отказах се от Алито, защото днес имат уж "намаление", а вдигнаха цените малко преди днешното намаление, и отделно заради срока  до 2 месеца. Иначе до сега каквото и да съм поръчала идва до две седмици, но в предвид днешното намаление и предстоящите празници не бих рискувала за нещо което искам да е тук преди Коледа  Naughty А предимството на Ибей е че ти дава крайна дата за доставка и си правиш сметките  Whistling

# 254
sunny112233, ето ги снежинките.
Скрит текст:
Те са доста популярни в България и мисля, че само аз ги нямам  Joy Не знам дали ще пристигнат до момента, в който ще украсявам меденките, но и да не дойдат, досега и без тях съм се справяла Simple Smile
Точно същите си поръчах миналата седмица в Бг сайт, за около 8-9 лв.

Пп:ето ги
http://sladkatakushta.com/rezci/koledni/komplekt-plastmasovi-rez … inki-3-broja.html

Общи условия

Активация на акаунт