Отговори
# 330

тоя нали нещо щеше да му стане Laughing

Евииии  Hug Heart Eyes Hug благодаря за епизода Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и със сигурност нови гащи ще има Crazy Crazy Crazy Crazy Flutter Flutter  Grinning

# 331
Аз с този мобилен нет има да чакам до довечера,за да ми се отворят всичките снимки  Crossing Arms днес е ужасен  Close
Еви,мерси за епизода  Hug

# 332
Еви  Heart Eyes Hug
Лил  Hug Heart Eyes
Ани  Hug Heart Eyes

# 333
Синан Мазароулу много изтупан бе  Whistling
Той е единствения в сериала, който ме дразни със слабата си игра  Crossing Arms

# 334
дааа вярно е hahaha hahaha

Тери   Heart Eyes Hug

# 335
Костюмарчето ли  Mr. Green

# 336
Костюмарчето ли  Mr. Green
smile3521

# 337
  • Керодиспансера
Здравейтееееее  Hug Hug Embarassed Hug
Много хубави Ягодки  Heart Eyes явно ще е чок романтично сдобряването  Heart Eyes Laughing
Фемилито как са се изтупали като на годеж  Mr. Green
Много ме е яд, че не успях в събота да изгледам преврдения епизод, преди да ги изтрият  ooooh! #Cussing out

Днес би трябвало да има трети фрагман на Ашка  Peace

# 338
Здрасти банда  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Краткое содержание 15-ой серии #ЗапахКлубники 🍓

Скрит текст:
Смогут ли Аслы и Бурак избавиться от проблем, связанных с Чаглой?
Аслы очень удивиться, увидев фотографии, которые отправила Чагла. В этот раз она сильно обиделась на Бурака и не собирается его так легко прощать. А тем временем, Бурак не в курсе не о чем, что происходит и проводит Чаглу домой. Между Эльчин и Бураком будут проблемы, когда она увидит Чаглу и Бурака вместе.
Бурак не в курсе о том, что произошло и не понимает, почему Аслы так холодно к нему относится. И начнёт искать причину этому.
А день проекта Бурака приблизился. В этот день случиться такое, что вся семья будет в шоке.
Ще могат ли Аслъ и Бурак да се отърват от проблемите, свързани с Чагла?
Аслъ е удивена от снимките, които и изпраща Чагла. Този път тя е много обидена на Бурак и няма намерение да му прости лесно. В същото време Бурак не знае какво става и изпраща Чагла до дома и. Между Елчин и Бурак ще възникне проблем, когато го види на вратата с Чагла.
Бурак не знае какво става и не разбира защо Аслъ се държи толкова хладно с него. Започва да търси причина за това.
Денят на представяне на проекта на Бурак приближава. В този ден ще се случи нещо, което ще шокира цялото семейство.

# 339
Ани  Hug, Гале  Hug, Деси  Hug, Верче  Hug, Лил  Hug Тери  Hug
Еви  Hug, благодаря ти за епизода на ягодките  Heart Eyes
Ели  Hug, качили са отново епизода във вконтакта  Simple Smile Има го и в maxserials и ok.ru

Има ли желаещи за кафе в това мрачно и дъждовно време  Simple Smile

# 340
Здрасти банда  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Краткое содержание 15-ой серии #ЗапахКлубники 🍓

Скрит текст:
Смогут ли Аслы и Бурак избавиться от проблем, связанных с Чаглой?
Аслы очень удивиться, увидев фотографии, которые отправила Чагла. В этот раз она сильно обиделась на Бурака и не собирается его так легко прощать. А тем временем, Бурак не в курсе не о чем, что происходит и проводит Чаглу домой. Между Эльчин и Бураком будут проблемы, когда она увидит Чаглу и Бурака вместе.
Бурак не в курсе о том, что произошло и не понимает, почему Аслы так холодно к нему относится. И начнёт искать причину этому.
А день проекта Бурака приблизился. В этот день случиться такое, что вся семья будет в шоке.
Ще могат ли Аслъ и Бурак да се отърват от проблемите, свързани с Чагла?
Аслъ е удивена от снимките, които и изпраща Чагла. Този път тя е много обидена на Бурак и няма намерение да му прости лесно. В същото време Бурак не знае какво става и изпраща Чагла до дома и. Между Елчин и Бурак ще възникне проблем, когато го види на вратата с Чагла.
Бурак не знае какво става и не разбира защо Аслъ се държи толкова хладно с него. Започва да търси причина за това.
Денят на представяне на проекта на Бурак приближава. В този ден ще се случи нещо, което ще шокира цялото семейство.
Thinking дето се вика, дано да е за добро  Praynig Laughing

Ели  Hug Heart Eyes ако не го намериш 14-ти, довечера ще ти го пусна в докса  Peace

Диди  Hug Heart Eyes

# 341
Еви  Hug благодаря за превода на ягодките. Hug Hug

И от мен кафенцето  Hug Hug Hug

# 342
http://DMCA-removal-from-Google/subtitles/Deliha-107253/!

Държава: Турция
Жанр: Комедия, Семеен, Романтичен
Актьори: Gupse Ozay, Derya Alabora, Caner Alkaya, Furkan Altinyayla, Serkan Atasoy, Ali Atlan, Tolga Coskun, Gulnihal Demir, Kenan Demirok, Serap Durmaz, Cenk Durmazel

Е, хубава работа! Къде е Борето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ooooh!

# 343
  • Керодиспансера
Диде Hug Еви  Hug много ви благодаря  Hug като се прибера довечера ще си го изгледам с кеф  Peace

Тери  Hug Галя  Hug

# 344
Здравейте момичета.
Напоследък нямам много  време,  юрнаха  ни в унито от първата седмица и гледам да  не се излагам. Чета ви всяка   вечер и съм напред с информацията. Ще гледам  да съм по-редовна

А сега се  почерпете, вчера станах на 1/4  век Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт