Отговори
# 465
Ани тя е фенка на Бешикташ  Peace честити им победа

# 466
Здравейте, момичета  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Няма фрагман, няма новини, нищо няма  ooooh! Остава да чакаме поне някоя снимка да им се откъсне от сърцето, та да има какво да дъвчем до петък  Joy  Joy  Joy
Добре поне, че ягодките са утре, и там ни обещават изненада, та да видим........от толкова изненади да не се окажем в шокове  Mr. Green

Есть супер новость...
Будет один бал, туда придут и Дениз и Омер. Дениз там познакомится с Дефне . Омер будет ревновать Дефне...

Чак пък супер новина.......Ние това си го очакваме - Омер да ревнува, ама колко да ревнува  newsm78

Ани тя е фенка на Бешикташ  Peace честити им победа

Борето пък е на Фенербахче  Laughing

# 467
Казах снимки.......и ето  Joy  Joy  Joy

#2gunfire  #2gunfire

Чудехме се на коя маса е Дефне. Така като гледам, може и да не е била поканена на партито, отишла е без покана и стои до вратата  ooooh!

# 468

Ама наша Дафа и у тях чак го гони......и хич вече не и пука, че е гол  Joy  Joy  Joy

# 469
Като няма серия, няма фраг, няма нищо, те какви глупости почват се ширят  Naughty

Вот такие новости пошли в ход)
Как бы много не строила Гюпсе Озай планы на замужество, Барыш Ардуч, кого непосредственно касается данный вопрос, никаких официальных заявлений не делает. И к тому же привлекает внимание то, что Барыш и Гюпсе никуда официально не приглашаются вместе. То что пара не демонстрирует свои отношения с каждым днем всё больше разжигает новости о вероятной разлуке.
Выходят новости о том, что Эльчин Сангу влезла в знаменитую пару Гюпсе и Барыша. В данном случае Эльчин Сангу предпочитает промолчать. Эльчин, которая проживает любовь с Юнусом Оздикен в это время не пренебрегает тем, что выставляет в Инстаграм фото, на котором пара вместе.

Проточи ми се монолога  Laughing.........та да си вървя и аз  Wink

# 470
  • София
Според мен е поканена и ще отиде като дама на Синан. Облечена е официално като за повода. Peace

На снимката с Нера май е пред къщата в квартала и е със същите дрехи като във финалната сцена. Thinking

Ани, то човек като е в безисходица прибягва до крайни методи, нищо чудно Дафне да му се нахвърли. Joy

Тери, аз мисля, че в петък сдобряване няма да има, но дано ти си права.

# 471
Тя го гледала гол до кръста вкъщи, пък после вика , че наказание било като разхвърля тениската  Joy Joy Joy

# 472
Аз като гледам Дефне у тях,че у спалнята се качила явно вече е вземала смелост и е решена да се бори.
И предполагам,че Нера ще отиде при Дефне в същата вечер когато и Йомер е бил там.
Ама Йомер защо си сваля тениската някой да не го е полял с кафе.

# 473
  • София
Аз като гледам Дефне у тях,че у спалнята се качила явно вече е вземала смелост и е решена да се бори.
И предполагам,че Нера ще отиде при Дефне в същата вечер когато и Йомер е бил там.
Ама Йомер защо си сваля тениската някой да не го е полял с кафе.

И аз мисля, че Нера е там още същата вечер. Peace

# 474
Мише  Peace
Дефне след посещението на Нера ще се реши да каже на Йо истината ама сигурно пак няма да успее.

# 475
Един откос по Нера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 476
Напоследък ми се стреля по Нера не знам защо просто започва явно да ме дразни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 477
Дефне е права, да казва истината и да се приключва. И в двата случая Йо ще го е яд  Laughing
Просто ще има смекчаващо вината обстоятелство и по-лесно ще й прости  Joy
Пък ще се отърве и от шантажите на Нера  Party

# 478

Мега безсмислена снимка  Joy Joy Joy Гледа се в огледалото - уау  hahaha hahaha hahaha

# 479

Тя заслужава повече  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт