Отговори
# 450
Хаха малката не си поплюва Joy веднага при Синан Joy а може и той да й се е обадил да я пита за това дет Нера му каза  Thinking

# 451
  • София

Ама Дефо как му вика в асансьора - бягай,да видим къде ще избягаш  Mr. Green с неговите думи,по неговата тиква  Joy Joy Joy  СЦ пак атакуват  Wink  за 2 фраг говоря  Mr. Green
Айде да има целуфанчи  Party

Скоро изобщо не очаквам целувка. Те ще се избият, ти целуФан.  Laughing Hug

# 452

Ама Дефо как му вика в асансьора - бягай,да видим къде ще избягаш  Mr. Green с неговите думи,по неговата тиква  Joy Joy Joy  СЦ пак атакуват  Wink  за 2 фраг говоря  Mr. Green

Може да ни изненадат  Crazy

# 453
  • София
Скрит текст:

Може да ни изненадат  Crazy

Съмнявам се, освен ако Дафне не го награбари и да разчита на моментната му изненада. Laughing

# 454

Съмнявам се, освен ако Дафне не го награбари и да разчита на моментната му изненада. Laughing
Според мен ще се сдобрят в другия епизод  Peace

# 455
  • София

Според мен ще се сдобрят в другия епизод  Peace

Този петък ли имаш предвид?

# 456
# 457
Дано се сдобрят в тоя епизод. Praynig

# 458
Скрит текст:

Ама Дефо как му вика в асансьора - бягай,да видим къде ще избягаш  Mr. Green с неговите думи,по неговата тиква  Joy Joy Joy  СЦ пак атакуват  Wink  за 2 фраг говоря  Mr. Green
Айде да има целуфанчи  Party

Скоро изобщо не очаквам целувка. Те ще се избият, ти целуФан.  Laughing Hug
Може да ни изненадат  Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha представяте ли си  Crazy Crazy Crazy аз такава смелост от Дефо не очаквам  Whistling

# 459
# 460
Тази серия беше много забавна  Laughing
Когато я забеляза, как се подхилваше дяволито в басейна, докато я разкарваше с поръчката  hahaha

# 461

Според мен ще се сдобрят в другия епизод  Peace

Този петък ли имаш предвид?
Йеп., аз съм оптимист  Joy Joy Joy

# 462
Аз се чудех защо тази рисунка не я свързвам са дадрн кадър,мислех,че съм изпуснала нещо,пък то било в бъдещето  Joy Joy Joy Аслъ по-често да рисува,та да ни подсказват какво ще става  Mr. Green

Чак сега забелязах как Ханде е хванала Шю за ръката  Mr. Green  Whistling

# 463
Ани  Hug според мен, Бурак ще направи изненада на Аслъ, за да му прости  Peace
Той видя рисунките и, та ги е претворил в дела  Laughing

# 464

newsm78

Еви  Hug права си,за това не се бях сетила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт