Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как пък да не му ходи, айдееее то дете бе  Mr. Green

абеее дете,на 19 години,той на 26  Mr. Green баш са си...аз бях на 18 като се запознах с моя мъж и ей го на излъга ме и вече 13 години сме заедно  ooooh! ooooh!чак страшно ми звучи  hahaha hahaha hahaha
Ту, ту, ту, ту, пепел ти на клавиатурата  Mr. Green

# 511
 hahaha hahaha hahaha hahaha  е па нали не искате Гуспето сега...или тази по-малко я искате  Joy Joy Joy

Ще разкаже ли Бурак всичко на семейството си за Аслъ?

нц,нещо ще се обърка  Crossing Arms  аз вече съм настроена все за отбой  ooooh! ooooh! ooooh! след толкова серии гърмели  Joy

първи приятели вече  Joy Joy Joy

# 512
Ние със Сис се събуждахме следобяд още хахах не беше хубава картинката хахах

ви що не ние казвате за такива неща,ами сами им се радвате   Mr. Green

Неочаквано за мен Хазал да е приятелка с Гуспето...ама да ви кажа в тези среди нищо не е както изглежда...пък и може Гуспето да е наистина мн забавна,ама какво да направи сега,Господ Аллах толкова дал  Rolling Eyes

Супер  Crazy  хареса ми трейлъра  Party Party Party  Мерси,Влади  Hug
Ахааа такава радост не я пожелавам на никой да я види :35. Joy

Аз и на Сис днес казах - обкръжението на Хазал е предимно от грозновати личности тъй че не се учудвам от тяхното познанство хахахахах

# 513
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз, то верно цялата компания на Хазал са изтръпналяци 😂

# 514
Гащурите ми а просто  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 515
изтръпналяци  hahaha hahaha hahaha абе,Ирка,от де ги измисляш  hahaha hahaha hahaha

Това обаче ще да е стара снимка,нали  newsm78 като гледам тъмните коси на Гуспа,нали сега е руса  Rolling Eyes

щото си викам,Дефо с какво рокле,пък като ги гледам какви облечени-там зима...то не,че при нас мн топло де  Mr. Green

Тери,  Joy Joy Joyмен пък там ми е малко смешен...хеле като се полива с тази вода  ooooh! hahaha hahaha  нз що,може заради Делихато  Laughing

# 516
Привет баклавички Hug Heart Eyes. Доката се наместя Laughing, докато ви изчета Joy, вие и тази къщичка сте препълнили. Браво на вас Grinning супер сте както винаги.Много красоти пак сте разхвърляли из стаите и все качествена. Пак няма да се спи #Crazy

Честити ти гащури . Прекрасни са  bowuu

# 517
Привет и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ан тъй и тука да ви нагушкам  Mr. Green

Кюспето сигурно се е сприятелила  с  Хазал покрай тоя къв беше   певеца Джан Бономо- нали ги спрягаха за севгилита ,а Кюспето преди седмица или две имаше снимка с него и възлюбената му   

# 518
Ани, питай ме докато изрежа Кюспето  ooooh! Joy Joy Joy
Систъра каза, че ще се откаже с мен едва ли не чрез държавен вестник, ако си я сложа  Joy Joy Joy

# 519
Ани, питай ме докато изрежа Кюспето  ooooh! Joy Joy Joy
Систъра каза, че ще се откаже с мен едва ли не чрез държавен вестник, ако си я сложа  Joy Joy Joy

Не забравяй и Родисловното дърво ...държа да подчертая  Naughty
Бях приготвила резачката да режем клонката Трайкова  hahaha hahaha

# 520
Ани  Hug, снимката на Хазал и Г. е от 2013 г. Не можах се стърпя, стори ми се странно това приятелство, ама както казва Ирка изтръпналяци  Joy  Joy  Joy

Ирка  Hug, трябва те включим в авторския колектив на синонимния речник  Laughing

Тери  Hug направо са  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Добре, че си махнала Гюспата  Naughty, че инак щях те прескачам  Joy  Joy  Joy

Диди  Hug Деси  Hug

# 521
Ани, питай ме докато изрежа Кюспето  ooooh! Joy Joy Joy
Систъра каза, че ще се откаже с мен едва ли не чрез държавен вестник, ако си я сложа  Joy Joy Joy

Не забравяй и Родисловното дърво ...държа да подчертая  Naughty
Бях приготвила резачката да режем клонката Трайкова  hahaha hahaha
Shocked Joy

# 522
Привет и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ан тъй и тука да ви нагушкам  Mr. Green

Кюспето сигурно се е сприятелила  с  Хазал покрай тоя къв беше   певеца Джан Бономо- нали ги спрягаха за севгилита ,а Кюспето преди седмица или две имаше снимка с него и възлюбената му   

Не знам покрай кого са се сприятелили ама е хубаво да не се показват много много  Sick

# 523
  • У Диспансера ...♥♥♥

Катюш, честит рожден ден слънчице  Hug Heart Eyes
Пожелавам ти да си все така весела, усмихната, добра, и луда
Обичам те

# 524
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug верно съм за там  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт