Отговори
# 495
А, сигурна съм, нали и двете са ви любимки  Mr. Green

# 496
Хаха на Сис да
На мене за Хазал ми е бана не Joy

Диде да ти го върнем Joy за по добър сън да имаш  Wink

# 497
Зевзек  Laughing Laughing Laughing
Тука осветител ли се прави  Mr. Green
Ама и Демет какъв поглед му е хвърлила  Whistling Mr. Green

# 498
Това трябва да е от добрия и период  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 499
Това трябва да е от добрия и период  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Ми той периода си е един и същ Joy

# 500
Оф, всичко - снимки, клипове, клюки - е сложено, всичко е обсъдено, разгледано, обърнато с хастара нагоре  Joy  Joy  Joy Отивам да гледам някой стар любовен филм  Laughing

# 501
Делиба с  Чачун

# 502
Скрит текст:
Здравейте, момичета  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Няма фрагман, няма новини, нищо няма  ooooh! Остава да чакаме поне някоя снимка да им се откъсне от сърцето, та да има какво да дъвчем до петък  Joy  Joy  Joy
Добре поне, че ягодките са утре, и там ни обещават изненада, та да видим........от толкова изненади да не се окажем в шокове  Mr. Green

Есть супер новость...
Будет один бал, туда придут и Дениз и Омер. Дениз там познакомится с Дефне . Омер будет ревновать Дефне...

Чак пък супер новина.......Ние това си го очакваме - Омер да ревнува, ама колко да ревнува  newsm78
Ани тя е фенка на Бешикташ  Peace честити им победа

Борето пък е на Фенербахче  Laughing

hahaha hahaha hahaha  Диди, Hug направо ми четеш мислите  Mr. Green като прочетох Верчето и си викам,ако Борето е на другите ще е интересно на сета  hahaha hahaha hahaha
Верче,мерси  Hug

# 503
Скрит текст:
Здравейте, момичета  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Няма фрагман, няма новини, нищо няма  ooooh! Остава да чакаме поне някоя снимка да им се откъсне от сърцето, та да има какво да дъвчем до петък  Joy  Joy  Joy
Добре поне, че ягодките са утре, и там ни обещават изненада, та да видим........от толкова изненади да не се окажем в шокове  Mr. Green

Есть супер новость...
Будет один бал, туда придут и Дениз и Омер. Дениз там познакомится с Дефне . Омер будет ревновать Дефне...

Чак пък супер новина.......Ние това си го очакваме - Омер да ревнува, ама колко да ревнува  newsm78
Ани тя е фенка на Бешикташ  Peace честити им победа

Борето пък е на Фенербахче  Laughing

hahaha hahaha hahaha  Диди, Hug направо ми четеш мислите  Mr. Green като прочетох Верчето и си викам,ако Борето е на другите ще е интересно на сета  hahaha hahaha hahaha
Верче,мерси  Hug
Хаха и те са си баш фенове и двамата  hahaha
То техните отбори са като нашите ЦСКА- Левски  Joy  споровете ще са оле мале хахах

# 504
Видях го това... 2 антита на едно място  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 505
Хаха на Сис да
На мене за Хазал ми е бана не Joy

Диде да ти го върнем Joy за по добър сън да имаш  Wink

Joy Joy Joy Joy Joy

# 506
Верче,чета мислим еднакво за футболните фенове на сета  Joy Joy Joy

тук си мисля,че Дефо ще отиде първо при Синан,ще му каже какво е станало и ще поиска да стане асистентка пак на Йо  Wink след това чака боса пред кабонета и го сюрпризира  Joy Joy Joy

Цитат

таз мома както е заголила бедър  Crazy Йо е в мн неизгодна позиция...от на Яса не се впечатли,ама от това младо яренце...пък и му ходи на годините...да няма малиии,ко стана  Mr. Green

# 507
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как пък да не му ходи, айдееее то дете бе  Mr. Green

# 508
Ние със Сис се събуждахме следобяд още хахах не беше хубава картинката хахах

ви що не ние казвате за такива неща,ами сами им се радвате   Mr. Green

Неочаквано за мен Хазал да е приятелка с Гуспето...ама да ви кажа в тези среди нищо не е както изглежда...пък и може Гуспето да е наистина мн забавна,ама какво да направи сега,Господ Аллах толкова дал  Rolling Eyes

Супер  Crazy  хареса ми трейлъра  Party Party Party  Мерси,Влади  Hug

# 509
Как пък да не му ходи, айдееее то дете бе  Mr. Green

абеее дете,на 19 години,той на 26  Mr. Green баш са си...аз бях на 18 като се запознах с моя мъж и ей го на излъга ме и вече 13 години сме заедно  ooooh! ooooh!чак страшно ми звучи  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт