Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 933
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. До скоро ползвах предимно течни перилни препарати и всеки път слагах омекотител и резултата - пералня и пране с лош дъх, по - скоро на мухъл. Дайте ми съвет как да поправя нещата.

# 616
Пусни я празна на минимум 60° на най-дългата програма с хубав прах за пране за бяло или със специален препарат за почистване на перални.

# 617
  • Бургас
Барелина,в Била на Трапезица май ще се окаже най-пресния прах.Търси дата-има я отзад на пакета.А цената е 11,79 лв.

# 618
Какъв препарат за почистване на перални ще ми препоръчате? С белина дали ще има ефект?

# 619
  • Бургас
Има специални препарати за почистване на перални.Предполагам има във всеки магазин за перилни и почистващи.

# 620
Благодаря! Ще потърся.

# 621
Барелина,в Била на Трапезица май ще се окаже най-пресния прах.Търси дата-има я отзад на пакета.А цената е 11,79 лв.
За съжаление е останал само за цветно.

Търся отзиви за Persil Expert Sensitive. Подходящ ли е за бяло пране? Добре ли изпира?

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 12:48 от Барелина

# 622
 Възможно ли е да има промяна във състава на Спот за петна на Перлис  newsm78
 Тук имах стара опаковка и си махаше петната от раз . За село купих септември също една -ами май не върши почти никаква работа . После същата дреха ,която си остана с петна третирана с новата опаковка Спот се изпра със старата .
   Дали има обозначено на самото шише разлика в състава или просто са го развалили - макар идея нямам как става ,ако няма промяна.
 Оксигела от Лидл не махна въпросните петна - старият ми Спот се справи . Но уви шишето вече е празно  Laughing
Има специални препарати за почистване на перални.Предполагам има във всеки магазин за перилни и почистващи.
Останах със смесени чувства от препарат за почистване на перални от Лидл - варовик не открих във филтъра и никога не мирисалата ми перална мириса на лошо 2-3 дена Grinning

# 623
Освен отзиви за Persil Expert Sensitive, ако някой има и за почистващия препарат за перални машини на HEITMANN. Тази седмица е на промо в Кауфланд (2.39лв).

# 624
Възможно ли е да има промяна във състава на Спот за петна на Перлис  newsm78
 Тук имах стара опаковка и си махаше петната от раз . За село купих септември също една -ами май не върши почти никаква работа . После същата дреха ,която си остана с петна третирана с новата опаковка Спот се изпра със старата .
   Дали има обозначено на самото шише разлика в състава или просто са го развалили - макар идея нямам как става ,ако няма промяна.
 Оксигела от Лидл не махна въпросните петна - старият ми Спот се справи . Но уви шишето вече е празно  Laughing
Аз лично не съм доволна от Спот, не ми махаше никакви петна и миришеше ужасно. Второто разбира се не би било особен проблем, ако имаше ефект върху дрехите. Преди около 6 месеца си бях взела опаковка.
В момента използвам гела за петна на Ариел, като не намирам разлика между него и Вениш.

# 625
На мен ми вършеше идеална работа - с последните капки изчистих обилно нацапан анцунг с мазнина - изпра се идеално. Жалко е ,ако наистина са го развалили.
 Благодаря . А този гел за петна къде мога да го намеря - не съм го срещала .

# 626
На мен ми вършеше идеална работа - с последните капки изчистих обилно нацапан анцунг с мазнина - изпра се идеално. Жалко е ,ако наистина са го развалили.
 Благодаря . А този гел за петна къде мога да го намеря - не съм го срещала .

Купих моя от ЦБА, но предполагам и другаде трябва да го има.
За мазнина използвам обикновен обезмаслител (на Медикс), маха чудесно петната. Пръскам и пъхам в пералнята, не поврежда цветовете.

# 627
  • Plovdiv, Bulgaria
Така като е станало дума за петна, да питам аз мнение за Clorox? По-точно за този:
http://c2.q-assets.com/images/products/p/cxc/cxc-118_1z.jpg

Нямаме кой знае какви петна, по-често по покривките, но досега не съм ползвала специален препарат. В последно време мъжо се връща от работа с всевъзможни петна, да се чуди човек кво прави.  Laughing

# 628
  • Варна
Heitmann...съм ползвал от БОРН...не съм впечатлен нито от него, нито от червения от ЛИДЛ.Но за промо-цена, бива...Нито един не махна миризмата от стара пералня, даже един след друг.

# 629
Моите и двата са от един и същ магазин - местна верига - но са купени в различни години и партидите са различни . Качеството явно също.

Общи условия

Активация на акаунт