Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 951
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Тета, мерси, но късно го видях.  ooooh!
L'Agent и на теб мерси, но Фантастико е май само в София.
Чакам пак някъде другаде да го пуснат.

# 661
Виж в магазина на "Дени 90" на Александровска, в Зорница или в Меден рудник - където ти е удобно. Там е по-евтин от обичайното.

# 662
Тета, мерси, но късно го видях.  ooooh!
L'Agent и на теб мерси, но Фантастико е май само в София.
Чакам пак някъде другаде да го пуснат.

Скоро ще го пуснат някъде на промоция, сигурна съм...Забелязала съм, че като излезе на промоция, се върти и по другите вериги с разлика от седмица-две..
Стига да можеш да изчакаш седмица-десет дни Confused
Между другото, и аз ще дебна за промоция, че пакета ми за бяло е към края си..

# 663
  • Бургас
Бял прах ми се е случвало само веднъж да ми се ръси и то от Савекс за бяло.Добре,че бях взела малка кутийка.Познайте дали повторих с този и подобни прахове?

# 664
На мен ми се е ръсило бяло - но от пералнята на село - в нея като попадне салфетка става на едни парченца  и ужасът е пълен. Тук просто нещата излизат отпред на стъклото и такива проблеми нямам.
  Савекс не харесвам и не купувам . Рядко съм прала - пак на село , свекърва ми купуваше . Не ми харесва как пере.
  Да си похваля Бингото пак - вчера ми изпра на кратка програма на 40 градуса мазни петна от бяла хавлиена кърпа - на шега я сложих без препарат . Даже и прах не слагам такова голямо количество - дозирам на око - дрехи не тегля . Праха си пере добре явно.

# 665
  • Бургас
Салфетка е съвсем друго нещо.Няма изчистване. LaughingСлучвало ми се е 2-3 пъти.
Този Савекс беше преди години.Бинго и аз си ползвам от време на време.Хубав е.

# 666
  • Пловдив
Здравейте,
не съм влизала в темата от доста време, когато с ваша помощ открих праха OMO. Наскоро ми свършиха всички запаси, пратих мъжа ми в Била да ми купи ОMO, ей такова, но според него няма такова:

Имало някаква опаковка, на която пишело Ultimate.

В нета намирам тази снимка:

Въпроса ми е, това нова опаковка или е или става въпрос за друг внос, както е този в Лидл?

# 667
  • На брега на реката
Това е новата опаковка на ОМО.

# 668
  • Пловдив
Благодаря, значи спокойно мога да кажа да ми купи такова.

# 669
  • София
Освен това Омо за 20 пр.в Била има и Персил цветно Cold zyme 40 пр. за 15,95., Ариел и My forest 20 пр. около десет лева

# 670
На първа страница имаше ли таблица с марките преди или другаде съм я гледала?

# 671
  • Plovdiv, Bulgaria
Да, имаше я, и на мен ми трябваше вчера, но като цъкна на нея ми отваря Not found...  Crossing Arms

# 672
# 673
Точно тази търсих. Вернел и Силан е едно и също, нали?

# 674
Проблемът със таблицата от първия постинг е в сайта, в който съм качила изображението навремето.
Това е работещ линк към таблицата, за да може да се вижда и в голям размер. Който пуска следващата тема, да има предвид линкът в първия постинг да се замени с този.
Скрит текст:
Код:
[url=https://cdn.bg-mamma.com/ErOl/cbd5c941.jpg][img width=600 height=181]https://cdn.bg-mamma.com/ErOl/cbd5c941.jpg[/img][/url]

Кликнете върху изображението за по-голям размер

Точно тази търсих. Вернел и Силан е едно и също, нали?
Да.

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 17:01 от Guess Who

Общи условия

Активация на акаунт