Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 931
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
Ами ей го на Ариела пак на промоция. То 20 пранета излизат на 6 лв. Как и защо да купиш Савекс или Рекс, като разликата е минимална.

# 31
  • Варна
Намерих тези цветоулавящи кърпи в един супермаркет и препарат за чистене на петна пак на същата марка.. Не знам дали и колко са хубави, ама не са масово разпространени, доколкото съм виждала.
Скрит текст:
И аз с питане за цветоулавящи кърпички - какви ползвате и от кои сте доволни?
Благодаря за темата, много неща научих от вас и ще продължавам да ви следя!

# 32
  • оттам, откъдето започва България
Аз ползвам тези, които са в момента на промоция в Кауфланд на 2,49 лв. Досега не съм имала проблеми.

# 33
Най-изгодни ми бяха собствената марка на Карфур, но понеже вече ги няма, си взех от една промоция тези на DM. Много са добри.

# 34
Ами ей го на Ариела пак на промоция. То 20 пранета излизат на 6 лв. Как и защо да купиш Савекс или Рекс, като разликата е минимална.
Peace
В Кауфланд другата седмица ще има за 40 пранета.

# 35
Лисе, да, него визирах...една мацка по-горе беше постнала инфо за него. Peace

# 36
За почитателите на Ариел /прахообразен/ от понеделник в Кауфланд Ариел 4кг различни видове 4кг. за 12,79лв..
Благодаря за новата тема.
За цветно има ли?

Преди бях срещала лоши отзиви за препарати купени от Кауфланд... Дали Ариела ще е ок?

# 37
Че какво да му е на Ариела,обикновен Ариел,официален внос,който се продава във всеки магазин,лично аз съм доволна от него и смятам да се запася и за бяло и за цветно.

# 38
Лисе, да, него визирах...една мацка по-горе беше постнала инфо за него. Peace
Peace
Аз мисля да награбя 1 пакет Simple Smile

# 39
Купих си омекотител Коколино червен портокал .
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0 … 0WvRIuq2Y8CIPM%3A
Дали му е трайна миризмата? newsm78

# 40
Благодаря за темата! Отдавна не се бях разписвала. Междувременно се запасих пак с омекотители от Сърбия. За мен са едни от най-трайните, с хубави нежни миризми.

Днес взех от този Ариел капсули, беше на 7.99 в Лекси (Пловдив). Не съм го пробвала до сега, а и отдавна не бях ползвала капсули, та дано не остана разочарована.

# 41
http://www.dvdolcson.eu/coccolino-19l-blushing-poppies-and-peach-54-mosas-2298

Аз пък си купих това Коколино, на промоция във Фантастико, ухае прекрасно.

# 42
  • София
Тази седмица има ли някъде омекотител Ленор на промоция? Конкретно търся белия.

# 43
Доколкото разбрах, в Пени.

# 44
  • Русе
Тази седмица има ли някъде омекотител Ленор на промоция? Конкретно търся белия.
Доколкото разбрах, в Пени.
До сряда включително, Ленор за 37 пранета, на цена от 3,79 лв. Но дали ще има бял? В брошурата са показани жълт и син, а иначе пък пише "различни видове" newsm78

Аз днес се сдобих с лилаво Коколино за 28 пранета. В последно време ми е любим омекотител Crazy Идеално си пасва с ДМ-ския слабомиришещ прах Peace Имам дрехи от пролетта, плакнати с него и прибрани в гардероба. Сега като ги извадих, ухаят много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт