Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 934
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Кофите от кисело мляко/2,250кг/ ми вършат идеална работа за съхранение на праховете.Затварят се идеално.

# 61

Подобна, но от Ариел, имам от години и си я пазя Wink Събира поне 2 пакета по 2 кг - за бяло и цветно, омекотител, мерителната чаша. Може да събере и 4-6 кг опаковка. Затваря се много плътно.

# 62
  • София - Рим и обратно
Кутиите от капсули си пазя аз и сипвам вътре. Малки са, но като са повечко.. Embarassed. Също и кутии от латекс стават.

# 63
  • София
Става и голяма туба от течен перилен препарат за тая цел Simple Smile Сега ми предстои пресипването на 5 кг Ариел в такава и е малко бавно и тегаво, та го отлагам от един час  Joy

# 64
Аз не се занимавам да пресипвам, стоят си в пликовете, просто са в кутията  Peace

# 65
Но това за вакуумните пликове е гениална идея. Пресипваш една част за ползване, а остатъка вакуумираш с прахосмукачката.
Трябва да видя дали няма някъде другаде. Икеа нямаме; за да отида до Джъмбо, трябва да пресека едва ли не магистрала, а ако съм с колата, трябва да направя голяма обиколка до един надлез, а после да се върна обратно - абе на много лошо място е. Сега проверих и в Jysk има с най-различни размери и цени.

Сега ми предстои пресипването на 5 кг Ариел в такава и е малко бавно и тегаво, та го отлагам от един час  Joy
Направи си една фуния от лист хартия и ще става по-бързо.

# 66
  • София
Така действам, Гес, ама е бавно.
Ако някой открие вакуумиращи пликове, които не изпускат след 3 дни, моля да ми ги посочи. От години търся и купувам все един и същи боклук, вкл от Икеа. Само първата ми покупка беше успешна, пликовете изкараха години, но понеже бяха доста скъпи, спряха да ги зареждат Sad

# 67
  • София
И аз моите прахове ги съхранявам в голяма туба от течен препарат. Ползвам фуния за пресипването, после я пускам в съдомиялната, за да се измие добре.
За мен това е най-удачния вариант за съхранение на прахообразните, защото не заема много място, няма голям контакт с въздуха и дозирането е удобно и без загуби по пода...

# 68
  • Русе
Аз също ползвам едни правоъгълни кутии от латекс, които събират точно 2 кг. прах; мам и една пластмасова кутия от време оно от Персил голд; пресипала съм си и в туба от прах за съдомиялната, тя ми е най-удобна.

Праха Денк мит не ми изпра петно от кръв на бял чаршаф, всичко друго в пералнята беше изпрано. Петното беше на няколко часа, не е престояло например няколко дена в коша за пране newsm78

# 69
Аз ползвам за затваряне на голяма опаковка  с прах   щипка за торбички.Доволна съм.

# 70
  • София - Рим и обратно
И аз нещо се разочаровах от Денк мит за бяло - кърпа от банята с жълтеникави петна (най вероятно от грима на щерката) на 60 градуса, дълга програма и правилно дозиране изобщо не се изпраха. Иначе за избелване - избелва. Но за първи път пера нещо с петна и не се изпра.

# 71
  • София
Ev_e Моите си карат доволно,не ги пълня не изсмуквам до края,по два пъти минавам с щипката.

# 72
  • Русе
И аз нещо се разочаровах от Денк мит за бяло - кърпа от банята с жълтеникави петна (най вероятно от грима на щерката) на 60 градуса, дълга програма и правилно дозиране изобщо не се изпраха.
При мен също на програма памук, 60 градуса и 3,5 часа пране. Peace
Изчака ми се чакането, докато пералнята свърши, та да ги напъхам в сушилнята Laughing Каква беше тази програма, не знам. На тази пералня нямам електронен програматор и не знам предварително времето на зададената програма, но ми прави впечатление, че пералнята всеки път изпира за различно време. Специално за тази програма до сега винаги най-много за 3 часа е приключвала. На какво ли се дължи разликата всеки път newsm78

# 73
  • Sredets/Burgas
И аз нещо се разочаровах от Денк мит за бяло - кърпа от банята с жълтеникави петна (най вероятно от грима на щерката) на 60 градуса, дълга програма и правилно дозиране изобщо не се изпраха. Иначе за избелване - избелва. Но за първи път пера нещо с петна и не се изпра.

Ако са петна от грим с пигменти... какъвто и ще прах да е,
ще минат много пранета, докато се поизчистят.  Peace

# 74
  • Майнатаун
Аз ползвам за затваряне на голяма опаковка  с прах   щипка за торбички.Доволна съм.
За сега и аз ползвам ето такива щипки:
Скрит текст:

Изкарвам въздуха хубаво и после слагам щипката, но не бях сигурна дали това е достатъчно, та затова се допитах до специалистите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт