Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 934
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
  • София - Рим и обратно

Ако са петна от грим с пигменти... какъвто и ще прах да е,
ще минат много пранета, докато се поизчистят.  Peace
Ами някаква пудра позлва или фон дьо тен телесен цвят, не знам точно.

# 76
Аз за праховете в пликове ползвам в момента ето такива затварачки за торбички. Купих си пет опаковки от Лидл преди години на една разпродажба и съжалявам, че не взех повече. Страхотни са, затварят много плътно и са в три размера, така че стават и за най-големите пликове.

# 77
  • София
Ev_e Моите си карат доволно,не ги пълня не изсмуквам до края,по два пъти минавам с щипката.

Скрит текст:
аз моите ги пълня и изсмуквам докрай въздуха, защото ми трябват много компресирани - твърди като камък. И след седмица вече са почнали да гълтат въздух  #2gunfire  А първите, които си купих от Метро преди много време, изкарваха по 6 месеца, без да омекнат. Но те изчезнаха, а всички останали не задържат вакуума

Така - Ариелът от миналото лято е пресипан в бутилка, установих, че имаше няколко малки овлажнени бучки. Държала съм го в сух шкаф, може би е поел влага още в магазина (близо до морския бряг). Дали качеството на изпиране се е скапало (подозирам, че да, но да питам все пак)

# 78
Спокойно, нищо му няма. Laughing Не е необичайно при съхранението да се образуват бучици. Няколко малки бучки не значи, че е овлажнен, а още повече не значи, че качеството на изпиране е понижено. Явно просто не си виждала овлажнен прах какво представлява.

# 79
  • София - Рим и обратно
Спомням си баба как разбиваше прах, превърнал се във вкаменелост в кутията, още преди да я отвори hahaha. Това преди 30+ години. Струваше ми се нормално Crazy.

# 80
За продуктите на Верила беше съвсем в реда на нещата кутиите да текат, а прахът да става на бетон за отрицателно време. За радост индустрията доста се е развила оттогава и да видиш такова нещо днес е изключителна рядкост. Трябва наистина да съхраняваш праха в безобразни условия, за да стане на буца.

# 81
  • София
Мерси, Гес. Наистина не съм виждала - поне в това отношение (липса на влага) сме облагодетелствани в С-я. Иначе бяха слепнали само зелените гранулки - имаше няколко образувани "люспи" от тях.
Обърнах внимание на кода - прахът съм го купила пресен-пресен миналата година - произведен е 2014 г.

# 82
Установих, че бебешкия прах на ДМ ултрасензитив, избелва много!
Бях купила лятото две еднакви жълти блузи...снощи като му подреждах гардероба, една до друга двете блузи - едната наситено патешко жълто, непраната, а другата, праната, съвсем друг цвят, едно такова бледо жълто.. Rolling Eyes
Не че се трогнах особено де Mr. Green, ама ми направи впечетление. Да знаете де..

# 83
  • Варна
Stedra, програма 1 е с предпране - имаш я в 2 разновидности: а) на 90 градуса и б) на 60 градуса. Програма 8 ти е интензивната за изкуствени тъкани и можеш да я ползваш за замърсени цветни дрехи.
С предпране се пере както и без предпране, само че слагаш прах и в отделението за предпране (1/3 от общото количество), останалия прах го сипваш в основното отделение. Ползва се при силно замърсени дрехи. Моята аристонка переше най-добре с предпране.

Твоят Аристон не ще да е толкова стар, щом суши  Mr. Green

Значи да си ползвам аристонката с предпране, ако имам силно замърсени цветни дрехи ? Имам памучен чаршаф с голямо петно, може така да пробвам.Каква би била разликата за цветни дрехи между програма 3 и програма 8 ?

1. Силно замърсени бели памучни/ленени изделия.
2. Бели памучни/ленени изделия.
3. Стабилно оцветени цветни памучни/ленени изделия.
4. Нестабилно оцветени цветни памучни/ленени изделия.
5. Интензивно плакнене.
6. Специална обработка.
7. Интензивна центрофуга.
Y. Сушене на тъкани от естествени влакна.
8. Изделия от бял найлон.
9. Изделия, които се гладят при минимално нагряване на ютията (памук/полиестер).
10. Изделия, които не подлежат на гладене.
11. Плакнене.
12. Специална обработка.
13. Деликатна центрофуга.
Y. Сушене на тъкани от синтетични влакна.
14. Пране на изделия от вълна и смес с вълна.
15. Плакнене.
16. Специална обработка.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 17:49 от stedra

# 84
  • София
По-всяка вероятност температурата на програма 3 е 60 градуса, а на програма 8 - 40 градуса. Програма 3 е за устойчиви цветове на памучни тъкани - това означава най-често светли цветове, които не се прецакват от висока температура и които можеш до переш с универсални прахове.

# 85
  • Бургас
Първите пликове за вакуумиране, които купих от Топ шоп ги ползвам още. След това пак си взех при някаква промоция и с болка на сърцето ги изхвърлих. За нищо не ставаха!
Guess Who , виж в Айко. Изглеждат ми читави, но не съм ги пробвала. При всички случай, вземи само един за проба. Аз така съм решила да направя.

# 86
  • Варна
Няколко варненци ми се обадиха да питат дали 12 кг Ариел профешънъл в МЕТРО си струва, сякаш разбирам много аз, хахаха...Като съм виждал по германските сайтове цените на въпросния Ариел, силно се съмнявам за 38 лв този да е добър.Едва ли колкото вносен Ariel Color & Style...Какво е вашето мнение по въпроса ? http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/esenno-pochist … cha-20-1/page/4-5

# 87
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте. Аз да питам - дали гладенето усилва мирисът на омекотителя? Днес го чух от кумата ми (тя ползва син ленор) и ми стана чудно, реших да пробвам, понеже аз не гладя по принцип, но при мен не се получи.

В момента ползвам Силан, пробвах Ленор, Коколино, Бинго и никой не ме грабна  Thinking Искам да аромата да остава след като изсъхнат дрехите и да е траен. Мисля да взема пак Ленор да пробвам newsm78

П.С. Да добавя, че нейните дрехи ухаят супер силно на омекотителя, не знам при мен защо не става  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 22:14 от Nassie Popova

# 88
  • Варна
Аз пробвах 2 омекотителя на Ленор, parfum elegance и Summer - никой не ме грабна, толкова са слаби...че все едно не си ползвал омекотител.Уж са на същия производител като немския прах Ariel Color & Style...А не ме грабват и не смятам повече да купувам от тази марка.Sano Maxima Lutra Fresh си взех в 1Л плик, не концентриран, 100 мл доза, дори не успях да я сложа цялата доза, и пак е в пъти по-добре.Остана да си го намеря концентриран...ще пробвам и Коколино.Кое ще препоръчате ?

# 89
Здравейте. Аз да питам - дали гладенето усилва мирисът на омекотителя? Днес го чух от кумата ми (тя ползва син ленор) и ми стана чудно, реших да пробвам, понеже аз не гладя по принцип, но при мен не се получи.

В момента ползвам Силан, пробвах Ленор, Коколино, Бинго и никой не ме грабна  Thinking Искам да аромата да остава след като изсъхнат дрехите и да е траен. Мисля да взема пак Ленор да пробвам newsm78

П.С. Да добавя, че нейните дрехи ухаят супер силно на омекотителя, не знам при мен защо не става  Rolling Eyes
Повечето омекотители съдържат парфюм в микрокапсули. При разтъркване на тъканта и гладене тези капсули се разпукват и отделят аромат.

Ако искаш траен аромат, пробвай Максима. Безкрайно траен.

Общи условия

Активация на акаунт