Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 937
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
...ще пробвам и Коколино.Кое ще препоръчате ?
От новите Коколино, това много ми харесва: Орлови нокти и сандалово дърво. Леко сладък, но не прекалено. Цветен, ванилено-меден аромат.
Скрит текст:
Взех си и това: Индийска роза и мускус. Който обича рози, да го пробва, доста приятен аромат на свежи рози
Скрит текст:
И двата се усещат на дрехите и след като изсъхнат и омекотяват добре.

# 91
аз взех цитрусовия и ми хареса

# 92
  • Бургас
В Била от днес ще има Ариел 60 пранета/прах и гел/+подарък 3 броя Аriel pods 3 in 1 за 18,99 лв. Simple Smile

# 93
В ЦБА Варна има на промоция 70 пранета гел Ariel Color & Style за 14,99лв. Много е изгоден, но не мога да се пречупя с тия течните препарати, все ме е страх да не ми се вмирише пералнята от тях. Убедете ме, че не си заслужава. Mr. Green

# 94
В ЦБА Варна има на промоция 70 пранета гел Ariel Color & Style за 14,99лв. Много е изгоден, но не мога да се пречупя с тия течните препарати, все ме е страх да не ми се вмирише пералнята от тях. Убедете ме, че не си заслужава. Mr. Green

Не си заслужава, убедена съм ...
Пък и тая голяма туба къде ще я мъкнеш? Не е удобно...
Ето, отиди в била и си вземи същия препарат, но прах..и там е прИмоция bowuu bowuu

# 95

Не бих купила такова голямо количество  след като добре се запознах с рисковете от често ползване на течни перилни препарати.
Има много добри промоции тази седмица.
Била -60 пранета за 18,99
Кауфланд- 40 пранета за 12,79

# 96
 Laughing Благодаря ви! И мъжа ми ме отказа, той също се изучи, че праха е за предпочитане (беше пряк потърпевш). Иначе магазина, за който говоря е точно пред нас и сега ме е яд, че не взех преди няколко седмици като имаше промоция 100 пранета прах за цветно Ariel за 25лв. Тюх!

# 97
  • Варна
Никога и никога не купувайте от ЦБА  #Crazy !!! Спомнете си скандалния случай с желиран течен Ариел в голяма туба - ще ви го припомня.Аз взех за себе си и роднини, както обикновено...изненада ! В Пикадили се извиниха и ми върнаха парѝте, но... в ЦБА - Варна управителят дори не пожела да ме види и казал на служителките си да ме отрежат.Започнах да търся някакъв национален телефонен номер, дни наред - няма кому да се оплачеш ! Що за отношение към клиент, при цялата тая жестока конкуренция ?! Има куп хипермаркети...След цели 3 дни намерих някакъв мобилен телефонен номер - излезе, че звъня в ЦБА - Аспарухово.Мъжът бе любезен и каза, че отговаря за алкохола, но ще ме насочи...Така и не ми дадоха номер да се обадя - звъннаха ми и казаха да отида в магазина при управителя ( който не беше пожелал да ме види ).Младежът беше крайно груб ( аз съм бил управител в склад с години, и то - голям склад, и отлично познавам тази работа ), крещя ми...не ми върна парѝте, а каза да си избера нещо от магазина.За да не остана с празни ръце, си взех подобие на храна, типично за ЦБА, каквото ми видяха очите...Накрая пак ме изпрати с крясъци, та всички клиенти в магазина се обърнаха да го гледат с недоумение.Спомням си, че Guess спомена, че неправилно съхраняван, вероятно замръзнал Ариел, не може вече да пере - и го продавали на едро за 7 евро / палет, или нещо подобно.Та, изцяло на ваша отговорност...пазарувайте от ЦБА, ако прецените #Cussing out #2gunfire Оттам си бях взел 5 кг Ariel Color & Style, и Guess каза, че е с изтекъл срок... ВЪРХЪТ БЕШЕ, КОГАТО МИ СЕ ОБАДИХА ОТ ЦБА ДА МИ ПРЕДЛАГАТ ПРАХ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ...Объркаха ме с друг клиент, който имал конна база. Shocked

# 98
Laughing Благодаря ви! И мъжа ми ме отказа, той също се изучи, че праха е за предпочитане (беше пряк потърпевш). Иначе магазина, за който говоря е точно пред нас и сега ме е яд, че не взех преди няколко седмици като имаше промоция 100 пранета прах за цветно Ariel за 25лв. Тюх!

Не съжалявай! Големите опаковки прах не са за предпочитане. По-добре е малка опаковка 20 или 40 пранета най-много. Иначе има опасност да му мине срока на годност, да се овлажни и т.н.
Определено препоръчвам, а и по-опитните в темата го казаха, че е по-добре да се купуват малки опаковки. Няма смисъл от такова запасяване. Както виждате, буквално през седмица Ариела е на промоция някъде.

# 99
  • Варна
Аз май имам същия, по-назад има снимки в темата.Бях си го взел за 30 лв от друго място.Странното е, че е 6.500 кг, а в БОРН го бях видял 6 кг 800 и  нещо грама, и беше 55 лв.Явно доставчикът за България на вносен Ариел не е само един  newsm78 #Crazy И е страхотен в сравнение с всички други Ариел-и, когато съм ползвал, а съм ползвал поне 10.Държа го на влажно място, и не е мръднал вече 3 месеца.

# 100
  • Пловдив
Препоръчайте ми от къде мога да си взема онлайн прах за пране от паралелен внос.

# 101
Препоръчайте ми от къде мога да си взема онлайн прах за пране от паралелен внос.
На "Христо Ботев" около Военна болница от автобуса съм виждала магазинче, предполагам е за вносни препарати,, но не съм сигурна.
Някои бяха казвали, че и в Гранд-а има. Simple Smile

П.П. Сега видях, че питаш за ОНлайн, но пък нека си оставя мнението  Peace

# 102
А какъв е смисъла да търсиш паралелен внос? newsm78 Ако е нещо определено, да, но останах с впечетление, че търсиш прах, само и само да е вносен Rolling Eyes

Има риск да се сдобиеш с прах с изтекъл срок на годност, незнайно как съхраняван и т.н. недостатъци...Дали си заслужава?

# 103
  • оттам, откъдето започва България
Купих си от промоционалния Ариел за бяло пране в Кауфланд. Както тук бе коментирано погледнах кода. Оказа се, че е произведен тази година през 245 ден от годината, т. е. е много скоро пакетиран. Дано да пере добре, но скоро няма да разбера, че имам да приключвам друг.

# 104
На 2 септември.

Общи условия

Активация на акаунт