Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 943
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Значи не можеш да твърдиш със сигурност, че рекламата мами потребителя.
Но това, че непрекъснато натискат напред течните е очевадно.

# 136
  • София
А на мен любимото ми е, че течен персил изпира петна от течен шоколад при 20 градуса!
Ами може и да изпира. Ти пробвал ли си?
Истински шоколад може и да изпира. С нито един препарат, който ползвам, не съм имала проблем. Но нека изпере тази гнус, наречена шоколадов сладолед!
(между другото всички петна от въпросния сладолед, както и няколко по-стари и вече забравени от какво точно, изчезнаха само с едно изпиране с непростимо закупената безвъзвратно остаряла ариелска добавка за петна. Клетата домашна тениска, която си похапва повече от мен, е като нова. Ужас просто.)

# 137
Въпросът беше в това, че едни хора печелят хубави пари със стока, която по принцип е брак, и че такива хора не трябва да се насърчават, а напротив.

# 138
Гес, Ев, в името на рекорда утре ще пробвам. Имам у нас едно бурканче нутела - течен , ще купя и средностатистически шоколад на блокчета от магазина. Ще намажа една бяла памучна тениска и ще я изпера с течен персил на 20 градуса. Защото точно на това се набляга в рекламата - дори и при ниски температури. Не ме карайте да си мисля, че вярвате, че каквото и да е петно може да се изпере на 20 градуса с течен препарат, пък бил той и персил. В това би се опитала да ме убеди само леля Мария с люляка Laughing

# 139
  • София
А не, на 20 градуса според мен нищо не се изпира, дори някакви видими замърсявания да се премахват. Не твърдя, че този Персил ще изпере шоколад, само подчертавам, че доста прахове принципно изпират тези петна. Предизвикателство е шоколадовия сладолед, защото е някаква незнайна бъркоч, а не точно шоколад, и той наистина няма изпиране - поне аз досега не бях успявала да го махна.

Гес, принципно си права. Както казах още тогава - възторгът, че съм открила заветния продукт, напълно ме накара да пренебрегна търсенето на датата. Но да не се връщаме към стари истории. Исках друго да кажа - да се похваля, че се справих с петно, което досега не е излизало с нищо. А покрай него и с други няколко, които ни Скип, ни Омо, ни Ариел изпра (многократно) на високи градуси и дълга програма.

# 140
Исках друго да кажа - да се похваля, че се справих с петно, което досега не е излизало с нищо.
Това е - качествен продукт, който прави, каквото обещава производителят.

# 141
А аз се чудя защо след всички негативи, изписани по адрес на течните перилни и десетките призиви да се сложи на 1ва страница, тази информация пак липсва? Thinking
Много отдавна не пиша в темата, но я следя и ми се втръсна да чета как се прави профилактика на пералнята, ама изключва ли се центрофугата, ама защо течния се слага в чашка и в барабана, а не там където се сипва прахът. Все неща, които ги има на първа страница, ама кой да чете... Мисълта ми е, че колкото и километричен да стане първият пост, файда няма! Мерси! Peace

# 142
Какво общо има нечетенето на някои потребители с липсата на информация?
За да се спре порочният кръг на течен перилен препарат+ниска температура на пране=лошо изпиране+вмирисани дрехи, трябва да я има информацията най-отпред.
Също така, че течните перилни не са алтернативни на праховете за пране, защото изпирането не е на същото ниво.

# 143
Какво общо има нечетенето на някои потребители с липсата на информация?
33 налични до момента теми... за каква липса на информация говорим? Който му трябва ще я намери. Всъщност няма! Ще влезе и ще пита. И ще бъде повторено за милион и първи път. Дори и да го има на първа страница. Peace

# 144
Идеята на 1ви пост е точно това - да не трябва човек да рови в старите теми или да пита за многократно обсъждани неща.

# 145
Напълно съм съгласна!  Peace В един идеален свят може би... Практиката обаче за съжаление показва друго... Да не спамим повече темата. Peace

# 146
  • Стара Загора
Поглеждайте срока на годност на Ариела, който в момента е на промоция в Кауфланд. Сега моя мъж ми донесе 2 пакета и хич не е погледнал, че на единия срока на годност е до 29/03/2015. Освен принтирания код, ясно е написано и до кога е в срок на годност. Сега ще ходи да го връща. От този вид,но за 40 пр.
Скрит текст:
Другият за цветно, е от тази година.

# 147
Да, на Ариел за нашия пазар винаги пише докога е годен, а датата на производство е като код. Но той е много отдавна изтекъл. Това е странно. Да не е до 2016, но едва ли, цифрите са си съвсем ясни и е трудно да се сбъркат?

# 148
  • Стара Загора
Дадох го на мъжа ми да го връща и не се сетих да го снимам, но ясно пишеше 29/03/2015, а принтирания код започваше 3 088......, така, че няма грешка.
На другия пакет ясно си пише
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 11:11 от galeta

# 149
  • оттам, откъдето започва България
На моя си пише 02.09.2017 г., но е със синия Ленор.

Общи условия

Активация на акаунт