Перилни препарати и омекотители - 34

• 60 946
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
  • Plovdiv, Bulgaria
Дами, помагайте.. Мъжо току що се прибра с чисто черни кални чорапи, а сутринта ги обу бели  Laughing Като го видях ми причерня.
Та, имам Ариел за бяло, Таид за бяло, белина, Меглио. Сега ги накиснах в гореща вода в един леген.  newsm78
Не ми се пускат в пералнята направо такива мръсни. 

# 676
Дами, помагайте.. Мъжо току що се прибра с чисто черни кални чорапи, а сутринта ги обу бели  Laughing Като го видях ми причерня.
Та, имам Ариел за бяло, Таид за бяло, белина, Меглио. Сега ги накиснах в гореща вода в един леген.  newsm78
Не ми се пускат в пералнята направо такива мръсни. 

Пускай на 60 градуса с Ариела, поне час и половина програма, че и повечко.
Ох, тези мъже Joy

# 677
Много съм доволна от Ариел гел-капсулите. Чаршафите ми вече са на два дни и все още ми миришат. Вие на какво мнение сте? Май обаче са си скъпички? newsm78 Peace

# 678
Скъпи са, да.
Ти кои ползваш, защото има два вида? Едните са в зелена кутия по 15 броя, а другите в бяла кутия по 14 броя.

# 679
В зелена кутия са - 3 в 1 подс (зелено, синьо и бяло е гелчето на капсулата). Купих ги от Кауфланд на промоция и чак сега стигнах до тях да ги изпробвам и останах доволна. Вчера направих един тигел покрай тях в Кауфланд с надеждата пак да има намаление, за да пробвам тези и за цветно, но няма - даже май голямата кутия е към 20 лв.

# 680
  • София
аз бях купувала от тях 42 пранета за 17лв, ако не се лъжа. Тъпото при мен е , че на програмата за памук пералнята ми изхвърля и капсулата и кърпичката м/у гумата и барабана и не може да се разтвори като хората. Кърпичката я закачам с б. игла (Мерси Гес), ама капсулата. Много странно  Thinking
иначе да, много хубаво перат
чакам да пуснат и прах за цветно, за да не се занимавам повече  Peace

# 681
Не може ли да сложиш и кърпичката, и капсулата и примерно 2-3 чорапа, в торба за пране с цип
Тя е с дупки и капсулата ще си се разтвори Simple Smile

# 682
  • София
Или капсулата в чорап?

Минавам да кажа, че вече няколко пъти пера цветно с Ариел с Ленор /за бяло/ и ми се вижда много добре.
Също така пера без омекотител, да видя как е.

Накрая лелката от магазинчето ме излъга и си взех Сано белия да видя как е. Обаче тя ми разправя, че е концентрат, а той е 1л за 20 пранета. Другите омекотители са 1л/30-40 пранета.
По колко да сипвам?
Ох, аз даже и капачка нямам към него, че беше в пликче...
Ще сипвам с капачка от Силан.

# 683
Омекотителите Максима в плик не са концентрирани. 1 литър е за 10 пранета. Слагат се по 100 мл за пълна пералня. Обаче миризмата им е почти безкрайно трайна.

# 684
Гес, искам да те питам този прах как е, за цветно е, немски прах. Моя позната ми каза, че в лаборатория нейна приятелка е направила анализ и бил като немския Персил. Прах с него, слага се малко, много съм доволна. Ще се радвам да чуя мнението ти.
http://prikachi.com/images.php?images/592/8445592i.jpg

# 685
Гес, искам да те питам този прах как е, за цветно е, немски прах. Моя позната ми каза, че в лаборатория нейна приятелка е направила анализ и бил като немския Персил. Прах с него, слага се малко, много съм доволна. Ще се радвам да чуя мнението ти.
Не давай състава, а кажи марка. Това е някакъв от тези компактни прахове от рода на Denkmit на дрогерии DM.

Сега получих ноемврийския каталог на Билла за намаленията с карта и има следните предложения:
Персил прах за 40 пранета - 15,95 лв. (без карта - 20,99 лв), а също и

(Клик върху снимката за по-голям размер на изображението)

# 686
  • Пловдив
Хм...Гес,персил или Ариел тогава newsm78

# 687
Не давай състава, а кажи марка. Това е някакъв от тези компактни прахове от рода на Denkmit на дрогерии DM.

Сега получих ноемврийския каталог на Билла за намаленията с карта и има следните предложения:
Персил прах за 40 пранета - 15,95 лв. (без карта - 20,99 лв), а също и

(Клик върху снимката за по-голям размер на изображението)

Марката е Tandil Classic Color - собствената марка на веригата Алди.

# 688
  • София
не съм замисляла да прибирам капсулата в нещо от несигурност да се разтвори, но явно ще се пробва, мерси дами  bouquet
според мен Ариела не е на реална промоция в Била, пускали са двата кг на 7/8лв. трябва си търпение
Ленора го взимах преди няколко седмици от К. на 3 и нещо.
Принципно месечните промо в Била не са баш такива.
Има в Лили Персил за 6,99лв прах, капсули и гел малките разфасовки Wink

# 689
В зелена кутия са - 3 в 1 подс (зелено, синьо и бяло е гелчето на капсулата). Купих ги от Кауфланд на промоция и чак сега стигнах до тях да ги изпробвам и останах доволна. Вчера направих един тигел покрай тях в Кауфланд с надеждата пак да има намаление, за да пробвам тези и за цветно, но няма - даже май голямата кутия е към 20 лв.
Na kakvi pari ?

Общи условия

Активация на акаунт