София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 15 046
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Рали е добричка и те оставя да свършиш нещо Laughing
моя щурчо не ми оставя време даже да посетя WC, на него му лесно има си памперс, днес съм изпила половин чаша кафе

хайде сега, като почне да пълзи след теб и до тоалетната ще те питам дали е добре  Joy, а и нали знаеш как си пия кафето на екс  Grinning

# 106
като почне да пълзи пускам кучето след него, да види колко е гадно някои да ти досажда newsm47

# 107
Krisi_80   приятно прекарване на празниците и да си почиваш повече, хвърляш митето на баба и ти  newsm49

# 108
  • София/Овча купел 2
Приятно кафенце на всички.
Как ми се иска и аз да дойда smile3518.

не плачи, като се затопли времето ще ни дойдеш на гости и ще ходим на кафе
Ооооо,ще дойдем разбира се.Как иначе.Мислим лятото да дойдем на гости в София,че бабата едната е там,лелята,а и другарчетата.Надявам се и с вас да се запознаем.

# 109
Добро утро
niunia чакаме те с нетърпение да дойдеш и да се запознаем, а и да видим и твоята сладурана

# 110
хей мамчета, нещо днесви няма- да не сте изпозаспали, ако е тако искрено ви завиждам, моето лудо човече чак сега заспа.
Ако има нещо ново и интересно- прохвалете се
 newsm53

# 111
Ехооооооо, сладурани как сте? Heart Eyes

# 112
Добре сме Hug Чакам дребната да заспи, че и аз да поошетам и да се изкъпя Wink

# 113
Assinka приятно шетане и не се претоварвай , почивай си и цункай малката сладурана от мен и Матю

# 114
Здравейте Simple Smile
Я кажете сега кой кога ще излиза? Айде на разходка мамита Simple Smile
Рут, Ани айде днес по-рано Simple Smile
Аз сега ще нахраня малкия и сме готови за излизане Simple Smile

# 115
eria_r за имам работа и ще пропусна, но утре сме на линия.

# 116
Рали ние сме на линия кажи към колко и къде да се видим

# 117
Рали разминахме се днес, много късно видях че си ми писала хайде утре ако искаш сутринта ние с Ани излизаме към 10, 10:30 на кафето пред 20 пол.

# 118
Хей, мамита май днес нещо хич го няма хубавото време. Някой ще ходи ли на вън?Ако е да кажете да си направим срещичка

# 119
аз и  rut ще излизаме към 14:00 часа, ако искате може да се срещнем към 14:30 на лучано Wink

Общи условия

Активация на акаунт