София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 15 051
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро
Дано времето днес е хубаво, че почва да ми писва това седене в къщи, а това диване Матю нещо не ще да яде, а снощи така рева , изплака си душичката, а аз направо се побърках cry smile3511, след 30 мин плач заспа гладен.

# 91
Струва ми се, че времето се оправя. Ще си организираме ли срещичка?

# 92
Ако искате към 14:30 на кафето при 20 поликлиника Laughing

# 93
Привет! Вчерашната импровизирана среща беше много приятна. Ани, Рут, не ви видях сутринта на кафето? А сега да обобщим: Сборен пункт 20-та Поликлиника 14.30, крайна цел- Лучано в Борово ок.15 часа. Колкото повече майки- толкова по-добре!

# 94
  • София/Овча купел 2
Приятно кафенце на всички.
Как ми се иска и аз да дойда smile3518.

# 95
Добро утро, мамчета. Отварете очички, малки дечица, дайте по една усмивка и целувка на мама и да я слушкате днес. newsm51
Хайде след обяд на разходка, на лучано беше много приятно и като сме повече мами става по- забавно, може и днес да се разходим до там- ако искате?

# 96
Здравейте Simple Smile
Вчера не успяхме да дойдеме, че татито си беше в къщи Simple Smile . Сега сутринта ще излиза ли някой?
Ние следобяд ще ходиме до НДК, т.че пак ще пропуснеме, но утре задължително ще дойдеме, че отдавна се чудя къде е този Лучано!!  Grinning

# 97
Приятно кафенце на всички.
Как ми се иска и аз да дойда smile3518.

не плачи, като се затопли времето ще ни дойдеш на гости и ще ходим на кафе

# 98
Момичета и аз искам да дойда и да се срещна с вас, но все не успявам, не ми стига времето. Толкова домашна работа......

# 99
Момичета и аз искам да дойда и да се срещна с вас, но все не успявам, не ми стига времето. Толкова домашна работа......

ами веднъж поне я зарежи тази работа, мама и тя е човек Grinning, стига  newsm79  wash  hang  1dishes от време на време мама заслужава почивка и  kaffeetrmker_2

# 100
Рали е добричка и те оставя да свършиш нещо Laughing
моя щурчо не ми оставя време даже да посетя WC, на него му лесно има си памперс, днес съм изпила половин чаша кафе

# 101
така де, опитвам се но пак мен ме чака. няма баби и дядовци да помогнат newsm28
но поне като ви чета, не се чувствам толкова изолирана от светския културен бебешко-майчински живот 1swing

# 102
Мами, влизам да ви кажа чао до след Великден, че довечера  travel  на гости при майка ми.
Сутринта си пих кафето на Поликлиниката с още 2 майки, чакайки за кухнята.
Рут, писах ти на лични, ама малко късно ми се струва...
Чао и весели празници  easter easter easter!

Последна редакция: пт, 07 апр 2006, 13:03 от Krisi_80

# 103
така де, опитвам се но пак мен ме чака. няма баби и дядовци да помогнат newsm28
но поне като ви чета, не се чувствам толкова изолирана от светския културен бебешко-майчински живот 1swing
и ние нямаме помощ ама тя работата край няма, не оставяй днешната работа за утре като можеш да я свършиш вдруги ден  smile3534

# 104
Мами, влизам да ви кажа чао до след Великден, че довечера  travel  на гости при майка ми.
Сутринта си пих кафето на Поликлиниката с още 2 майки, чакайки за кухнята.
Рут, писах ти на лични, ама малко късно ми се струва...
Чао и весели празници  easter easter easter!

весели празници и на теб, па намери време да пишеш и да кажеш как си прекарвате, така де сега ще имаш отмяна в гледането на Митко а и нали си на гости ще си починеш  sun  easter

Общи условия

Активация на акаунт