София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 15 039
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Мами, напоследък все се разминавам с вас! Мен ме тресе една треска преди рождения ден на Митко та знае ли се....Още нищо не съм подготвила и само се вайкам и накрая татито върши всичко. Айде дано скоро се видим за по кафенце.

# 151
Мами, напоследък все се разминавам с вас! Мен ме тресе една треска преди рождения ден на Митко та знае ли се....Още нищо не съм подготвила и само се вайкам и накрая татито върши всичко. Айде дано скоро се видим за по кафенце.
не се измъквай кажи как изкарахте годишнината Mr. Green

# 152
Krisi_80 не му се притесняваи толкова за рождения ден на Митето. А и щом таткото е решел да свърши нещата ти си почивай. А и да ти се похвалим имаме си нова мама в групата.
Надявам се да се видим, че вече ни домачня за вас Laughing

# 153
коя е новата мама в групата ани
криси аидне му се шашкай на митето ще мине и рожденния ден а и щом татито помага какво по готино от това. прощъпулник ще правите ли

# 154
Момичета, днес ще излизам към Лучано, но може и към поликлиниката да дойда. Само че сигурно ще е след 12, че дребната тъкмо заспа.

# 155
Ние ще пропуснем разходката, малкия спи и понеже това е рядкост, е се възползвам и аз Twisted Evil.
mamamaya - новата мама не е от форума, срещнахме я случайно и тя се оказа, че е от нашия район, има си много сладко момиченце на 2 месеца и половина, казва се Беатрис.

# 156
Мая, прощъпулник още не сме правили и то не заради нещо друго, а глупости. Първо като проходи Митко бяхме при майка за 15 дена и мъжа ми го нямаше. После уж там да му правим питката, а той вика, че иска и техните да присъстват. Дойдохме си в София и само се мотаме с едно чистене ( ама вече ни е едно чииисто) и така. Много ме е яд, че съм такава мотла ама....

# 157
Ние днес не излизахме, а утре ще заминаваме на село. Т. че ви пожелавам приятни и слънчеви разходки  Hug
На Митето приятен рожден ден. На майка му да не се притеснява толкова!
На Матю и Ралица  Heart Eyes

След 2 седмици ще ви  phoneuu, да не ни забравите, ей  Mr. Green

# 158
Ралица приятна почивка, дано времето е хубаво и Ники да си играе много.

# 159
Рали приятна почивка и само слънчеви дни за разходка а и плаж, като се върнете Ники може и да е почернал, почивай и заради нас  bouquet

# 160
Весело изкарване на село на Ники и Ралица!
Ние след малко ще търколим питката на Митко, че то детето тича вече. После сигурно ще обикаляме сладкарници да харесаме торта и също да търсим колело триколка за Митето. После пк ще се отчета с резултати от прощъпулника и обиколките на облачна София.

# 161
  • София/Овча купел 2
Здравейте,как сте?
krisi_80,браво на малкия мъж за прохождането.Сега ще има да тича и мам след него newsm68 .И не се шашкай толкова с рождения ден.Всичко ще мине ок Wink.
Ние да се похвалим ще си имаме скоро две зъбчета.Избили са вече отдолу и дерат малко.Скоро ще си имам зъбла newsm47.

# 162
Здравейте сладурани и много сладки бебчета

Надявам се времето да почне да се пооправия и да има много разходки. Laughing
Матю вече от 2 дни не излизал и е като луд,щом го сложа в количката и почва да се усмихва.

# 163
Здравейте мацки! Къде се губите днес и виртуално и реално? Ние с Митко поседяхме на кафето ( в пясъка)  сутринта. Слетобед пак ще излезем ок.3 часа. Дано се засечем!

# 164
И ние с Матю ще бъдем към 14:00 на кафето на 20 пол.

Общи условия

Активация на акаунт