София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 15 038
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Овча купел 2
Момичета,имам изгледи да си намеря другарчета и тук.Няправо не мога да повярвам.Вече се бях отчаяла.Две момичета са ми писали в темата Павликени.

# 166
niunia радвам се че си намерила компания и в павликени, и да не ни забравиш обеща да идваш на гости  bouquet
mamamaia знаеш ли нещо за petrovavania дали не е родила вече,
днес ще излизаме ли на разходка или ви е студено Grinning

# 167
ваня роди на 27.04.06 момченце юлиан добре са и двамата и от неделя са си в къщи

# 168
Честито newsm32
юлиан много да я радва и да слушка

# 169
честито на Ваня и много да я радва малкия Юлиан
 newsm53 baloni smile3525   bouquet

# 170
Чакайте да ви се оплача, матю се съдра от рев плака , плака, едва едва го изкъпахме. Обзе го луда истерия и рева 40 мин. А иначе цял ден е кисел като лимон.
Направо ще полудея smile3511

# 171
недей полудява бе ани малада си още  Mr. Green
и ние си имаме такива дни дето е по кисела гадан работа изнервящо е ама няма начин бебешка му работа
пийни една биричка и споко  Hug

# 172
Честит Рожден Ден Митенце

newsm59 newsm67  bigdance2 newsm38 newsm59 bdbaloni baloni happy bd
Да бъдеш много послушен и да радваш мама и тати

# 173
честит рожден ден мите

честит ви рожденник Криси

newsm59  newsm67   Gift  newsm38  nbirthday

много да ви радва малкия юнак да ви е жив и здрав и много послушен
айде чакаме после отчет как е минало духнал ли е свещичката и колко подаръци е получил

# 174
Мами, почерпете се за здравето на Митето:  newsm38 beer3 Popcorn  food010
Благодарим за поздравите, после ще се отчетем за подаръците и купона.
Да се оплача и аз от баткото Митко- вчера за пръв път откакто се е родил не иска да спи цял ден. Как издържа от 9 сутринта до 8 вечерта незнам, но бяха и при нас истерии и реване нонстоп. Ако и днес направи този номер ЧРД-то ще иде  на кино .

# 175

bdbaloni  Tada
честит рожден ден на митко
много радост и щастливо детство и да  го слушат мама и тати
  bigdance2  newsm59  newsm67  Tada   ura
   Gift hbday  baloni

# 176
Здравейте момичета. Аз да се разпиша отново. Макар, че не съм писала отдавна, но тайничко си ви чета и се чудя кога да дойда да се разходя до вашата градинка.
Знаете ли дали има майки от този район, които записват детето си в Първи клас тази есен? По точно в 36то училище "Максим Горки" Ако има такива нека да споделят и да обменим информация.
Честит рожден ден на Митко, да има повод само за усмивки  ura

Последна редакция: пт, 05 май 2006, 08:28 от ina-e

# 177
  • София/Овча купел 2
 bdbaloni Tada newsm38 Честит рожден Митенце!  newsm38 bdbaloni Tada

Да радваш много мама и тати и много,много да слушкаш  party002 Gift.

# 178
Здравейте и от нас с Яна! Hug Аз от много време не съм писaла,  но карах едни курсове и нямах и минутка свободна.
ina-e,  моята голяма щерка сега ще завърши първи клас в 36-то,  засега съм много доволна от училището.
Честит рожден ден ,с малко закъснение, на Митето! Да расте здрав и да слушка newsm59

# 179
Да ви се похваля, тази нощ поспах, Матю се смили над мен и ме остави да поспя. Това е някакво постижение, спах цели 5 часа без да ме събуди . Почерпете се от мен по случая    beer3 beer beer2 beer beer3 beer beer

Общи условия

Активация на акаунт