София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 15 044
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Мамчета, препоръчайте ми добър педиатър в нашия район Laughing

# 121
Аз ходя при д-р Шекерова - доволна съм Grinning ЗА късното захранване, не изписва набързо хапчета и не си изключва телефона, ама аз и не я търся често Wink

# 122
  • София
А Вие нямате ли си още?Малко ми е глупав въпроса,ама...

# 123
Ани и на мен ми беше интересно до сега при кой бяхте. Иначе ние сме в 29-поликлиника при дамянова и за сега съм доволна от нея

# 124
А Вие нямате ли си още?Малко ми е глупав въпроса,ама...

имаме си педиатър, но не съм доволна
mamamaya- д-р Вангелова 20 пол

# 125
  • София
Така и предположих,че искаш да сменяш поради една или друга причина!
Ние сме при Чавдарова пак в 20 поликлиника.И синът ми беше при нея /тогава имаше участъкови лекари и нямаше право на избор/,сега е пак при нея!В общи линии съм доволна!Дори не ми се противопостави на късното захранване,съгласяваше се може би не много охотно,ама се съгласяваше!
За Шекерова имам две познати,чиито деца са при нея,на едната от по-дълго време.Доволни са,обаче е върл противник на градините.Дори съм чувала,че като детето ти е болно и го заведеш не ти дава бележка да речем за 3 или 5 дни,а те вика пак за бележка,за да не го пуснеш по-рано!Иначе си е от старата генерация и не съм чувала лоши отзиви!

# 126
Assinka - ако ти е възможно и не те притеснявам, когато ходите на посещение при докторката , ще можеш ли да я попиташ дали записва пациенти и дали може да се запишем при нея( можем да сменям доктора на 6 и 12 месеца, юни месец)
Благодаря ти предварително Heart Eyes

# 127
Нямаш проблеми Grinning

# 128
  • София
Здравейте!
Търсим квартира във вашия район, т.е. кварталите: Сердика, Красня поляна, Красно село, Лагера, Славия, Бъкстон, Борово, обзаведена гарсониера с ТЕЦ. Наем до 180Е. Мъжа ми другата седмица евентуално ще бъде в София за оглед.

Ако сте чували нещо ако може да ми изпратите ЛС!
Предварително благодаря!!!   bouquet

# 129
  • София
Момичета, ние с Ванеса се завърнахме и подновяваме дежурствата в Казабланка  Wink Утре след 10.30 сме там, моля ви, ако ни разпознаете, смело ни се обадете. На поликлиниката не ми е нещо уютно хич, та затова предпочитам Казабланка - има къде да седне човек, няма фасове и спринцовки в пясъчника, оградено е....абе, като ви прощъкат дребчовци, ще разберете.. Laughing

# 130
  • София
Добър вечер на всички Wink
Момичета да ви питам, случайно да сте виждали в нашия раойн някъде да се продават от тези пъзели килими...в била днес казали, че не са и чували за такова нещо, а бях останала с впечатление, че мами от форума са си копували от там...сега съвсем не знам къде да търся...
много благодаря предварително...Simple Smile

# 131
бубу то защо не видиш в комсед там има мноооого пъзели и честито ви мини ден денче   bouquet

# 132
  • София
Wink мерси за мини ден-денчето;)

а къде точно е комсед....е та това е кат не съм го разгледала добре тоз квартал нищо не знам къде е ... Cry

# 133
ами комсед не е точно в нашия квартал  Wink намира се след била продължаваш направо по улицата и на 100 метра или малко повече или по малко ще го видиш от лявата страна голяяяяяям жълт магазин дано да ме разбра ако не питай пак  Laughing

# 134
  • София
Добър вечер на всички Wink
Момичета да ви питам, случайно да сте виждали в нашия раойн някъде да се продават от тези пъзели килими...в била днес казали, че не са и чували за такова нещо, а бях останала с впечатление, че мами от форума са си копували от там...сега съвсем не знам къде да търся...
много благодаря предварително...Simple Smile

защо не провериш в магазините за играчки на пазар на Борово newsm78 аз съм купувала от там, но беше през лятото.

Общи условия

Активация на акаунт