Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 877
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • пазарджик
Елислава-да мисля,че е тази инжекцията,която не позволява да настъпи овулация.На кой ден е нормално да се бие ?

# 586
  • София/Севлиево
На мен ми я биха няколко дни поред сутрин между 8 и 10 до деня в ,който ми сложиха Овитрела.

# 587
Момичета, аз се сдухах нещо... пуснахме миналия ден хламидии и взе че излезе при мен положителен резултат, а при мъжа ми отрицателен. Пускала съм и преди месец и беше отрицателен, но сега пък откъде се взе това незнам. Утре ще повторя теста, стискайте ми палци, че ще се гръмна вече от напрежение newsm61

# 588
Направи си днк тест от влагалищен секрет.И при нас се случи същото.Пихме антибиотици като луди,а моя резултат не помръдваше.Накрая един професор каза че полово предавана хламидия не се изследва чрез кръв,защото може да засече някакво възпаление или бактерия и да даде фалшив резултат.Направих си днк теста и резултата ми беше -.

# 589
Направи си днк тест от влагалищен секрет.И при нас се случи същото.Пихме антибиотици като луди,а моя резултат не помръдваше.Накрая един професор каза че полово предавана хламидия не се изследва чрез кръв,защото може да засече някакво възпаление или бактерия и да даде фалшив резултат.Направих си днк теста и резултата ми беше -.

Точно такова ми е изследването от преди месец и е отрицателен резултата. Утре ще го повторим сигурно. Благодаря ти.

# 590
Момичета да ви се оплача ,опита ми завърши с неуспех.Отивам сутринта за пункция и се оказа че фоликулите са се спукали.Защо се е получило така Whistling newsm78страшно се разочаровах
Ама няма отказване другия месец съм отново на старта
Желая успех на всички Ви!

# 591
Здравейте момичета,
Пожелавам успех на всички!
Искам да Ви питам пиете ли чай по време на процедура?
Има ли билки, които трябва да се избягват или такива,които са полезни за този период?
Съжалявам ако въпросът ми не е за тук!

# 592
  • София
Почнах да пия чай като спрях кафето, но не всеки ден. Даже не се и замислих дали има значение, но все пак пия липов. Няколко пъти пих на ябълка и канале, ройбос и ванилия. Оня ден се сетих, че след трансфера ми казаха да не се претоплям с горещи бани и сауни, че ембрионите не понасяли горещо, но за чай никой нищо не ми каза.

# 593
Мисля че може да избягваш черния чай,че нали уж е по-силен.Аз също след трансфер сменям кафето с чайче,за да ходя до тоалетна,ама не ми се получава  Twisted Evil

# 594
Момичета къде ви бият Цетротид? Аз си го биех сама в крака.

# 595
  • пазарджик
Момичета да ви се оплача ,опита ми завърши с неуспех.Отивам сутринта за пункция и се оказа че фоликулите са се спукали.Защо се е получило така Whistling newsm78страшно се разочаровах
Ама няма отказване другия месец съм отново на старта
Желая успех на всички Ви!
veni_4    съжалявам за това-            Hugкак така са се спукали,предния ден беше ли на преглед и на изследване на хормоните ?Не би ли трябвало да може да се предположи това ?На кой ден от стимулацията ?цитротида ми биха в корема днес в селена

# 596
  • Вдън горите тилилейски
На мен ми го биеха в ръката, но при последния опит, тъй като си поставях сама инжекциите и нямаше кой да ми го бие в ръката, казаха че не е проблем да си го бия в корема.

# 597
 На мен ми го биеха в корема.Аз също имам склонност да пукам Ф и на последния ми опит ми сложиха 4бр Цитродит

# 598
  • София
И на мен горе в ръката  Peace

Veni, как така ги изпуснахте? Много нелепо..... Нямаше ли таймиране на овулацията? И това в коя болница  ooooh!

# 599
  • София/Севлиево
Цитротайда в корема ми го биеше мъжа ми, а също и всички останали инжекции.

Чай избягвам да пия сега, но много обичам.По принцип със сигурност не трябва да се пие чай от листа от малини след настъпване на бременност, а също и черен.Аз много обичам успокояващи от рода на мента,лавандула, но не смея да ги пия , защото незнам как ще реагират с лекарствата.

Вени , съжалявам че се е получило така.Пожелавам ти успех следващият месец  Hug

Общи условия

Активация на акаунт