Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 57

• 50 899
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Браво Елислава  bouquet Супер бройка. Дано да имате повечко снежковци. Последно време все за снежковци чувам.

# 571
  • пазарджик
Момичета някой има ли си идея мога ли да пия хапче за глава при положение,че съм в стимулация?Или най-добре да звънна в Селена да питам ooooh!
Днес доктора ми каза да си взема и аспирин протект да пия на ден по едно хапче,освен фолиевата к-на.

# 572
Главоболието е от стимулацията, от хормоните. Аз се оправях от повече вода.

# 573
  • София
Момичета някой има ли си идея мога ли да пия хапче за глава при положение,че съм в стимулация?Или най-добре да звънна в Селена да питам ooooh!
Днес доктора ми каза да си взема и аспирин протект да пия на ден по едно хапче,освен фолиевата к-на.
Парацетамол със сигурност може - щом се пие от бременни.
Ама най-добре си питай, да не се притесняваш  Peace

# 574
Мен глава не ме боли обаче някоя от вас да я боли кръста? Мен ужасно ме боли кръста и вече се чудя какво да правя. Направо място не мога да си намеря.
Ели, стискам палци за ебриончетата.

# 575
Аз за момента, нямам никакви оплаквания от стимулацията. Усещам си вече яйчниците, но нищо повече.

# 576
Аз бях с болки в главата и кръста! Сериозни.
Но е от хормоните, отшумяват. Аз си облекчавах симптомите с прием на повече вода.

# 577
Болеше ме и мен главата и от нищо не минаваше. Пих парацетамол или "ацефеин". Първите 4-5 дни бях зле в това отношение. После всичко беше приятно и нормално. Само след пункция ми забраниха прием на каквито и да е обезболяващи през следващите 24ч

# 578
  • София/Севлиево
Мен по време на стимулацията почти нищо не ме е боля, само малко кръста.След пункцията още като се събудих ми наляха една система с обезболяващо, съдържащо парацетамол.Сега обаче корема ми е леко подут, не ме боли,но е доста дискомфортно.Предполагам че до 1-2 дни ще отшуми.И ми казаха да приемам много течности, но то и не мисе яде толкова,колкото съм жадна...

# 579
И мен много ме боли главата и на моменти ми се гади, но геройски търпя Mr. Green
merita, как си след пункцията, надявам се добре и с хубави яйчица.

# 580
  • Пловдив
Super съм вече ми дават и да ям бисквитки с кисело мляко Simple Smile

# 581
Радвам се да го чуя Hug

# 582
  • пазарджик
Привет ! bouquet
Аз продължавам с гонал и менопур по 0.75 ,днес след като излезе резултата  от изследването на хормоните ми сложиха и цитротид.Днес ми е 6 ден от стимулацията,питах момичетата за тази инжекция,казаха,че е нормално,но аз да питам и вас -какво мислите ?А след пункция колко време се стой в болницата и след това приемат ли се някакви лекарства ?на  merita много успех ! baby_neutral
Аз на пункция живот и здраве сигурно понеделник-тогава ми е 12 ден,ако док.не реши друго де  Joy
иначе утре съм пак на преглед.

# 583
Привет ! bouquet
Аз продължавам с гонал и менопур по 0.75 ,днес след като излезе резултата  от изследването на хормоните ми сложиха и цитротид.Днес ми е 6 ден от стимулацията,питах момичетата за тази инжекция,казаха,че е нормално,но аз да питам и вас -какво мислите ?А след пункция колко време се стой в болницата и след това приемат ли се някакви лекарства ?на  merita много успех ! baby_neutral
Аз на пункция живот и здраве сигурно понеделник-тогава ми е 12 ден,ако док.не реши друго де  Joy
иначе утре съм пак на преглед.

Danitooo83, на предния ми опит пункцията беше към 8,30 и бях там до около 13ч. Акушерките са много мили и идват да мерят кръвното на няколко пъти имахме и обяд и след това ни изписаха. Дават рецепта и обясняват кое как ...а ако ще си със замразен трансфер доктора ще ти обясни какво следва. Става въпрос за Селена, видях че и ти си там.

# 584
  • София/Севлиево
Общо взето и в клиниката, в която съм аз е по същия начин-пункция около 8, в 8:20 бях будна вече и в 13 се прибрах у дома.На мен след пункцията ми изписаха 10 дни Фраксипарин вечер и сутрин и вечер Утрогестан(първо беше като свещички, но след като взехме решение за ЗЕТ доктора каза през устата).А за коя инжекция питаш-за Цитротайд ли, и на мен ми слагаха ,мисля че на повечето мимичета ги слагат.

Общи условия

Активация на акаунт