Хипохондрия – моля за помощ

• 94 093
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, препоръчайте да пия нещо билково. Уж се опитвам да се владея, но не ми де получава. Днес детето каза, че го боли едната гърдичките. Веднага ми прилоша! Почнах да я пипам, разпитвам през пет минути, направо не бях на себе си. Сега й мина, поне така каза, но аз треперя цялата.....

# 571
Аз имам билкови пастили Rescue на Др. Бах. Помагат ми.

# 572
Мерси,диди! Точно тях мислих да взимам преди време, добре ме подсети! Simple Smile

# 573
Alina, колко хубаво си го написала!  Hug
Сега ще направя един голям спам, но не се сещам. Blush Някой беше писал, че е наясно с търгуването онлайн и фейсбук.  Или греша?  newsm78
не съм аз, но мога да съм ти от помощ, какво те интересува? Simple Smile

# 574
Пали, да ми кажеш къде онлайн мога да прочета информация за онлайн магазин във фейсбук, как да създам и популяризирам страница, например. Четох разни ръководства, но никъде инфото не беше пълно и систематизирано  Tired

# 575
Момичета, как сте? Никакви ви няма тези дни.  Tired То и по-добре де, значи всичко е наред! Whistling
Аз да ви се оплача, си самопоставих диагноза множествена склероза. Отвреме на време ми се замъгляват очите и размива пред тях. То вярно, че по цял ден съм пред компютъра и нямам очила, ама като отворих нета, само за МС пише. И останалите симптоми,за които чета и тях веднага си ги открих. Хич не ми се ходи по доктори, ама хииич. И като знам, че и ЯМР ще трябва да се прави, а че и ще треперя и после, ако наистина е това?! Ако продължавам много да го мисля, ще отида да очен и оттам ако ме прати нанякъде....?!  newsm78

# 576
Чакай, чакай, чакай  Stop Каква множествена склероза за малко размиване пред очите? Това е един от ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ симптоми и то в напредналата фаза на дегенерация на мускулите.
Като не залиташ, като нямаш слабост на мускулите, като водиш нормален живот както до сега НЯМА множествена склероза.
При жените бремеността често ескалира и отключва заболяването. Ти не си скорошна родилка, нали?

А и недай Боже човек да го има не е чак толкова без лечение. Има си поддръжка и само една малка част от хората остават на легло.   Hug  Hug  Hug

Я си купи един Лутеин комплекс и ще видиш как ще ти светне пред очите и в пряк и преносен смисъл  Peace

# 577
Благодаря за успокоението, Дорис!  Hug Не, родила съм преди 6 години, но съм под ужасно напрежение и преумора постоянно. Интернетът само смут и паника създава, каквото и да търсиш, все страхотии излизат! За този Лутен ще го прочета.  Peace
Кажи какво става с детенце? Всичко наред ли е?

# 578
Благодаря   Hug Малката е добре - изследванията показаха ниска кръвна захар. Рупа шоколад и всички са щастливи Simple Smile

Имам 3 познат млади жени с МС - повярвай не са такива признаците. Не пиша какви са, за да не ги проимаме всички тука в клуба  bouquet

# 579
Дааа, по-добре не пиши наистина Simple Smile Радвам се за малката, че всичко е наред!  Heart Eyes

# 580
И днес пак съм аз с паниката. Снощи тежест в гърдите, кашляне. Сутринта същото и веднага болничен и тичане на доктор. В клиниката вече ме познават. Но не е като да ме е срам от този факт. Чудя се дали ако вляза при някой доктор и кажа, че имам паническо разстройство ще ми обърне внимание? Те си ме прегелждат съвестно и си ми изписват сиропи и хранителни добавки.
Имам си приятел отскоро. Предупредих го, че имам подобни проблеми. Той не се отказа и сега ме наглежда и ми се кара като види да се оглеждам и опипвам. Но не ме спира да ходя на доктори. Иска да съм добре и каза, че разбира, че ми е тежко.  Rolling Eyes

# 581
Диди,диди,диди хмммм...Твоето тяло ще ти бъде верно до самият край,живей щастливо и безгрижно,разумно... Виж ако искаш наистина да си помогнеш коригирай начина си на хранене,мисленето абе това което зависи от теб.Никога не се предавай!

# 582
Alina12, повярвай ми от опит знам, е на всички им писва от нас  Mr. Green

Дали не е добре да си дадеш срок - ако 3 дни имаш дадените симптоми и тогава да идеш на доктор.

# 583
Alina12, повярвай ми от опит знам, е на всички им писва от нас  Mr. Green

Дали не е добре да си дадеш срок - ако 3 дни имаш дадените симптоми и тогава да идеш на доктор.

Ти си права, че би било добре, но аз разсъждавам, че така 3 дни ще съм панирана. Иначе след доктора вчера, днес следа няма от тежестта в гърдите и кашлянето. НО! Имам червено петно на небцето с драскотина върху него. Да, знам, може да е опарено от храна, одрано и още куп неща. Още със ставането го усетих и се почнаха проверки с фенерче на огледалото. Днес няма да ида на доктор за това, следвайки твоя съвет.
Мой близък доктро ми вика-- абе при мен идват хора с оплаквания от сорта на "това ми е така от 2 години"!!! Смятай другите хора как приемат нещата.  Shocked

# 584
Няма нито едно сериозно заболяване започващо с драскотина на небцето Simple Smile
Може би малко трябва да помислиш за това, че организма е страхотна машина, която се бори и самоизлекува в повечето случаи и също така, че става това, което ни е писано колкото и да търчим по лекари   Peace

Общи условия

Активация на акаунт