тежък т клетъчен имунен дефицит

• 2 205
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте , на всички които четете тези редове. Аз съм една много отчаяна майка на пет месечно бебенце с тежък клетъчен имунен дефицит в следствие на генетичен синдром/ди джордж/за него се съмняват чакам все още резултатите. Не му дават никаква надежда за живот а то горкото се бори вече пет месеца аз ли да се откажа НИКОГА. Има малък шанс с трансплатация на тимус или костен мозък но ми казват че на дали ще се съгласи някой да го одобри за това в предвит състоянито му. Той е с постоянна секреция от носа която налага аспирация на всеки час. Антибиотик не е спирал да тече от както се е родил. С много лошо дишане от време на време му подават и кислород. Пълен ад да гледам и да не мога да помогна а то се мъчи горкото за още един ден живот. Моля ако има някой който се сблъсква или се е сблъсквал с подобен проблем мишете. Кой как и къде ви е помогнал. Специалисти, клиники консултанти за трансплантации. Благодаря предварително. Силни прегръдки.

# 1
Не съм наясно с болестта, но силно те прегръщам и ти желая да стане чудо Hug

Нямам представа защо в живота ни идват толкова трудни уроци, но дано Бог да е с вас!

# 2
  • София
Прегръдки и от мен! Дано нещата се развият по възможно най-добрия начин за бебенцето ти  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт