Пазаруване от Amazon - тема №46

• 81 298
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Боже, доживях да получа код от английския амазон 10/50 и то точно когато не мога да то ползвам. Дали ще може обаче да се използв а с памперсите с останалите им намаления?

# 136
.

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 12:09 от agnesana

# 137
Според някои от босите стоножки от съседната тема почти всичко, получено от BuyVip, е с дефект, но става за ползване.
Амазонките на какво мнение са по този въпрос?  newsm78

# 138
  • Sofia
Предполагам за обувки става въпрос. Два чифта Galliano имам, купувани от ВИП-овете , нямат забележки.

# 139
  • Варна
Аз има ботуши на Camel active, дрехи, кожено яке мъжко страхотно за смешни пари, зимно яке на Khujo ... абсолютно никакви дефекти не са имали, всичко е ново, с етикети и кутии.

# 140
  • Русе
Боже, доживях да получа код от английския амазон 10/50 и то точно когато не мога да то ползвам. Дали ще може обаче да се използв а с памперсите с останалите им намаления?

Да ти зависи човек Simple Smile

# 141
Здравейте, много моля някой немско говорящ да ми помогне с изключването на прайм. Не съм сигурна дали съм се абонирала с една поръчка преди около месец....и сега може да ме хактан с такса.........
Избрах Nicht verlängern на съобщението : Am 10. Oktober 2015 werden EUR 49 abgebucht.
И ми изписва:
Ihre Mitgliedschaft endet am 10. Oktober 2015
Zu diesem Zeitpunkt verlieren Sie Ihre Vorteile und Ihre Zahlungsart wird nicht belastet.

Прекратила ли съм членството?

Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 22:45 от AnnVa

# 142
  • София
Редовната цена му е 191+1Е доставка
За втори път за 10дни го виждам на тази цена, това значи ли, че до 9 окт ще си запази цената от 179Е?
да знам дали отсега да поръчвам.
http://www.amazon.de/KOBO-AURA-H2O-BLACK-6-8/dp/B00N9ZVN90/ref=s … rds=kobo+aura+h2o

# 143
Здравейте, много моля някой немско говорящ да ми помогне с изключването на прайм. Не съм сигурна дали съм се абонирала с една поръчка преди около месец....и сега може да ме хактан с такса.........
Избрах Nicht verlängern на съобщението : Am 10. Oktober 2015 werden EUR 49 abgebucht.
И ми изписва:
Zu diesem Zeitpunkt verlieren Sie Ihre Vorteile und Ihre Zahlungsart wird nicht belastet.

Благодаря предварително!
Да. Няма да ти вземат пари.

# 144
  • София
Няма кой да гарантира, че нещо ще си запази цената дори до довечера. В амазон цените се променят постоянно. Ако искаш, пусни поръчка на празна карта, изчакай 3-4 дни и ако цената падне, откажи поръчката и направи нова с по-ниската цена.

# 145
Моля някоя добра душа за код за amazon.de,че пак са ме пропуснали  #2gunfire

# 146
  • София
Няма кой да гарантира, че нещо ще си запази цената дори до довечера. В амазон цените се променят постоянно. Ако искаш, пусни поръчка на празна карта, изчакай 3-4 дни и ако цената падне, откажи поръчката и направи нова с по-ниската цена.
Това не го схванах /то сега е ниската цена, но искам от кред. карта да го купя, а тя не е готова още/

# 147
Това не го схванах /то сега е ниската цена, но искам от кред. карта да го купя, а тя не е готова още/
Пускаш поръчка с каквато карта имаш(без достатъчна наличност в нея). Така поръчката си се пази 4-5 дена на цената,на която си я пуснал. После сменяш картата от акаунта си с кредитната(ако е готова до тогава).

# 148
  • София
Пускаш поръчка с каквато карта имаш(без достатъчна наличност в нея). Така поръчката си се пази 4-5 дена на цената,на която си я пуснал. После сменяш картата от акаунта си с кредитната(ако е готова до тогава).
Супер идея, благодаря   bouquet

ПП: Забелязах нещо, което май и преди ме е обърквало, с двете цени.
Това един и същ търговец ли е? Отзивите са еднакви, цените различни. newsm78

Preis:   EUR 179,00 Kostenlose Lieferung. /Lieferbar ab dem 9. Oktober 2015/
http://www.amazon.de/KOBO-AURA-H2O-BLACK-6-8/dp/B00N9ZVN90/ref=s … rds=kobo+aura+h2o

EUR 189,97 + EUR 1,00 Versandkosten  /Nur noch 9 auf Lager/
http://www.amazon.de/KOBO-AURA-H2O-BLACK-6-8/dp/B00N9ZVN90/ref=a … ;m=A2XUB3S9L97PUS

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 13:13 от Starrydream

# 149
И ми изписва:

Благодаря предварително!

Да. Няма да ти вземат пари.

Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт